skolaaaa

heeej, jag sitter på skolan nu och väntar på att medieproduktionen ska börja... ja, vad ska man säga.. ag har blivit best friend med min nya dator, jag har ätit kycklingnuggets (hur det nu stavas) currysås och ris på skolan idag, så nu är jag mätt i magen. hahhaha jag har inget liv.
hejdåååå!


uppdatering

hejhej, det var ett tag sen jag bloggade nu men eftersom jag sitter på skolan och väntar på att lektionen ska börja så tänkte jag att jag kunde skriva lite. Ja jag har ju börjat första året på hedbergska i sundsvall och går estetik och media. Och hittills tycker jag att det är roligt. Vi har också fått en ny macbook pro som jag är helt förälskad i och som dessutom är utrustad med photoshop cs3, illustrator och många fler program så igår satt jag och retuscherade bilder hela kvällen typ :) aja, det var väl allt jag hade och säga.. och förresten så kommer det även en rit-video i slutet av veckan eller början av nästa :)

heeejjjjjhejjj

Hejhej, ja jag sitter hemma, ensam och kollar på CSI samtidigt som jag sitter och tar egobilder med min dator.. lovely! hahah.. Idag har jag inte gjort så mycket. jag var på birsta med mamma en sväng och köpte lite nagellack :) haha vi är två nagel freak hon och jag :)
Efter det har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt och kollat på film.
Nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad, herrååå
 
Egoooooo :D

Hej igen!

Hej, jag har inte bloggat nu på ett tag, men tänkte göra en liten uppdatering.
Jo, vi har fått kycklingar! :D 7 små lurviga gula kycklingar, bland det sötaste jag sett! Annars så har det väl inte hänt nått speciellt direkt.. Ett helt vanligt sommarlov med sena kvällar och lååång sovmorgon:))
Just nu så sitter jag och kollar på os i hästhoppning samtidigt som jag käkar lunch och efter att jag sett roffe så ska jag själv ut och rida en sväng :)
Nu ska jag ta och kolla vidare, hejdå på er!
RSS 2.0