Tar en paus. Igen...

Jag orkar inte mer. Vill bara gå och lägga mig och somna och aldrig vakna igen. Så fort man blir lite glad så ska allt bara bli ännu mer piss än va det var innan. Somnar själv ikväll.. Vill inte sova själv. Panikattacker, gråter så jag inte får åt mig andan. Mår så jävla dåligt. Kommer inte blogga på ett tag. Hejdå.
 
 

Just nu.

Varmt bad. Pretty little liars. Rensa tankarna. Glömma omvärlden. Hej! 



Onsdag

Efter att ha varit hemma från skolan igår så klev jag upp idag, sminkade över de svarta ringarna under ögonen och drog mig till skolan. Hade sovmorgon så fick sova ut ordentligt iallafall vilket behövdes. 
Jag hatar att må dåligt. Att inte orka göra nått alls. Usch. Och nätterna är så jobbiga, att sova ensam är verkligen hemskt.. Som tur är så har jag Isa som sover i mitt rum, men efter fredag så är hon borta också, men då tar Marcus över :) 
 
Ska bli skönt att få lov, försöka jobba igen massa skolarbete som jag ligger efter med och spendera tid med marcus och pappa och sen åka till munsvattnet över helgen och köra massa skoter! Skönt att slippa skolan en vecka.. 
 
Nu är det snart bara 2 lektioner kvar, skönt! Imorgon har vi bara engelska. Ibland känns det som att gud är på min sida..
 
 

Snö, meraaa snöö!

Hej! Sitter och har historia nu på skolan och ska snart gå till åkersvik för att lyssna på nån EU-minister. Som jag skrev för nån dag sen så ska det bli intressant på ett men tycker också att det är lite segt eftersom jag ändå inte får rösta... Och det är ju dessutom fredag, det är hockey och jag är allmänt trött i huvudet. Så skönt med långhelg och sen 4 dagar bara innan jag går på lov. På lovet ska jag plugga en jävla massa! Försöka komma ikapp med alla uppgifter jag inte lämnat in i tid osv. Sen på torsdagen v.10 åker jag och Elin antagligen upp till fjällen över helgen. Kan bli lite av ett äventyr! Vi har nämnligen aldrig åkt dit själv utan har alltid åkt med föräldrar förut... 
 
Efter skolan idag ska jag gå upp till pappa en sväng och ta det lugnt till han slutat jobba. Då skjutsar han mig ut till söråker, förhoppningsvis kan vi stanna till på birsta innan så jag får köpa nya jeans. Har inga hela jeans nu.. Inte ett enda jävla par... haha.. Så blir till att köpa 2 par kanske så jag klarar mig ett tag. Dock så är jag ju fattig student så vi får väl se hur mycket jag har råd med. 
 
Helgen ska jag spendera hos marcus. Vi har inget planerat än utan ska ta dagarna som dom kommer bara. Skönt det! Sen på söndag ska jag åka till pappa en sväng hade jag tänkt för att få lite hjälp med plugg.. Sen ska jag åka till mamma igen för jag har friluftsdag på måndag och valde ridning som sagt. Och sen så kommer mina älskade småungar imorgon också och stannar hos oss en vecka. Stockholmarna har ju sportlov v.9 och vi v.10, har aldig fattat varför det är så... Antagligen för att snön försvinner snabbare där nere kanske, haha. 
Har iaf längtat så mycket efter min lilla sessa så ska bli underbart att få rå om na ett tag <3 
 
Nu ska jag gå bort till åkersvik, hejdååå! :D 
 
 
 

Torsdag

Hej på er! 
Imorse hade jag absolut noll lust att kliva upp ur sängen. Ville bara ligga kvar där i sängen och sova hela dagen. Helt slut i skallen var jag, men jag hoppade upp ändå och gick till bussen. Då jag fick lite frisk luft vart jag genast piggare. skönt väder hemma idag, här i stan blåste det däremot så det var inte lika trevligt. 
Idag går jag kortdag, 13.25. Så jag tar 13.50 bussen hem, sjukt skönt! 
Efter skolan ska jag åka längdskidor med linda en sväng tänkte jag, sen ska jag gå ner till häggströms med mormor för att prata om sommarjobbet till sommarn. Så sjukt skönt att jag hade det klart förra året i princip så jag slipper hålla på att leta en massa.. Trivs jättebra där nere med dom och blommorna! 
 
Imorgon slutar jag egentligen kl 2 men blir kvar till 3 för vi ska lyssna på nån EU-minister. Varit mycket sånt på sistone, och massa tjat om röstning osv, ganska jobbigt med tanke på att jag ändå fyller år två månader efter röstningen så kan ändå inte rösta på skiten, men men.. 
Efter skolan skjutsar pappa mig till marcus där jag ska spendera helgen. Ska bli skönt med helg och sovmorgon! Ska även försöka vara med Fia i helgen, min goskompis ;) hhahah 
 
Igår hade vi hål så vi skapp gå till halv 5. Jag och matilda var och fikade på barista på hålet, supermysigt! Sen åkte jag till birsta och gick där en sväng efter skolan innan jag åkte med mamma och danne hem efter att dom handlat mat. Sen gick jag till linda och umgicks. Och avslutade dagen med en film, mys med mig själv och doftljus! Underbart! 
 
 
 
 

Min prins <3

Ligger i min säng inlindad i mitt täcke med mina underbara vaniljdoftljus tända och ska snart sova.
Så sjukt glad att den här veckan snart är över! Ska bli så skönt med helg! Sovmorgon, mys och underbart umgänge. Sen är jag "ledig" på måndag också eftersom att jag har friluftsdag och valde ridning så ska ut en sväng på kid bara :) Sen är det bara 4 dagar innan sportlov, så sjukt skönt! 
 
Igår var jag med fia, såg på film, skrattade och babblade en jävla massa. Precis som det ska vara när en av äns bästa vänner är på besök. Sen sov vi tidigt och hon klev upp typ halv 7 imorse medans jag sov ända till halv 10, underbart! 
 
Annars är allt som vanligt.. Lite jobbigt. Önskar bara att nån kunde ta mig tillbaka till thailand, så bekymmersfri som jag kände mig där har jag inte känt mig på länge, bara glömma allt, leva lyx, njuta och ta hand om sig självi värmen. Gud vad jag saknar det! Glömma allt och leva i en drömvärld. 
Men det är iofs mycket bättre nu, många grejjer har börjat lösa sig sakta men säkert och förhoppningsvis så löser sig ångesten och deprisionen med det också. Skulle vara underbart! 
 
Nu ska jag sussa! Natti! 
 
 
 

Torsdag

Sitter på sängen i mitt rum och har precis insett att jag äger en jävla massa skitsaker. hahah.. Håller på att städar lite och damtorkar och ja... Blir till att rensa ut lite grejjer nån dag, för idag orkar jag inte det. 
 
Varit hemma idag pga hemsk jävla mensvärk och huvudvärk. Så har sovit ordentligt, varit på promenad med linda och städat. Imrogon ska jag gå igen. 
 
Imorgon är det alla hjärtans dag och den spenderas med marcus. Vi ska se på bio med hans bror och sandra och sen ska pappa bjuda på god mat. Resten av kvällen kommer vi bara umgås med far min och mysa. Har varit lite upp och ner med hur vi skulle göra på fredag så det blir bara såhär, inget speciellt. Annars tycker jag sånna här dagar är perfekt för att göra speciella saker med sin partner som man kanske inte gör i vanliga fall, få varandra att känna sig lite extra älskad och lite extra speciell. Tycker att det behövs i förhållanden, nån dag per år när man gör nått speciellt, tex alla hjärtans dag, årsdagar osv. 
 
Nu ska jag ta nått att äta, mamma danne och krickan har åkt på birsta och ska äta där så jag vart ensam.. Men men. 
 
Va även med linda och fikade, fixade och tvättade hennes hundar idag. Hahah hur söt? Bada är inte deras favoritsak att göra här i världen, hahah.. 
 

Objects in the mirror.

Hej på er! Jag ligger i sängen nu och lyssnar på Mac miller i förhoppning på att kunna somna. Somnade halv 9 men vaknade kl 10 igen och har inte kunnat somna om efter. 
Har varit en sjukt jobbig tid nu och jag har som sagt inte haft nån lust att blogga men nu kommer en liten uppdatering iaf. 
I fredags vare party med mina klasskompisar, och helvette vad kul vi hade! Älskar min klass, så jävla sköna människor! Så glad att jag fått lära känna alla! Vi drack, skrattade och gjorde bort oss, men vafan, man lever bara en gång right? Haha 

Idag tog jag en tur med skotern för att rensa lite tankar och samtidigt må så sjukt jävla bra samtidigt. Så med grym musik på högsta volym innanför hjälmen drog jag ut i några timmar. Älskar att köra skoter, ni som aldrig testat har verkligen missat nått. Skulle inte klara mig utan. 

Nu ska jag somna in till mac's röst. Brukar funka så förhoppningsvis gör det det ikväll också!  Godnatt! 


Paus

Hej. Jag sitter i min säng och ska alldeles strax sova. Men ville säga att jag tänker ta en liten paus från bloggen, vilket jag typ halvt redan har gjort.. Det är en hel del saker som är jobbigt i mitt liv just nu och på det har jag massa andra saker så jag har varken tid, inspiration eller lust till att blogga. 
Jag vet inte hur länge jag tar paus. Kan vara allt från några dagar till flera veckor, men jag kommer tillbaka då livet är lättare, bättre och inte har lika mycket tyngd på mina axlar, så håll utkik. Tills dess så vill jag önska er alla en bra vecka och hoppas att ni har det bra! 
 
Mina senaste instagram bilder! 
 
Instagram
 
 
 
 
RSS 2.0