-

Hej! sitter på lektionen, hjälper erica och kollar på one tree hill. 
Åkte till skolan tidigt idag för att skriva ett gammalt spanskaprov som jag inte gjort, och det gick åt skogen för jag hade pluggat på fel saker :( Så det blir deppdag idag, och läsa igenom massa grejjer så jag kan kicka nationella provet i svenska i roompan imorgon ;)
 
På fredag ska jag till tandläkren... gaahhh! Och sen tar jag och matilduur bussen hem till kovland. Mina syskon kommer då också, suuuper! <3 
 
Nu ska jag käka lunch, subway <3 hahah 
 
 
Hejdå
 
 

Hejhopp!

Hej på er! Jag sitter på lektinon nu och jobbar med animeringar. Ganska kul faktiskt men ibland kan det bli lite långtråkigt.. 
Efter den här lektionen har jag lååång lunch så jag ska gå hem till lägenheten och chilla lite, yeah! ;) Sen tillbaka till skolan och ha de två sista lektionerna innan jag drar hem och pluggar.. Matteprov imorgon.. -.-
 
I helgen ska jag äntligen få vara med min marcus igen, behöver det nu känner jag! Saknar honom såå mycket! 
 
Ja, det va en liten uppdatering.. hahhaha vi hörs

Sjuk.

Hej! Kom nyss in efter att ha varit ute och gått en sväng. Jag är sjuk igen.... HATAR att vara sjuk, verkligen! Men mår mycket bättre nu efter att jag varit ut en sväng så nu ska jag tappa upp ett bad, slå på lite mysmusik och bara ta det lugnt ett tag. 
Ska testa gå på skolan imorgon tror jag. Skulle göra det idag men det gick inte så bra.. mådde piss imorse.. 
 
Ja jag har väl inte så mycket mer att säga eftersom att det inte hänt så mycket de senaste 3 dagarna. Jag har bara gått omkring, försökt blivit frisk och saknat marcus så mycket! 
 
Nu ska jag gå och bada. 
Hoppas ni mår bättre än jag! 
/Jenny
 

TJABBBBAAAAAALABBALA!

Hej! Jag har inte bloggat på länge nu och det lär tyvärr inte bli nå bättre... Men jag tänkte skriva lite grejjer som hänt. 
Påsklovet har varit supernajs! Har partajjat, badat på paradisbadet, kört skoter och haft allmänt trevligt med familj,kärlek och vänner! 
Sen så fick jag även gelénagelkitt i ett påskägg så jag har blivit helt galen i naglar nu igen! hahah 
imorgon börjar skolan, och den värsta perioden... Nationellaprov... :( hata! Så just därför blir det jobbigt att hinna med allt så jag får lägga bloggen på sidan lite, men jag ska försöka blogga så mycket jag kan! 
 
Nu ska jag skriva tal till nationella i svenska... Vi höres 
/Jenny
 
RSS 2.0