sleep well cykelställ

Hej, jag ligger i min säng och ska sova nu hae jag tänkt, så jag är pigg till morgodagen som ska spenderas me hjärtis(charlotta) som jag förövrigt skickade hem för typ en timme sedan. Gu va trött lillstackarn va :') såå söt, och pratade i nattmössan gjorde hon också :')
Idag har jag städat, klippt gräs,ätit pizza med elin och sen varit med henne och charlotta hela kvällen. Jag älskar sånna här myskvällar med mina älsklings flickor <3 Och imorgon blir det somsagt ännu en dag med en av dom iaf, och vi hoppas på sol så vi kan steka vid vattnet hela dagen :D
Nu får ni ha det fint hurni! hejdå och godnatt / jenny

Såhär såg jag ut på skolavsslutningen min btw, vet inte om jag lagt ut nån bild sen dess :)

Gräsklippare-raggaren on the road again!

Hellojs, har precis städat rummet och nu tar jag med mig min ipod och drar och klipper gräset! Yeaah! :D Asså ni ska bara veta hur frän jag känner mig då jag sitter och tuffar på den där efter vägen mellan gården och vårt hus , sååå jäkla sexig! Aja, snart kommer min lilla prupp charlotta hem iaf, och jag kommer spendera kvällen med henne och min andra bästavän, elin. Kommer bli en awesome kväll kan jag lova er, men nu måste jag gå. Gräsklipparen väntar på mig! Hejdå!

We are beautiful, no matter what they say. No words can't bring us down!
Eller? :O

Hallå i stugan!

Hej, jag ligger i min säng och kollar på det näst sista avsnittet av andra avenyn säsong 1 :)
Ikväll har jag myst med mamma och syster. Vi har bastat och myst och nu är jag renare än någonsin känns det som, hahah :)
Ja, det var ett tag sen jag bloggade nu, och jag har helt enkelt inte haft lust.. Det kommer nog bli lite så nu i sommar, att jag bloggar då jag har tid och lust. Iaf sen sist jag bloggade har det väl inte hänt något speciellt, långa mysiga sommardagar med lång sovmorgon :) Men midsommar helgen var riktigt rolig! Den spenderades med massa vänner i stugan, 28 stycken tror jag vi var och det var riktigt trevligt! Badade även massa i sjön och fick en äcklig gädda då vi fiskade, haha :) Men i år va inte min charlotta med för hon har varit i thailand i 2 veckor, men kommer äntligen hem imorgon! :D som jag har längtat efter henne asså!

Nu ska jag kolla vidare, sen sova i tid ikväll tror jag och hoppas på att det är bättre väder än regn och åska som det varit idag.

Egoooo ;))

Drawing video numero cinco

Hej, sitter i soffan och hejjar på sverige. Det finns ingen chans att de ska kunna gå vidare men jag hoppas de lämnar em med stil och vinner matchen mot frankrike nu!
Idag har jag ritat typ hela dagen, och gjort en film till :) hahah det har blivit en per dag nu, snacka om tråkigt liv jag har egentligen ;) fast imorgon så ska jag följa med mamma på jobbet och sen förhoppningsvis vara med philip.
Men nu ska jag fortsätta kolla på matchen, hejdå everybody!

Kenza

hej, ja nu har jag lagt upp filmen på youtube. Det blev inte alls så som jag tänkt och jag blev inte supernöjd.. Men nu ligger den där och det är kenza jag ritat av ifall ni inte ser det ;) hehe... ska nog rita av henne igen imorgon eller nått, och hoppas på lite bättre resultat :)
Nu ska jag sova, nattii!

Drawing

Hello, just nu sitter jag ensam hemma i soffan med en smoothie och kollar på fotbolls em, spanien spelar!!!
Jo, jag började på en ny "rit-video" för ett tag sedan, och ska forstätta nu:) Till den är färdig så får ni nöja er med en gammal video som jag la upp för ett tag sedan som ni troligast inte sett :)
Hejdå :)

En fredag

Hej, är lite små ledsen nu.. sverige har åkt ur em :( men aja, eftersom att jag håller på spanien så är det rätt lugnt ändå ;) heheh
Idag så har jag hunnit med mycket! Vaknade tidigt imorse och drog på birsta med pappa nån timme, sen åkte vi hem och jag åkte nästan direkt till mina kusiner och var med dom och johanna som är i sundsvall nu i några timmar:D efter det åkte jag och pappa till vår stuga, gick i skogen och rodde nått varv runt sjön så hundarna fick simma lite och efter det åkte vi hem, åt god grillad kyckling och såg på matchen som tyvärr slutade med förlust :( Men riktigt bra match ändå och mellberg! Vilken kille!!! och isaksson gjorde också många snygga räddningar!
Nu ska jag lägga mig i sängen och rita lite innan jag slår igen ögonen och sover.
Hejdå och godnatt! /jenny


Weekend with dadii ♥

hej på er! Jag ligger i sängen nu nerbäddad under mitt mysiga duntäcke och ska snart sova. Men innan jag somnar tänkte jag skriva ett litet inlägg till er som fortfarande läser min blogg :)
Ja, jag tycker själv att jag är tråkig nu.. Jag gör aldrig något roligt och mina blogginlägg blir tråkiga pga detta.. Men nu ska jag faktiskt skärpa mig!
Idag har jag varit barnvakt till min fina lilla kusin wanna<3 vi har haft det riktigt roligt och ja, det var skönt att slippa vara ensam hemma en dag! :) och på tal om ensam hemma, så är jag inte det längre :P mamma och krickan är fortfarande nere i sverige nån stans men idag kom pappa hem och är hemma resten av veckan. Vi har redan bestämt massa saker vi ska göra och det ska faktiskt bli skönt att få spendera en helg med bara pappa eftersom han jobbar i stockholm typ flera dagar i veckan. Imorgon ska vi åka till birsta och köpa mat, sen åka hem och äta tillsammans och kolla på Sverige-England!

Men nu ska jag sova, för pappa gillar inte att gå på birsta så vi ska vara där vid 10 då dom öppnar ;)) hahah hejdå /jenny


Jag och pappsen. otroligt oattraktiv bild men aja, jag älskar dig !

cuz I'm back in black

Hejhopp! Sitter i köket nu och ritar.. Skönt att få ta det lugnt och göra det man älskar efter en låång dag som denna!
Ja, annars har dagen bestått av städning, ridning och massa andra småsaker :) Asså det är ganska segt med sommarlov ändå, då man inte har något att göra på dagarna.. Men imorgon så ska jag hitta på något, och om inte annat så kan jag åka med mamma ner till orsa och skjutsa min syster på körläger..

Ni vet ju att jag älskar AC/DC, och ja jag säger bara wooooowww till dom här grabbarna asså!

Mot frisören!

Hej, sitter i vardagsrummet nu och har precis borstat håret och slängt på lite mascara på fransarna. Om ett tag drar jag till frisören!
Igår var det en slapp dag hos familjen edlund johansson! regnet öste ner, åskan gick och det var allmänt tråkigt så dagen spenderades med syster framför tv:n i soffan med massa frukt, namnam!
Innan skit vädret igår hann jag med att spela sista ungdomsseriematchen! Vi spelade uselt första halvlek och låg under med 3-0, men i andra så visade vi hu bra vi egentligen år och vann tillslut med 4-3! :D fast damserien är inte över ännu, match ikväll!
Nu ska jag ringa till mormor i förhoppning på att få skjuts till frissan, annars får jag ta på mig skona och gå..
Hejdå /jenny

Livet leker!

Hej! Ni anar inte hur mycket saker jag har lust att berätta för er just nu! Livet leker! Men jag pallar inte sitta och skriva allt för då skulle det bli hur långt som helst så jag ska skriva lite kortfattat.
Jag är sååå lycklig just nu! Grundskolan är slut, sommarlovet här, toppenbetyg, kär och bara allmänt typ super speedad och jätte peppad på allt!
Igår gick jag ut 9an, och det var sååå sjukt skönt men ändå så sorgligt.. Fällde bra många tårar. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket och det blir ännu värre då man vet att man inte kommer fortsätta umgås med vissa personer som man blivit vänner med. :(
På kvällen firades iaf allt hos evelina i hennes lägenhet i stan, vi hade riktigt trevligt!
Ja, till alla mina älskade klasskamrater och andra på skolan, jag kommer verkligen sakna er alla!

Nu ska jag sova, match imorgon bitti..
Sov gott nu /jenny





Heeellloooo

Hejhopps, har precis klivit upp ur sängen efter att ha legat och kolla på film:)
Idag har jag varit på konfirmation, den gick superbra! Och efter det så har jag bara tagir det lugnt, man blir så trött då det är sånt här väder.. :( och snart ska jag spela match i den här skiten också, uscha!
Nu ska jag gå och äta middag, hejdå :)

en bild från min konfirmation, :)

23:09

Hellooojs, har precis kommit hem efter att ha varit i kovland på pubbkvällen en sväng.
Dagen började med att jag vaknade vid 11 och kollade ut genom fönstret, regnet öste ner, så jag log på en film och myste ner mig mellan kuddarna till halv 1 ungefär för då fick vi främmande:) Vid kl 5 så åkte vi till elin och thomas och åt grillat i det fina regnvädret.. Thomas grillade i garaget, smart som han är ;) hahhah

Nu ska jag ta och börja kolla på en film, men ska snart sova för imorgon konfirmerar sig mina små konfirmander och jag ska vara i kyrkan kl 9... Ska även spela min första match i år imorgon mot SDFF, känns skönt att komma igång med fotbollen igen efter att inte ha tränat på 3 månader.. :)

Hejdååå :D


Promnight

Hejsanhoppsan! Jag sitter i min säng och kollar på bilder från balen som var igår som för övrigt var riktigt rolig!!
Vi åt massa god mat, lekte roliga lekar och dansade loss  till jamjam bros! Ja det var en lyckad bal helt enkelt!
Jag kommer verkligen sakna 9:orna på skolan, men det ska ändå bli skönt att få slippa bergsåker;)

Fler bilder kommer nån gång :)

RSS 2.0