Sista april!

Hej, håller på att städa rummet nu ja :) haha tråkigt.. Men snart ska jag gå upp och hjälpa charlotta med stallet och sen blir det rakavägen till vårt stall och rida. Det är första gången på länge som lotta ska rida en vanlig häst(hon har islandshästar) så det ska bli lite spännande! Sen kl 3 kommer fanny också och vid 5/6 tiden ska vi äta grillat, mums!
Ja nu ska jag sätta igång med städningen så jag blir klar nån gång, hejdåå :)

Längtar till kvällen! :))

Säng potatis!

Hej, jag ligger i min säng i min feta marwin tröja och såsar på! Snacka om att inte ha något liv? hahah, ligga hemma i sängen på en lördag:o Som tur är så blir det ändringar på det på måndag, sista april=röj!
Idag har jag varit med mamma och syster på stan i stort sätt hela dagen. Vi har kolla på barnen i mammas klass då dom sjungit, gått på stan och shoppat, ätit lunch mm. Riktigt mysigt, men har typ kramp i fötterna nu!
Då vi kom hem åkte vi ner till stallet och jag borstade påå min lilla älsklings ponny ett bra tag, fick kramp i armen.. Sen åkte vi hem och åt och nu ligger jag i sängen!

Ja, det finns nog inget mer att säga nu, så hejdå! :)))

Inspirationsbägaren kokar över!!

Hej, sitter hemma i soffan nu och lyssnar på musik samtidigt som jag kollar igenom gamla bilder.. Gud, det var alldeles för länge sedan jag fotade någon person och nu då jag tänker på det poppar det upp 1000 ideér!! Jag tror jag ska ta kontakt med nån av er som mailade kanske? Eller så ringer jag någon av mina älskade vänner som så snällt brukar kunna ställa upp :))
Dagen har varit helt okej, och jag måste säga att det känns skönt att komma tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk och legat på botten i en vecka och bara velat försvinna, men nu så står jag upp igen, frisk och kry! :D Nu kommer min älskade mor och syster hem och mamma ska steka rödspätta till sina små hungriga ungar ;))
Kanske skriver mer senare, hejdå :*

 

Jag är full av inspiration, kokar snart över!!!!!! :o ohh, btw, this is my beautiful friend emma! :D

Söndag

Hej, jag ligger och såsar i soffan och kollar på tv med mamma men jag ska ta och hitta på nått nu..
Helgen har varit seeg. Jag har varit hemma med familjen hela helgen, ganska skönt ändå ,fasst inte skit kul hela tiden... ;)  Nu ska jag försöka få tag på min pojkvän, vilket är lite utav en utmaning... -.- men ja, det är bara att kämpa på! hahah, :)
Nu har jag inget mer att säga, så hejdå :))

Random tjej


Random tjej, Färdig 2012-02-24, Ritad av Jenny

Marilyn Monroe



Snabb teckning på Marilyn Monroe, Färdig 2011-12-27,Ritad av Jenny

Angelina Jolie




Angelina Jolie, Klar 2012-04-15, Ritad av Jenny

Rita,måla,rita

Hej, sitter i soffan nu och ritar i väntan på att hockeyn ska börja, och nu är jag nästan klar med bilden :) Har ritat rätt mycket men har inte lagt in det för jag har inte blivit nöjd med resultatet, men den här gången är jag mer än nöjd! :) Och jag har även fått inspiration från en annan bild på hon jag ritat av så den ska jag göra som oljemålning som jag sen kan sätta upp i mitt rum! :D Jag vill ju måla väggarna i rummet vita, trött på den rosa-lila färgen.. Och då kommer det bli as snyggt med en svartvit stor oljemålning ovanför sängen!!!! Gud jag ser det framför mig! och sen köpa massa snygga ramar ooch sätta upp bilderna jag är mest nöjd med på väggen vid skrivbordet.

Nu börjar hockeyn, och jag lägger upp fler bilder sen och även sånna som inte kommit upp än :)

16.32

Hej, slänger in ett inlägg till nu innan jag drar till timrå och gratulerar vincent med familjen. :) Asså ja jag måste ju säga att jag är lite stolt över mig själv som bloggar två gånger om dagen ;) hahah
Jag har tillbringat dagen i stallet idag, och sen så har jag fixat mig och nu ska vi åka snart :9 jag är inte riktigt färdig så jag måste göra det sista nu så de andra slipper vänta på mig, så hejdå :)


Fredag

Hej, Sitter på mitt rum nu och ska bädda sängen.. sen ska jag ta med mig kameran ut i vårsolen och fota lite på mina vackra hästar :)
Annars så händer det inte så mycket idag på dagen, men ikväll vid 6 tiden ska vi åka och fira vincent som fyller 18 år idag :)
Gud jag kan inte fatta att högstadiet snart är slut, känns som att det var igår som jag började sjuan typ.. Men man ser ju också hur otroligt mycket jag har förändrats på bara 3 år, haha.  Jag har börjat kolla runt på avslutnings klänningar, och jag har hittat massa fina nu. och sen så ska jag snacka med linda så jag kan fixa naglarna innan avslutningen också. Jag måste ju vara lite extra snygg då jag slutar 9an lixom ;)
Nej men nu är det bäst att jag tar och börjar så jag kommer ut nån gång ;)
hejdåå


Två bilder sen sist jag fixade naglarna, blir så sjuuukt snyggt!

Städaa

Hej, sitter vid köksbordet och kollar på 90210 medans philip damsuger.. Mamma,pappa och krickan kommer hem ikväll så min älskade pojkvän och jag har delat upp vem som ska städa vad och vart :) Jag är klar med mitt och han har damsugningen kvar ;) Hyfsat nice att få lite hjälp, annars hade det tagit hela dagen  :)
Annars har det varit väldigt skönt att vara hemma ensam, men det blir skönt att dom kommer hem också, har saknat dom och dessutom så får jag mina påskägg då hihihi :))
Nu ska jag kolla på ett till avsnitt innan jag gör nått vettigt.
Hejdå

Fotboll

Hej allihopa! Jag ska skriva ett snabbt inlägg nu innan jag åker och spelar fotboll med några kompisar :)
Mässan igår var helt ok. vi kom hem vid halv 1 och då somnade vi nästan direkt:P haha Sen idag så åkte elin hem för hon skulle prata om hennes utlandsresa med hennes kompis eller nått.. men hon kommer tillbaka igen ikväll.
Jag har bara latat mig idag, imorse så gav jag djuren mat och sen gick jag till mormor och åt frukost. Hela resten av dagen har spenderats med henne inomhus så nu ska det bli skönt att få spela lite fotboll :)
Hörs hej.

Mot kyrkan!

Hej, sitter vid köksbordet med elin nu och lyssnar på musik:) snart drar vi till kyrakan på påsknattmässa då konfirmanderna som inte är döpta blir döpt :) så äre, nu ska vi dra. herråå

 

Påsklov!

Hej på er! Jag ligger i sängen och har ont i halsen... Har prövat precis alla halstabletter som finns och druckit honungs te osv men inget funkar... Jag får köra på "spottkopp" hahhaha. det göör så sjuuukt ont att svälja så jag håller på att dö.
Igår åkte jag hem från skolan med feber vid kl 11. jag sov hela resten av dagen och idag mår jag mycket bättre. Jag som trodde hela påsklovet skulle bli förstört, men nu verkar det ganska lovande ändå! :D
Mina föräldrar och lillsyster åker till munsvattnet idag, men jag ska stanna hemma och ta hand om djuren, umgås med min mormor som kommit hem från sjukhuset osv. Och som tur är så har jag världens bästa kompis som kommer och bor här med mig, nämnligen elin! och jag tror det kommer bli en riktigt grym påskhelg! Jag har redan planerat lite spa-kväll ;)
Nu ska jag ta och gå och ta en dusch, sminka mig och klä på mig, känns som att det är vad jag behöver nu så jag piggnar på mig lite!
Hör kanske av mig senare, hejdå så länge :*

Ännu en bild som jag snott av elin, men jag har ingen själv för elin är ingen som gillar ett bli fotad direkt ;)

TIMRÅ ♥

Hejhoppsan sa allihopa, hur ee läget? Jo själv så mår jag sisådär, har ont i halsen och lite i huvudet.. F*n att man aldrig ska få bli frisk.. En sak som jag är riktigt lycklig över är att TIMRÅ ÄR TILLBAKA I ELITSERIEN!!! :DDDDD wihoooo, är lite små stolt jag :')
Imorgon är det vg/mvg på nationella i kemi, som jag klarade :D hahah hälften av alla fick ig med jag klarade det!!!!!!!
På torsdag blir det vårshow och dans på skolan, och sen slutar jag tidigt också :D Och sen så åker även min familj till fjällen, men inte lilla jag för jag ska stanna hemma och ta hand om djuren, men det blir gött för elin ska bo med mig <3

Nu ska jag sova, bjuder på en bild elin tog i lördags, som var skit kul, kanske lite väl roligt ;)

Jag och mina två bästa vänner, jag älskar er något enormt ska ni veta! <3

RSS 2.0