Hej random inlägg!

Tjaabbbaaa!! Jag ligger i sängen hos pappsen nuja medans lotta sitter ute i soffan och myser tror jag :O hahah ja, vi har inte gjort ett piss för dom som nu ville veta det.. kollat på film och tryckt i oss en hel chipspåse... nice life. hahah... jag orkar inte :'D 
Imorgon ska jag iaf vara med johanna, sen kanske marcus också! WAAOOOW du är med i min blogg nu dude! haha ;) hej! 
 
Nu ska jag fortsätta snacka skype, ha en trevlig kväll och jag hoppas att ni inte blev alldeles förvirrad av detta vackra blogginlägg! CHIAAOO!
 
The sun hits like a bullet of faith
And then suddenly I'm wide awake
Fake bliss, our apologies made
Was an enemy with no escape


Barnvakt

Hej på er! Jag är hos mina kusiner nu och är barnvakt till bästa wille, min lilla goskille!
Annars så kan jag ju meddela att faktiskt överlevde på bion! Den var bra men inte det bästa av dom :)
 
Nu ska jag och wille hitta på nått roligt! hejdå på er!
 
 

Sweet nothing

Hej på er! Jag sitter hemma hos pappa nu och väntar på att joss ska komma :) Vi ska på paranormal activity 4 och ja, jag kommer avlida.. Fattar inte att jag går på sånna filmer på bio då jag vet att jag typ dog sist. Men då hade jag melinda och halsduken som skyddsmantel ;)
Idag va jag på skolan och hade utvecklingssamtal, och det gick bra! Tack gode gud! Sen efter det följde jag med pappa hem och har ätit god mat och badat lite jacuzzi mm. 
Aa, men nu ska jag ta och hitte på nått, haett gött!
 
So I put my faith in something I know,
I'm living on such sweet nothing,
But I'm trying to hope with nothing to hold,
I'm living on such sweet nothing.
And it's hard to love,
And it's hard to love,
When you're giving me such sweet nothing,
Sweet nothing,
Sweet nothing,
You're giving me such sweet nothing.


Come and be my hero, enrique!

Hej på er! Sitter hemma hos pappa nu men ska snart åka hem till mamma igen :) 
Ja, idag har jag inte gjort ett piss... nolife... men imorgon ska jag på skolan iaf och göra ett matteprov som kommer gå åt skogen, menmen. jag har pluggat så gott jag kan..
Nu har jag inte så mycket mer att säga er mina vänner.. hahah vafan bloggar jag äns för?!? aja.. ska försöka bättra mig, då jag är på bättre humör själv.
 
 
Jag skulle göra vad som helst för att få vara den tjejen !!! guuud jag dör, <3<3<3<3<3<3<3
 
 

It's too hard to break me!

Hej på er! Det är en väldigt trött jenny som sitter och skriver nu... har inte sovit ordentligt på hela veckan och idag kände jag helt enkelt att jag inte orkade gå till skolan så jag stannade hemma. Jag har varit hemma rätt mycket på sista tiden, och det blir mycket att ta ikapp men hjältinna som man är så kommer jag att klara allt ändå! ;) haha
Ja, idag har jag bara varit hemma... Sov först till halv 1 och sen satt jag mig och ritade en stund. sen har HEEELA dagen spenderats till att städa för imorgon kommer mäklarna och ska fota huset... segt som fan.. Och dom kommer kl 10 så jag måste kliva upp tidigt dessutom.. -.- 
Aja, jag ska iaf stanna hemma från skolan imorgon också och sen får vi väl se hur jag mår, ska iaf fota fanny och hennes kille..
Nu ska jag göra nått annat kul, sova kanske? 
xoxo
 
When's the day you start again
And when the hell does you'll get over it begin
I'm looking hard in the mirror
But I don't fit my skin
It's too much to take
It's too hard to break me
From the cell I'm in


Internet i mitt ♥

Hej, jag ligger uppe på charlottas säng med henne nu och vi har nyss sett avsnitt 1 på säsong 5 av 90210 :) 
Jag är här uppe mest för att utnyttja hennes internet dock, och snart ska jag bege mig hemmåt till mit internetfria hus igen.. Tur att det bara är såhär hos mamma och inte hos pappa iaf, dör utan mitt älskade internet! 
 
Igår var jag hos papi och sov där. Vi käkade pizza och jag satt vid datorn och internet nästan hela kvällen.. Han gick och la sig vid 9 och då gick jag ner och badade i jacuzzin, min nya bästa vän! 
 
Nu ska jag låta lottis plugga och vandra hemmåt, hejdå påer!
 

No internet

Hej på er! Sitter på skolan och har foto nu men är färdig så ska snart gå.  Jag passar på att blogga på skolan där jag har internet nu för sen ska jag till mamma och hon har inget internet.. tror ni att jag dör ellleee? 
Iaf så har jag varit på skolan hela dagen, orienterat också, ouff :( haha men nu ska jag åka hem och ta det lugnt innan alla mina väninor kommer. Kvällen ska spenderas med Melinda,Louisa och Elin och vi ska bla fota med min nya blixt ;) aja nu ska jag dra. see yaaa !
 
Bjuder på två bilder på mig också, hahah är jag mig lik eller? ;)

hellojs

Tjabbaa! Sitter hos mina kusiner nu och ska sova här inatt eftersom pappa bor här :) 
Ja idag har jag varit på skolan och det va väl samma gamla ämnen och samma gammla sega lektioner :) Efter skolan gick jag på stan och köpte en ny foundation och ett nytt rött läppstift eftersom att det andra har tagit slut :)  efter det så åt jag subway med matilda. Efter det kom mamma och hämtade mig och vi åkte och handlade innan vi åkte hem. Sen va jag hemma i kovland i nån timme innan jag packade om väskan och drog till bosvedjan igen :) jag har även hunnit med att rita lite idag så snart är jag klar med ansiktet på christina :) 
Slänger in några intagrambilder och säger hejdå och sov gott nu ;) bye 

Christina aguilera

Hej! sitter i bosvedjan hos mina kusiner nu och väntar på att maten ska bli klar. har sovit här nån dag nu för pappa bor här men nästa vecka flyttar vi in i nyhuset i haga :) Idag har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt och pluggat lite matte.
Jag sa ju för nån dags sen att jag skulle börja rita christina aguilera och jag har börjat nu :) vi får väl dock se då den blir kvar för det lär vara väääldigt mycket plugg den här veckan eftersom jag var hemma förra . Men nu ska jag käka. hejdåå

Jessie J

Hej på er! Jag har suttit och ritat klart teckningar nu i några timmar så britneyspears och jessie j. Och dessutom blev jag jättesugen på att rita av christina aguilera ige, så jag tror jag ska ta och göra det nu. Hon är såå j*vla supersnygg och hennes nya video!!!?!? DAMN! 
 
Instagrambild, följ mig på instagram för mer bilder från min vardag osv. mer uppdaterad där än här :)
RSS 2.0