:):)

hej, jag har precis kollat klart på luftslottet som sprängdes, orkade inte kolla klart igår kväll...
asså filmen är så grym! man blir aldrig less på den! jag tror att jag ska ta nån helg och kolla på alla tre filmerna:)
skolan idag va väl trevlig.. imorgon är det skolfoto.. man hoppas att man inte ser lika ful ut som sist:)
nu ska jag äta sen rida:)
hejdå
/jenny

luftslottet som sprängdes

ligger i min säng med datorn i knät och ska se på luftslottet som sprängdes. har sett den typ 100 gånger förut men iaf ;) huuhu:) efter skolan idag så har jag inte gjort så mycke, kollat på tv, lagat middag,dator och snackat med folk:)
nu ska jag se på filmen sen sova. måste upp tidigt imorgon så man hinner fixa o grejs, det är ju skolfoto.. fasst jag vet ju inte om vi har imorgon eller på onsdag... hmm.
imorgon är det träning också, vi får se om jag är med. mina vader är bra nu men förkyldningen är inte helt bra än..

hörs
/jenny

-

hej, kom hem från skolan för en kvart sen. skoldagen har varit ganska rolig idag faktist. fråga inte varför, jag bara tycker de:) nu orkar jag inte skriva mera ;p

hejdå
/jenny

frysen tjej!

hej, kom hem nyss. har varit hos min mormor och ätit middag med mina släktingar från sthlm.. det var trevligt, men ganska drygt. dom frågade en massa saker bara hela tiden. vi satt i ett uterum och jag frös ihjäl!
idag så åkte ju jag och elin moppe till granlo, DET VA KALLT! jag hade tage på mig två långårmade tröjor,skinnjackan,halsduk och mina snygga rosa fingervantar, och ändå höll jag på att frysa ihjäl!
i granlo gjorde vi inte så mkt, philip visade vart alla bor typ och sen så satt vi vid skolan och snackade. det va inte övermegasuperkul att gå runt i granlo men vi hade trevligt iaf :)
imorgon äre skola igen, inte så pepp.. men aja, det är väl bara att stå ut.

hörs imorgon :)
/jenny

13.55

hej, har duschat och fixat mig, nu sitter jag och väntar på elin .. då hon kommer tar vi moppen till granlo en sväng och träffar philip:) sen kl 5 så ska jag till min mormor och äta middag för mina släktingar från stockholm kommer :D trevligt!

vi får se om jag hinner skriva mer senare, hejdå

/jenny

:):)

tjena tjena mittbena;) idag mår jag bättre! wihoo,
imorse då jag vaknade så va alexandra hos oss:) hon skulle hoppträna och ville att jag skulle följa med och rida kid. jag gjorde det.. efter jag ridit så åkte jag hem, åt lunch,duscha och sen kom elin:D vi typ bara tog det lungt och sen så åkte vi lite moppe o grejs.. imorgon ska vi till granlo btw, :D hahah

aja nu har jag inte tid att skriva mer,
tjaråå

/jennyy

sjuk :(

hej, jag ligger i sängen med datorn i knät och är sjuk..
idag vare drygt men ändå ganska roligt, jag och kia har typ gått runt och flumma :P heheh,
nu ska jag slå på en film..
hare bra
/jenny

20.33

hej, idag väckte pappa mig halv 7. jag klev upp,fixade mig,frukost och sen gick jag till bussen..
på skolan vare drygt som vanligt. första timmen hade jag spanska och sen var det gympa men den kunde inte jag vara med på eftersom mina vader är cp:S efter gympan hade jag hk , vi fick göra pastasallad. det vart gott!
efter skolan så åt jag middag,kollade på tv och sen gick jag och frida till träningen.. fasst jag va ju inte med efter som mina vader är cp som sagt.. nu ska jag gå och lägga mig och läsa sen sova.
godnatt
/jenny

21.40

hejhej, ligger i min säng med datorn i knäet och kollar på gamla avsnitt av andraavenyn:)
efter middagen så drog jag till stallet och red med alexandra:D och idag vart det 10onde gången jag ramlade av min stjärna , det firades med en galopptur runt banan. sen då jag skulle cyckla hem så började det kännas i mina vader :( det blir nog ingen träning för mig imorgon.. och om jag har otur så blir det ingen match på lördag heller :( det gillas inte!
imorgon så blire skola och sen kommer elin till mig:D det blir nice:P nu ska jag sova, så jäkla trött :O

godnatt:*
//jenny

trött!!!!!!!!!!!!!!!!

hej, imorse vaknade jag kl 6 och kände mig superpigg, men det gick över..
då jag klivit upp,fixat mig och satt mig framför tvn och åt frukost så somnade jag, sen väckte mamma mig fem över halv,bussen går typ 20 i:O jag sprang till bussen och ändå fick jag vänta i typ 3 minuter innan den kom... på skolan vare drygt. och på sista lektionen höll jag på att somna.
nu sitter jag framför tvn ,ikväll ska jag fan gå och lägga mig 8! är så himla trött!

/jenny

20.49

hej, ligger i soffan och ser på fångarna på fortet:)
träningen var inte så kul idag för jag fick typ intr vara med för mina vader är cp :'( och sen så regnade det ochkså så man frös as mycket.. då jag kom ham så hoppade jag in i duscen för jag frös så himla mycke:O
nu ska jag se klart på fångarna på fortet och sen tror jag att jag ska gå och lägga mig och läsa en stund sen sova:)

godnatt alla:)
/jenny

15.21

hejhej, idag vaknade jag 7, bussen går kvart i 8.. stressade och sprang till bussen. på skolan hade vi gympa första timmen, och vi fick springa spåret på tid -.- grymt jobbigt men jag blev nöjd med tiden:) sen resten av dagen va bara dryg! efter skolan så åkte jag buss hem, busschaffören fick damp på mig för att jag inte plingade tillräckligt tidigt men vafan, stoppknappen som jag satt vi funkade inte:S hahah
nu sitter jag och ser på tv och snart ska jag göra middag, träning ikväll så jag måste äta tidigt. jag hoppas verkligen inte att vi har springning på tid där också, då dör jag seriöst! är så himla trött!
grattis till elin förresten som klarade moppeprovet igår:D det gillas!:)

ha det bra
/jenny

första dagen avklarad :)

hej, första dagen på skolan va dryg, vi typ fick en massa papper och sen så fick vi börja jobba med matten-.- SEEEGT! efter skolan har jag inte gjort något speciellt, typ tagit det lungt bara.
vi förlorade matchen igår, men vi hade bra spel och jag gjorde mål så jag är rätt nöjd iaf.. 2-1. efter matchen så skjutsade fridas mamma hem mig.d¨å jag kom hem duschade jag, fixade mig och sen åkte vi på selånger och va där till dom skulle stänga. efter det så åkte jag och familjen in till stan och åt thaimat på en resturang där. vi firade mamma och pappas bröllops dag...
snart ska jag äta middag och efter det rida.

nu sitter jag och ser på smalville, tummen upp för det.
hare gött
//jenny



jag älskar min klocka btw, 100 kr kostade den :OOO

10.06

hej, hade as kul igår kväll, först var det ganska värdelöst... men sen lite senare vart det trevligt:D hihi, jag och linda satt och prata typ hela kvällen... hon berättade om nån gubbe som sagt att den finaste kommentaren en tjej kan få är att "du har en rumpa som gör en bög tokig" hahahahah, jag höll på att skratta ihjäl mig xD sen vid 11 så skjutsade linda hem mig eftersom att jag skulle lägga mig tidigt. nu har jag precis bytt om till match kläder och snart kommer frida och hämtar mig, sen bär det av:D jag hoppas verkligen att det går bättre idag.
oh juste, imorgon börjar skolan vilket är både bra och dåligt.. bra för att man får träffa alla kompisar och dåligt för att man måste plugga typ :P hehe..

jag lär ju höra av mig nå mer senare, men nu ska jag snöra på mig fotbollsskona och sen sticker jag:) håll tummarna nurå:D

/jenny

14.09

hej, matchen idag gick inge bra. typ alla va as trött och sen var det lite avbytare. NYA TAG IMORGON! då jävlar ska vi vinna!
efter matchen så duschade jag där och senåkte jag hem och firade papi med folk:) trevlans. nu blire fixx och sen så ska vi åka och äta kräftor, gott men jag skulle heldre ha gått på selånger :(
imorgon blire match med 98erna, detgillas. då är det bara att köra över småbarnen:D haha ,
kanske hinner skriva mer ikv men annars skriver jag imorgon:)

hörs
/jenny

fotboll!!

hej,  kl är 8.03 och jag sitter uppe och äter frukost!
jag vaknade halv 8, klev upp och tog på mig matchkläderna och satt upp håret och nu äter jag frukost som sagt. en timme och 55min gäller det!! peppa,peppa,peppa!!!!!!!!!!!!!!!!!
håll tummarna för att det går bra nu då!:)

hörs
/jenny

selånger!:D

hejhopp, imorse väckte min pappa mig kl 8.. nu jävlar har jag börjat vända på dygnet på riktigt! gick och la mig hav 11 fasst det tog nån timme innan jag somade..
kl 12 ungefär gick jag ner till stallet och tog in marris och gav han mat för han skulle skos mellan 1 och 2..  och malin kom ner och hjälpte mig att bära spånbalar,jag har inte träffat henne på en månad nästan så det va roligt!! nu så ska jag äta något, hoppa in i duschen,fix och sen drar jag på selångermarknad (Y) :D men jag blir nog inte kvar nå länge för jag ska spela hemma match imorgon mot timrå kl 10.. och då är det samling 9 :(

vi hörs kanske senare ikv annars skriver jag imorgon:D

/jenny

träning:D

tjohooo:) idag vaknade jag typ 10 av att fannys pappa ringde.. han skulle åka iväg så hon var tvungen att åka hem och vara barnvakt :(
då fanny åkt gick jag och la mig och sov i två timmar till, det behövdes verkligen .. jag låg och snacka i telefonen till tio över fyra inatt..... :P hahah, så det vart ingen tidig kväll som jag hade tänkt mig,.
idag har jag inte gjort så mkt slagit in paket och typ sminkat mig bara:) hahah , jag har fått hem mitt smink från mary kay som jag väntat på ett tag nu:P det är as bra iaf! nu ska jag snart gå och möta upp frida och sen går vi till träningen:) jag hoppas verkligen inte att det är springning idag, har verkligen ingen lust att springa! hihi
efter träningen så ska vi fira pappa. vi får åka och fira elin imorgon tyvärr eftersom att jag har träning :( det gillas inte!!!
nu ska jag gå och ta på mig fotbolls skona sen bär det av mot frida:)
hare bra:)
//jenny


KIF ftw!

00.14

hejhej:) sitter i soffan och kollar på tv med fanny nu:) hon ska sova här inatt:D
idag vaknade jag halv 11. lite tidigare än igår:P hahha. jag kel upp, åt frukost,snacka i telefonen, fixa mig och sen drog jag och fanny på birsta vid halv 3:) philip skulle egentligen också med men det blev inte så för han skulle spela match:) jag och fanny gick typ 100 varv innan nån köpte något:P hahah, och sen åt vi på donken.. det va jävligt trevligt.. vi va lite busiga:D jag fick med mig en söt bh hem och en present till bästaste elin som fyller 15 imorgon! grattis älskling! efter vi varit på birsta så skjutsade mamma oss direkt till kovland där vi kollade på min kusins match;) dom vann med 4-0 och sara(min kusin) gjorde dessutom ett mål(Y) stolt kusin här :P hhahah , och grattis till kovlands 98er också som vann sin första serie match med 3-1:) efter matchen så skjutsade min pappas bror hem oss och nu efter det har vi inte gjort så mkt.. kollat på tv typ och smsat med folk..
ah juste, imorgon fyller inte bara finaste elin år ,min pappa fyller också år!:D grattis till honom!<3
 nu ska jag och fani sova:) en dag imorgon också:P

god natt alla

/jennnyyy


två trötta tjejer :)

22.01

tjohhoo, sitter i soffan med datorn i knäet och väntar på att life ska börja:) hihi
det gick as bra idag att hoppträna:D ingen hjärnskakning:P haha , han var superfin men lite små lat faktist.. det är inte ofta han är det :) sen efter det så duschade jag av kid så han vart ren och fin, sen släppte jag ut honom i hagen och han rullade sig. jag tror att han ska få borsta sig själv imorgon! haha
sen gick jag till min mormor och åt middag, nån gryta vare. as gott!
efter det skjutsade mami hem mig , jag bytte om och fyllde vattenflaskan och sen gick jag och mötte frida för vi skulle gå till träningen..
träningen gick bra, skott,passningar och inläggs träning kan man nog säga att det va:) det var as roligt iaf!

nu ska jag ta ett äpple och kolla på life, sen ska jag sova:)

god natt alla:)
//jenny

13.31

chacha bloggen, idag så vanade jag vid 11.. jag måste verkligen börja ställa om dygnet nu, annars kommer jag fan aldrig orka kliva upp på måndag då skolan börjar.. asså det är helt sjukt att sommarlovet gått så fort! men jag är nöjd iaf för jag har hunnit med så mycke saker!
idag ser min dag ut såhäraa,
*äta lunchh
*byta om
*hoppträna(håll tummarna för att det går bättre den här gången)
*byta om
*middag
*träning
*duscha
*tv
*sova
:D hahah..
nu ska jag göra lunch,
hare bra nu då


//jenny

22.34

hejhej:) red kid förut. han va super fin! red till travbanan och galoperade lite:) efter det så åkte jag hem och fixa lite grejs och nu ligger jag soffan inlindad i en filt med datorn i knäet och kollar på nått pogram om heter life:)
vi haf fått massa nya kanaler. as bra!!:D

nu ska jag kolla klart,

bye
/jennyyy

15.37

hej:) kom hem från melinda för nån timme sen. vi har haft superkul:)
nu sitter jag och lyssnar på musik:) sen vet jag inte vad jag ska göra. rida kanske..
slå en pling om ni vill hitta på ngt:)

airplanes-b.o.b ft. eminem och haley williams
kärlek till låten<3



/jenny

god morgon!

hejhej, vaknade hos melinda imorse vid 10, klev upp, åt och nu ligger jag,agnes och melinda i hennes säng och kollar på top model:D trevliiigt:))
sen ska vi typ bada elr något och senare idag ska jag kanske vara med philip:>
skriver mer senare,
hejdå
/jennyyy

hos melindaaa

hejhej, sitter hos melinda nuja:D trevligt:)
vi ska se på film ikv och bada i ån typ :D

hejdå
/jenny

17.46

hejhopp, idag vaknade jag halv 12. det var as skönt att få sova ut! jag gick och la mig 3 igår kanske, jag och charlotta hade jätte roligt hela kvällen men på slutet var vi typ döda :P haha,
idag har jag vari i stallet typ hela dagen, smörjt och greja. inte speciellt kul men det måste ju göras.. nu så har jag precis kommit hem därifrån och snart ska jag ner dit igen och rida:) sen ska jag troligast vara med melinda (y) det är nice:)
hörs

/jenny

13.35

hej, vaknade kl halv 11 idag, klev upp,åt frukost,gick ut en sväng och sen gick jag in och duscha. nu har jag precis fixat mig för kl 4 ska jag till bosvedjan och sen kl halv 7 ska jag upp till grannarna och äta middag:)
nu sitter jag och snackar med philip i telefonen, trevligt :DDD

kanske skriver mer senare..:)
/jenny

21.21

tjohooo, vaknade imorse halv 9, hoppa upp,packa ner ett ombyte kläder,åt och sen åkte jag,mami och syster till birsta. jag köpte ett linne och en kofta som jag hade som mitt andra ombyte:) kl 1 åkte vi vidare till södra berget, där fick vi sitta och vänta i typ en och en halv timme på att bli sminkade. då vi blivit sminkade fixade vi håret och bytte om och sen så fick vi vänta i en timme till. medans vi satt och väntade på att fli fotograferade så kom melinda, hon skulle också bli fotad.. vi hade jätte trevligt, satt och prata ända tills det blev min tur.
det var iaf jätte roligt att bli fotograferad! och jag hade en super duktig fotograf:)
nu kommer lite bilder:)





hoppas ni haft en lika rolig dag som jag :))
/jenny

modell

hejhej, lägger upp en bild nu så skriver jag sen:)

20.55

hejhopp, kom hem från träningen för typ en timme sen,åt middag duscha och sen så gick jag in i mitt rum och börja söka kläder i garderoben. nu har jag kommit fram till att jag ska köpa nya kläder imorgon innan vi ska vara där:) nu ska jag lägga mig och läsa bok,sen ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon :)

sov gott alla:)

/jenny

14.21

hejhej, idag vaknade jag halv 9, as ont i nacken och i ryggen sen jag ramlade av :/ jag låg kvar i sängen och läste till 10 typ och sen klev jag upp och åt frukost. efter det har jag mest tagit det lungt,fotograferat,läst,redigerat bilder och städat på mitt rum:)
för någon vecka sedan ringde en tjej hem till oss och sa att vi har blivit utlottad av alla i sundsvall att få bli modell för en dag:) vi ska komma osminkade och där fixar dom håret,nopparögonbrynen och sminkar en. efter det tar dom kort på en:D det ända man behöver ha med sig är två ombyten.. så nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta med mig....... as svårt!
sen ska jag ner till stallet, vi får se om jag rider något idag för kid har tappat en sko och det var inte säkert att hovslagaren kunde komma:/
hare gött

/jenny

redigerade bilderr





/jenny

22.17

hejhej:) idag vaknade jag halv 10. jag klev upp,fika,fixx och sen drog jag och frida upp på solumsberget.. det va as jobbigt att gå upp och det var grymt mycke brännäslor längst ner,men det är helt klart värt det! det är sånn grym utsikt:O väl uppe gick vi till vårat vanliga sittställe ovanför världens stup. vi la ut filten och sen så satt vi där och solade och jag pratade med philip i telefonen.. efter några timmar va frida tvungen att gå hem för hon skulle kolla då annie hopptränade och då gick jag också hem. då jag kom hem så sa mami att hon skulle ner och vara tränare då maja skulle hoppa och sen frågade hon om inte jag också skulle passapå att följa så att vi kunde löshoppa.. jag följde såklart med.
det gick as bra för maja, hästen hoppade rakt igenom banan utan som helst problem:) men sen så jag sitta på då kid löshoppades och det gick sisådär, han stannade framför första hindret, tog sats och gjorde världens skutt, efter det så sparkade han bakut och sen hoppade han över en buske, då vi kom till andra hindret hängde jag brevid hästen. han hoppade utan som helst problem och jag for i marken och slog huvet. jag fick en lätthjärnskakning :(
men jag gav mig inte, satt upp i sadeln och sen så hoppade vi ett varv utan som helst problem.. nästa gång så klarar vi allt på en gång kid! efter det så tog jag det bara lungt.
nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och kollar på morden i midsomer, huvudet dunkar trotts huvudvärks tablett. jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så kanske det går över.


fula jag :P


snygga fridaaaa

utsikt!

stup, synns inte så bra ;)

17.06

tjoho, jag har precis ätit:) och innan det red jag med maja, vi red till travbanan och galoperade typ hela tiden :) super kul!
nu ska jag byta om för snart är det träning<3 gud vad skönt det ska bli! 

kanske skriver mer senare,

/jenny 

20.11

hejhopp, idag vaknade jag tio över 9. jag klev upp,åt,duschade,fixx och sen ringde alex och bad mig komma ner till stallet.. gick ner dit, red och sen hem och åt lunch. efter det la jag mig och läste till middagen, slöseri med tid jag vet men boken är så jävla bra! camilla läckberg-fyrvaktaren..
nu sitte jag och pratar med philip i telefonen , trevligt värre.
hejdå
/jenny

14.38

hejhej, idag vaknade jag halv 10 av att pappa väckte mee. klev upp,fika,fixx och sen spelade jag wii med min syster som har feber... nu ska jag ner till stallet och rida en sväng och sen så ska jag till elin, om jag får nån skjuts dvs..

hejdå
/jenny

21.11

hellu, sitter ute i med datorn i knäet och dricker nån drink som dadi gjort till mee:) den är supergooo!
iadg har jag varit nere i stallet typ hela dagen... kul:) sen har jag varit hundvakt åt världens sötaste ellie också medans linda var på utställning med bamsen och issie.. det gick bra för bamsen den här gången också, en slät etta bara men det är super bra tkr jag. och jag måste säga grattis till linda, issie fick sitt första cert idag:D

nu orkar jag inte skriva mera,herrrå
/jenny



sötbamsen

Fredagsmyys!

hellu, idag har jag gjort typ ingenting :P det har varit segt men ändå ganska skönt..
jag vaknade vid halv 11. klev upp och gick och satt mig i soffan och kolla på tv. sen åt jag frukost,fixa mej och sen drog jag till stallet. där hjälpte jag mami att måla,sen gick jag ut och borsta på mina hästar.. kid fick vila idag för att han ska bli bättre i benet..sen gick jag hem och gjorde en kladdkaka som jag bjöd farmor och farfar på. och sen efter det så gjorde jag typ inget alls, gick omkring och lyssna på musik bara typ..
nu har jag precis ätit grillat, as gott va det. nu har jag lagt mig i vär "hängfåtölj" som jag kallar det framför gasolvärme grejen inlindad i en filt i vårt uterum:P mys! snart ska jag gå in och sätta på en film och mysa resten av kvällen:)

hoppas ni får en lika mysig kväll som jag nudå!
/jenny


<3

11.15

hejhopp, jag vaknade för en halvtimme sen typ. jag gick upp och kollade på tv och nu sitter jag och kollar på bilderna jag och frida tog igår:)
idag har jag inte heller planerat nått speciellt, hade tänkt åkt och kolla på mittnorden en sväng men jag tror inte jag gör det. ni kan ju ringa om ni vill hitta på något, nummret har ni:D

/jenny




jag är världens lyckligaste människa som får hålla på med det jag älskar.
Då jag har dig kid,så behöver jag ingen annan!<3

träning <3

hej, jag har precis bytt om. snart är det träning, wiho <3 det ska bli så himla skönt att få träna!
idag kom frida till mig vid 1 kanske, vi tig med oss systemkameran och drog ner till stallet och red kid. det vart en kort skritt tur för han markerar med ena frambenet, så typiskt att sånt ska hända då man ska hoppträna. efter vi ridit så tog vi lite kort i hagen och sen gick vi hem och kolla på tv och grejer. nu ska jag ta på mig fotbollsskorna och sen ska jag på träning.¨
ha det bra

/jenny

11.04

hej, jag är inte så pepp på att skriva just nu,det hände lite grejs igår som jag inte skriver här men det blir en kortis.
idag är det träning <3 gud va härligt! innan träningen vet jag inte vad jag ska göra, rida kanske.
ni kan ju slå en pling om ni vill hitta på något:)

20.55

hejhej, idag så har vi fortsatt att städa stallet, och nu är det ena klart:) super fint vart de!
efter stallet så åkte jag till kovland och sålde fika på a-lagets match, super mycke folk.. NOT!
haha, nu har jag inte tid att skriva medra,
hejdå
/jenny

städdag i stallet:>

hejhej, jag somnade kl 3 igår kväll efter en super mysig kväll med kusin,hennes kille och mamma..
idag vaknade jag kl.10.30 av att min kusin väckte mig. jag klev upp,åt frukost och sen åkte vi ner till stallet. vi började städa stallet, tog ut allt spån,skurade allt och smörjde grejer. på slutet då vi nästan va klar kom elin. då vi kommit hem så åt jag sen la jag och elin oss på min säng och bara tog det lungt. jag snackade i telefon med philip och hon kollade skolkatalogen:)
nu sitter jag och kollar på alex oxh kristoffer då dom spelar wii;) det går "as bra" :P '

hejddåå
/jenny

21.44

hej igen, nu har jag precis ätit , grillat med potatisgratäg,mumsii!
alex kom vid halv 5 och då stack vi ut och red. vi red ner till gropen och red padoc.kid va lite småpigg men det fixade sig tillslut. sen då vi ridit klart så fixade vi i stallet och sen åkte vi hem och kollade på hästar. alex ska köpa häst... vi hittade en fin valack och ett superduper fint sto! alex ringde på stoet och nu så ska hon åka och provrida i veckan och lilla jag ska såklart följa:D
nu ska jag gå ut och sätta mig och babbla en stund:)
hoppas ni får en lika mysig kväll som jag:>
 puss,
/jenny


Jag är överlycklig som har världens finaste ponny. Sundance Kid, min stjärna<3

14.06

jag känner mig duktig nu, har damsugit hela huset, städat rummet,bäddat i figgeboden och vattnat blommorna:>
hahah, jag hade as tråkigt och då sa mamma åt mig att damsuga och sen så fortsatt det så. nu håller jag på att laga lunch åt alla. makaroner och korv, orkade inte göra något annat. men nu får det vara stop efter det. så jag inte sliter ihjäl mig. hihi,
då jag har ätit så ska jag sticka ner och rida med alex, om hon har kommit vill säga:P

hejdå igen
/jenny

10.38

Godmorgon, jag vaknade för ungefär 10 minuter sen. nu ska jag snart ta och göra mig nån frukost för snart kommer min kusin alexandra hit. hon och hennes kille ska sova här inatt men först så ska ju vi rida såklart! :)
nu ska jag gå och bädda,sen äta frukost.

hejdåå
/jenny

22.40

hejhej, idag vaknade jag vid halv 12, åt,klädde på mig träningskläderna och sprang till frida. sen sprang vi runt kovland, då vi sprungit ett varv så drog vi till mig och hämtade mina fotbollsskor och sen gick vi till frida och spela lite futtboll:D då jag kom hem från frida så kom elin och vi gjorde inte så mycket.
nu sitter jag här i soffan med mami och kolla på tv.

hejdå
jenny

22.40

hejhej, idag vaknade jag vid halv 12, åt,klädde på mig träningskläderna och sprang till frida. sen sprang vi runt kovland, då vi sprungit ett varv så drog vi till mig och hämtade mina fotbollsskor och sen gick vi till frida och spela lite futtboll:D då jag kom hem från frida så kom elin och vi gjorde inte så mycket.
nu sitter jag här i soffan med mami och kolla på tv.

hejdå
jenny

RSS 2.0