1:a advent

Hej på er! Sitter på mitt rum hos pappa nu och lyssnar på podcasts samtidigt som jag har städat lite här. Pappa sa det till mig förut att jag har blivit som förbytt, han känner inte igen mig för att jag städar så mycket (jag är/var världens stökigaste människa). Grejjen är den att jag vill ha fint på mitt rum/i lägenheten när det är som jag vill ha det. Är allt huller om buller eller som det är hos min mamma just nu (allt intryckt i ett hörn för att få in Isas säng) då är det kaos och inte trivsamt så då är det inte kul att hålla ordning. Jag LÄNGTAR så till jag ska flytta hemifrån och få inreda en hel lägenhet, ska bli så skoj! 
 
Jag har ju varit dålig på att blogga nu igen, hahah... Har hunnit med massa skojjiga saker och jag ska faktiskt försöka blogga mer, speciellt nu då vi går in i december, månaden då allt händer. Det är allt från födelsedagar till dop, nyår, julafton mm. Jag fyller snart år jag med ju, har suttit nu och knåpat ihop en önskelista till min mor, vänner och främst min mormor som tjatat på mig så länge.. Jag tycker att det blir jobbigare och jobbigare med att skriva önskelistor, vill helst ha pengar nu för tiden så det är verkligen bara superönskningar, saker jag behöver och saker jag vill ha men inte har råd med. Har redan varit med och provat ut lite saker som jag nu ska "glömma" för jag ska få dom i julklapp/födelsedagspresent.. hahah 
 
Så, en liten snabb update om vad som hänt i helgen nudå. I fredags så vaknade jag hos pappa, fixade mig och sen skjutsade han mig till kovland. Väl i kovland så åkte jag nästan direkt en sväng på birsta med fanny innan jag åkte hem och åt grillat med mamma,syrran,danne, robert och två kompisar från orsa. Efter det så festade vi till det ordentligt och jag vart ganska packad. 
Lördag var en bakisdag. Ganska boring med kvällsmys framför tvn osv och hyfsat tidig kväll. Och idag klev jag upp och duschade, sen åkte jag till pappa och fixade mig innan vi gick ner på hotell knaust här i stan och åt årets första julbord (på första advent, haha) med farmor, farbror micke, kusinerna sara och viktor, susanna, krickan och pappa. 
 
Nu ska jag se tv. En halvtimme kvar till sista avsnittet av bron, spännande. Gillar den serien skarpt och glad att den är tillbaka! 
 
 
 

Pray for Paris!

Hej på er, jag sitter vid skrivbordet på mitt rum och lyssnar på Justins nya album och tänker. Har tänt alla ljus jag äger och alla tankar går till Paris. Det är i mina ögon så fruktansvärt hur man kan känna sånt hat att man måste skrämma en hel värld och ta massvis av oskyldiga människors liv. Fyfan för terrorister! Så älskade Paris, detta klarar ni! Lider med alla skadade och annhöriga till de som fallit offer, vilken fruktansvärd tragedi detta är. Rest in peace alla som omkom! <3
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Pappa och jag for en sväng mitt på dan till birsta för att inhandla lite nödvändigheter och titta på allt folk. Behövde komma ut efter att ha suttit i pricip hela natten och dagen och kollat på tv4s livesändning. Vi åkte även och handlade dipp, kött osv. så nu har vi precis avnjutit en underbar middag och jag har även färdigställt snacksen så allt är klart till fotbollen börjar sedan!
 
Kommer bara ligga i soffan och ta det lugnt ikväll, har ingen ork till annat, och man känner sig så ledsen inombords på något sätt. Sjukt vart världen är påväg.. 
 
 
 

Systeryster!

Hej på er! Hur är läget? Men mig är det bra iallafall, är dock superpigg och kan inte sova alls... Menmen, då har man iallafall tid att uppdatera bloggen! 
 
Idag vaknade jag 5 minuter innan klockan ringde, jag sov sjukt oroligt inatt vilket va konstigt med tanke på att jag var trött och dessutom tog en insomningstablett som verkar hela natten. Pappa skjutsade mig tll jobbet i kovland och jag jobbade till kl 16. Efter det hade jag ingen skjuts tillbaka till stan så jag blev kvar, iallafall till imorgon! 
 
Nu till något helt annat som kanske kommer verka cheesy men, det måste sägas. Jag har ju fått en rättså stor familj efter mamma och pappas skiljsmässa med två nya småsyskon som jag pratar rätt mycket om, men nu ska jag berätta lite om den riktiga systern jag har, min enda helsyster, mitt enda helsyskon över huvud taget. Det spelar lixom ingen roll hur mycket jag än pratar om dom andra så kommer hon alltid vara den viktigaste och absolut bästa personen i mitt liv och jag kommer alltid "have her back" oavsett. 
Så förutom att hon är awesome eftersom att hon är min syster, så är hon också den absolut vackraste och mest underbara människan jag känner både på utsidan och insidan. Jag brukar säga att hon är den snygga systern av oss två, vilket stämmer, hon är perfekt. Hon har allt och nu för tiden (har inte alltid varit så, tro mig) så är hon även min absolut bästa vän som jag litar på mer än allt annat. Den lilla, jobbiga, klängiga retstickan har växt upp och blivit den absolut bästa människan i världen. Vi delar samma humår, samma intressen och jag bara älskar dig krickelina, puss! <3
 
 

On repeat.

Hej! Sitter i min säng nu och lyssnar på musik och kollar runt på olika bloggar för att försöka hålla ögonen öppna till svenska hollywoodfruar börjar! Det var ju inget program förra veckan pga champions leauge. Vad är det för påhitt lixom?! Nog för att jag gillar fotboll, men man behöver inte ha match samtidigt som svenska hollywoodfruar, veckans höjdpunkt ju!
Jag är alltså så fruktansvärt dödstrött så jag har svårt att hålla ögonen öppna vilket är bra egentligen eftersom jag ska jobba tidigt imorgon och igår kunde jag inte somna alls så skönt att få komma i säng i tid ikväll! Kan ju dock ändras fort om jag ser på SHF nu snart, så kommer antagligen ta en insomningstablett just in case. Har haft lite sömnsvårigheter nu igen, inte kul alls. 
 
Annars är allt bra med mig, livet leker och jag är frisk! Hahha asså det är ganska sjukt hur länge jag varit frisk nu, jag som alltid varit sjuk annars.. Efter att alls stress, ångest och annan skit försvunnit, jag har börjat röra på mig mer osv så har mitt imunförsvar blivit grymt bra igen! Har alltid annars (innan gymnasiet) varit frisk jämt. Asså max typ 2 veckor borta från skolan sammanlagt per år. Känns skönt att det är så, med tanke på att när man jobbar med barn och småbarn som är sjuk hela tiden, så mycket bakterier. 
 
Aja, nu har jag inte mycket mer att säga, är trött, ska sova efter svenska hollywoodfruar och tagga igång för jobb 08.30-16.00 imorgon. Ska jobba med 2-3åringar, i love it! Småbarn är det bästa som finns! 
 
Denna sången går på repeat just nu, bästa ever! Och Diplo (min gud och han som gör musiken i major lazer) fyller dessutom år idag! Grattis till han då tyyyp.. haha 
 
 

Ska jag börja blogga igen?

Hej på er! Har suttit nu ett bra tag och funderat på om jag ska börja blogga igen eller inte. Jag har lovat att börja igen så många gånger men det har ändå bara runnit ut i sanden varenda gång... Jag vill blogga men känner ofta att jag inte har nått att skriva om/vet inte vad det är ni vill läsa... Så det är alltså en blandning mellan att jag glömmer/inte orkar/inte vet vad jag ska skriva om som gör att jag bloggat sjukt dåligt nu på senaste tiden... Vet inte ens om det är nån som följer bloggen längre, hahah... 
 
Så nu är då frågan, ska jag försöka väcka upp bloggen igen? Vad tycker ni? Vad vill ni läsa om? 
 
Jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst varje dag bara om min vardag men tycker själv att det måste vara ganska tråkigt för er att läsa om i längden eftersom att den ofta ser rätt lika ut. Har ju lixom mina vanliga rutiner osv. 
 
Vill gärna höra vad ni tycker, så släng iväg en kommentar om det nu är någon som bryr sig, haha... 
 
 
RSS 2.0