You opened the stars in my heart.

Hej. Jag ligger i min säng och har precis kollat på gossip girl och ska nu kolla på ett avsnitt av hawaii 5-O innan jag somnar. 
Vaknade upp hos marcus imorse första gången vid halv 11, vi la oss och kramades ett tag och innan vi visste ordet om det så hade vi somnat om i varandras famn och vaknade inte förrän vid halv 1 nån gång. Hatar att sova så länge, men idag var det värt det! Finns inget bättre än att få ligga i sängen och bara mysa och känna sig älskad av världens bästa pojkvän! Efter att vi ätit brunch så följde vi med emma och jerry till birsta och efter det skjutsade dom hem mig. Efter det har jag inte gjort nånting. Bara suttit hemma forever alone och kollat på gossip girl. Efter att ha bränt av säsong 4 så tänkte jag ta en liten paus(iaf till imorgon) så därför slår jag på hawaii5O istället.
Igår var jag och marcus och bowlade med emma,jerry,malin och johnny, det va jättetrevligt! Sen så låg vi bara och kramades efter ett skönt bad innan vi somnade. Kvalitetstid <3
 
Imorgon är jag tillbaka i helvettet igen, har sånn lust att bara sova bort hela morgondagen. Mår inte speciellt bra. 
Nu ska jag börja kolla! Vi hörs!
 
 

Trött.

Hej. Sitter hemma hos marcus i hans kök och lyssnar på musik medans han gör musik. Inte speciellt roligt men jag får ju vara med han iallafall :) 
Vi kom hit för en timme sen kanske, innan var vi på birsta en sväng men åkte därifrån fort som fan.. Lönehelg och regn, jippi... 
Igår så var jag med marcus, fia och robert hos pappa. Jag och fia lagade baconlindad fläskfilé med potatisgratäng till middag. Sen på kvällen så såg vi på idol, kollade då dom spelade gta v, åkte bil och åt massa gosaker. 
Idag fick jag äntligen sova ut! Mitt huvud är helt fuckat och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hade det varit skola idag så hade jag absolut inte orkat nått, men som tur är såär det helg! 
 
Nu ska jag se på nån serie tror jag. Vi hörs imorgon! 
 
 

Fredags mys.

Hej! Sitter på svenskan och gör ingenting alls. Fattar nada av den här uppgiften och förstår absolut inte hur man ska kunna göra en tolkning av en bild till en jävla argumenterande text!? DÖDAMÄ!
Marcus kom senare än va det var tänkt igår, men bättre sent än aldrig! Vi myste framför tvn och gick och la oss i tid och bara myste innan jag somnade in i hans famn<3 Sover så skönt då han är med! Och det är alltid as svårt att kliva upp på morgonen då man har en marcus som ligger och kramar om en. Önskar att man kunde stannna tiden ibland asså och bara vara, ligga där och kramas i flera timmar och må gott. Finns ingen som kan känna mig mer älskad! 
 
Nu har jag bara en lektion till sen ska vi på föreläsning på västermalm. Det är nån utländsk fotograf som ska babbla i nån timme så det är bara att hoppas på att hjärnan är pigg så man hinner med. 
 
Sen ska jag hem till marcus igen, vilket kommer vara höjdpunkten på denna dag! Pappa och krickan kommer också ikväll nån gång så ska äta god middag och bara mysa på! 
Och imorgon ska jag sova ut ordentligt och behöver inte lämna karl'n min på morgonen! YES! ;) haha 
 
 

Precis som jag

Hej! 
Idag har det varit as tråk på skolan, som vanligt typ hahah.. Och då jag kom hem så hade jag så mycket överskottsenergi så jag bara ville skrika så tog och sprang 5 km på löpbandet så nu är överskottsenergin borta. 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra nån middag innan min pojke kommer. Mitt hjärta kommer och myser med mig <3 
Sofia ska även komma förbi med lite pengar nu vid 3 tiden så tänkte vänta med att duscha till hon gått :) 
 
Jag har varit lite frånvarande i veckan och jag tar helst inte upp varför. Mått dåligt och allt har bara varit allmänt jobbigt. 
 
Har ni hört Daniel Adams-Rays nya låt förresten? AS BRA! Älskar honom, har alltid gjort det! 
 
 
 
 

Min helg.

Jag är så sjukt less på folk som tror dom vet vad precis allt om personer dom inte äns känner.  Alla kan göra fel men bara för det så betyder det inte att dom kan ändra sig och bli en bättre, helt fantastisk och underbar person. 
Så snälla ni, döm inte boken efter omslaget. 

Nog om detta. Jag har haft en superskön helg! I fredags åkte vi och hämtade barnen i soliga Stockholm och vi lyckades dessutom få med solen hem till Sundsvall igen. Var så sjukt less på allt regn och rusk! 
Fredagkväll tillbringade jag med Sofia och vi bastade och mådde gått. Sedan slog vi på mulan, men jag deckare i början så Fia fick se klart den själv ;) 
Igår firade vi Marcus pappa som fyller 50 imorgon. Lokalfest med rocktema och kvällen vart rättså lyckad :) 

Idag har jag legat bakis med min älskade pojkvän och bara myst till pappa kom och hämtade mig vid halv 5 och vi åkte och köpte pizza :) 

Nu ska jag sova, hoppas ni haft en trevlig helg allihopa! 










Tisdag.

Hej! Jag ligger i sängen och kollar på gossip girl. Ska sova alldeles strax! 
Idag var det friluftsdag på skolan och det slutade med väldigt onda och ömma fötter. Usch! 
Efter middagen så åkte jag ner till Fanny och va med henne och vanezza en timme. Så underbar unge! Så stolt över Fanny, en av de finaste och starkaste kvinnorna i världen. Stolt över att ha henne som vän! 
Imorgon börjar jag 12 och slutar vid 3 nån gång, superskönt! 



All you need is love

Hej! Ligger i marcus säng bredvid marcus och lyssnar på musik undertiden han spelar tv-spel. Lyssnar på världens bästa avicii och på movits. Som jag längtat efter bådas nya album! 
Idag har jag varit i söråker med marcus och vi har varit hos hans syster och ätit middag och kollat på film bla. 
Imorgon ska jag hem till pappa i stan igen, får se om jag får med mig marcus eller om han stannar kvar här. GTA 5 kommer ju nämnligen ut i veckan... haha 
 
Det kommer bli en ganska slapp och skön skolvecka till veckan! Ledig på fredag, slutar tidigt imorgon, börjar 12 på onsdag och slutar dessutom nån gång vid 3 istället för halv 5! Ska bli så skönt med en slapp vecka, mycket i skolan nu eftersom jag varit sjuk en del redan.. 
 
På fredag kommer mina efterlängtade småsyskon också! Som jag längtat efter lillan nu asså! Hade inte dom kommit på fredag så hade jag nog åkt ner och kidnappat henne, haha. Ska även på partajj i helgen! 
 
Nu ska jag kolla på gossipgirl! 
 
 
 

Fredag den 13.

Hej! 
Sitter och har svenska nu och är as trött och har förjävla ont i ryggen.. Men ser det från den ljusa sidan, set är fredag och bara 2 lektioner kvar innan helgen som jag ska spendera i söråker med min älskade pojkvän! 
Igår fyllde mami 41 år så jag åt en massvis av god smörgåstårta! Av mig fick mammsen en parfym. 
 
Jag ska somsagt spendera helgen i söråker hos marcus. Ska bli roligt för det va ett tag sen jag var där nu! Och att få sova ordentligt också. Har sånna problem med att somna nu igen efter att jag fått ont i ryggen, ligger och vrider och vänder på mig hela tiden och det går verkligen inte att somna... Sjukt jobbigt! Måste göra något åt ryggen och nacken nu innan jag blir galen! Jätte svårt att koncentrera sig på lektioner och sånnt också, och får automatiskt ont i huvudet hela tiden... 
 
Men nog med klagandet. Ska försöka göra det bästa av den här dagen nu. 
Och förresten, kommer antagligen inte blogga så mycket i helgen så ni vet, 
 
Hoppas ni får en trevlig fredag och en trevlig helg.

Onsdag

Hej! Jag sitter och har engelska nu och babblar om Obamas resa hit till sverige.. Bra less på att höra massa om det nu.. haha.
Efter engelskan är det bara 2 lektioner kvar, men det är två ganska långa lektioner... Går till halv 5 idag, drygt som fan..
Efter skolan ska jag gå och hämta ut nya nycklar till lägenheten och porten för dom ska byta till säkrare lås. Marcus kommer också, och vi ska äta och mysa massa ikväll! Bästa som finns! Saknar honom varje minut han inte är här! 
Imorgon fyller världens bästaste mamma år! så då ska jag ta bussen till kovland och fira henne. Ska bli roligt för jag lär få träffa släktingar osv också och vi träffas inte lika ofta längre eftersom att jag bor mycket i stan på veckorna och är med marcus på helgerna. 
 
Nu ska jag skriva på en engelska uppgift. hörs! 
Lekte lite med illustrator igår då jag inte kunde sova.
 
Instagram

Himlabadet

Hej! Har precis kommit hem fran himlabadet där jag var med Matilda, Älsklingen och Robert... Vi badade i typ 4 timmar, helt slut är jag nu!
Nu sitter jag och väntar på lasagne som pappa håller på att laga, en av mina favorit-rätter! 
Så igår så va vi på stan (jag, robert, marcus) och efter det så tog vi en buss till söråker för att hämta marcus och roberts badkläder till idag och sen tog vi roberts bil tillbaka till stan. Vi såg på film och åt massa gosaker innan vi gick och la oss. 
 
Imorgon är det skolfoto på skolan och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... så måste kolla det också. Sen så hade jag tur att min syster va i birsta så hon kunde köpa lite sminksaker som jag behöver! Vill ju se snygg ut ;) haha.. Tror även att jag ska köpa katalogen iår, gjorde inte det förra året men vill ändå ha lite minnen sen när man slutar. 
 
Nu ska jag se på gossip girl i väntan på middag!
Hejhopp
 

Photoshop

Hej! Jag sitter och grejjar med gamla bilder från praktiken på nya photoshop cs 6 som vi fått in i skoldatorn nu! Super roligt och finns så mycket mer att göra! Blir nog benkad här framför hela dagen! 
 
 

Sjuuuuuk........................

Sitter på skolan nu och mår jävligt dåligt! Sitter och kallsvettas och fattar inte ett piss på svenskan. Nästa lektion har jag labb och efter den tror jag att jag går hem. Känns dumt att vara på skolan om man är sjuk och har feber... 
Idag ska jag till pappa. Marcus kommer antagligen och sover hos mig ikväll efter att han varit på krogen också, så ska spendera min helg med honom. Saknat honom så mycket! Hatar att sova ensam och att vakna upp ensam så det ska bli skönt att få umgås och vara nära honom nu i några dagar.
 
Nu ska jag kämpa vidare så länge jag orkar, hörs kanske senare, annars imorgon. 
 
 

Sjuk.

Hej. Ligger i sängen och ska sova nu typ. Har varit en hemsk dag idag! Suttit på skolan sjuk och kämpade de två sista timmarna med feber. Hatar att vara sjuk!!!
Efter skolan gjorde jag naglar på min morfars syster. Och efter det har jag bara tagit det lugnt och varit, ja.. Sjuk.
Sjukt spännande dag! Eller hur?

Imorgon ska jag till tandplågaren, yayyy! Sen får vi se hur jag mår. Pallar inte en dag till i feber på långa hemska lektioner!

Nu blir det somna in till mysmusik!

White Collar.

Hej! 
Jag sitter i soffan med lite ostkrokar och kollar på idol. 
Idag har jag hunnit med en del, jag har varit på skolan och haft 2 och en halv timmes mattelektion, lunchat och varit på stan en sväng med matilda,sett på white collar, pluggat, varit på birsta,varit och hälsat på kusinerna och även ritat lite. Otroligt vad måndagar kan vara bra om man bara har 2 och en halv timmes skoldag! 
 
Imorgon blir det skola igen, sen ska jag till kovland tror jag, har inte bestämt mig än och måste dessutom kolla med personer och så innan jag bestämmer mig. Sover helst inte ensam i lägenheten, men ibland kan det vara rätt skönt det också. 
 
Nu ska jag ta en dusch innan jag avslutar kvällen med ännu ett avsnitt av white collar, måste säga att det är en perfekt serie för mig! Kärlek, drama, spänning, action och FBI utredningar. Allt som jag tycker om i en serie. Sen skadar det ju inte att huvudpersonen ser bra ut heller, snygg som satan! Och dessutom är en av mina favorit skädespelare från one tree hill med också :) 
Vi hörs imorgon! 
 
 
 
 

Sep. 01, 2013

Hej.
Ligger i sängen och kollar på white collar, ska alldeles strax sova.
Idag har jag varit på stan med pappa och lillsyster. Köpte en kofta och lite nagelgrejer.
Efter det åkte vi till Timrå och hälsade på farfar på ålderdomshem och efter det åkte vi och drack kaffe hos pärra och anna.
Vi åt middag på thai restaurang med pappa och syrran också.
Tråkig vanlig dag. Imorgon skola. Gillas inte.. Menmen..
Haha har inget bättre att skriva, så det här får duga. Hejdå


RSS 2.0