Mot stallet!

Hello mina vänner! Jag har precis bytt om till mina ridkläder nu och ska gå och göra mig nån frukost innan malin kommer och hämtar mig:) Ja idag händer det mycket grejer ska ni veta, jag är fullbokad hela dagen.. 
Först imorse tänkte jag sticka ut och springa men ångrade mig då jag kollade ut genom fönstret så då la jag mig och kollade på glee istället(latmask) och nu ska jag rida. Sen ikväll ska vi gratulera min farbror som fyller år, sen ska jag nog vara med jossan och kanske elin också.. ojojoj hahaha ;) 
Nu måste jag iaf äta frukost så jag hinner det innan malin kommer, hejdå :)
en väldigt gammal bild på kid och mig men den får duga ;) heheh 

På skolaaan

Tjabbalabbala polarn. Jag sitter på skolan nuja, tråkigt som satan äre å. Och snart har jag prov dessutom och efter det ska vi springa,:( men sen blir jag glad för vi slutar 11.40 idag :) wihoo
Nu kommer min lärare så hejdå! ;)

Hejhoppsan sa!

Godmorgon på er kära läsare, idag faller regndropparna som små genomskinliga stenar mot den kalla höstmarken. Hahhaha djupt sagt där jenny! Tummen upp! hahaha.... Ja just nu sitter jag i soffan och bloggar då, ska snart göra mig lite nudlar tror jag till lunch innan jag vandrar mot bussen. Och vet ni vad som suger? Jag har inget paraply :O Hahahah, kommer se ut som en dränkt näbbmus då jag kommer till skolan :'( 
Iallafall så är det onsdag idag, vilket betyder lååång sovmorgon! Såå otroligt skönt! Och sen så är det bara 3 lektioner på skolan idag också. :) Och nu till det roliga, Vi fick lägenheten!!!! Så nu kommer jag om några månader att bo med min kära far i stan, varannan vecka eller nått men ändå, faan va skönt att slippa alla kovlandsbussar osv! :) 
Nu ska jag käka brunch så hejdå på er! 
Söt som socker, eller hur va det nu igen? 

Sista matchen

Hej på er! Iag är det måndag, och jag höll på att sova över imorse... så jävla trött .. Just nu sitter jag i biblioteket på skolan med matilda och jossan och bara chillar eftersom v ficl sluta typ en timme tidigare på svenskan, segt som fan. 
Idag är det sista seriematchen för i år, hemma mot selånger och det blir även sista fotbollsmatchen för mig eftersom jag ska sluta. Känns lite sorgligt faktiskt... jag har ju ändå spelat fotboll sen jag var 6 år, alltså i nästan 10år, men jag hinner helt enkelt inte med det och nu då vårt lag dessutom kommer splittras så känns det som rätt tillfälle att sluta. men jag kommer sakna allt! vi var lätt det bästa laget, eller ja kanske inte att spela men vi hade alltid roligt och peppade alltid på och gjorde vårt bästa in i det sista. men nu är det över... :(

 
kommer sakna detta!
 
 

What's done is done.Oh you can't reverse the bullet from a gun

Hej och godmorgon på er! Jag sitter i min säng nu och har precis fixat mig och nu ska jag snart äta frukost. 
Idag ska jag vara med pappa hela dagen. Vi ska bla åka till farmor och farfar en sväng, sen vidare och hälsa på några familjevänner i timrå och efter det ska vi in till stan och titta på lägenheter, och efter det så ska vi avsluta kvällen hos mina kusiner där vi ska äta lite middag osv. :) Så jag kommer nog ha en toppendag!
Nu ska jag gå och käka , hejdå :)
 
Såhär ser jag ut idag, körde på den vinröda stickade tröjan som jag köpte igår, röda läppar och hästsvans. och på benen har jag mina snygga svarta jeans från tiger of sweden:)

Hej igen!

Hejhej igen! Asså shit, det är andra gången idag jag bloggar:o hahah aja, jag sitter på mitt rum och dunkar musik i väntan på att middagsgästerna ska komma nu jag, sen så har jag även börjat på en teckning på SHM nu och den kommer bli jävligt fet! om den blir bra så ska jag göra en likadan fast oljemålning som jag kan ha i mitt nya rum i lägenheten. Annars så gick turen på birsta bra idag. fick med mig ett par nya jeans,en ny tröja och nytt nagellack hem bla. :) så jag är nöjd! 
Nu ska jag ta och gå och kolla om pappa behöver nån hjälp, hejdå påer!
 

Mot birsta !

Hej på er! skriver ett snabbt inlägg nu innan jag åker till birsta med bästaste melinda :) 
Igår va det fredag och vi hade foto på skolan, kul va det! vi fick börja sätta upp bilder på våra fotoväggar och jag satt upp lite gamla bilder från praoen och nån naturbild typ :) Efter skolan så åkte jag och dadi och köpte thaimat i timrå, gott som f*n :) sen kom melinda och vi bastade,badade i mitt bubbelbadkar och snacka massa skit. Det va superkul iaf! :) 
Nu ska jag på birsta och köpa några saker med henne, sen kommer kusinena på pappas sida och farmor och farfar och äter middag här ikväll:) Nu ska jg gå och ta på mig skona, hejdåå :*
 

Goodmorning!

 
 
 
hejhej! Jag sitter i soffan nu framför tv:n, kollar på MTV och dricker mitt goda morgon kaffe :) Börjar inte förrän kvart i ett idag så jag kan ta det lugnt, vilket gillas! jag hatar att kliva upp tidigt och stressa..
Idag har jag bara tre lektioner, vilket är skönt! men det är dock tre tråkiga lektioner... svenska, engelska, historia :/
Igår fyllde mina fina kusiner 8 år, och självklart va jag där och gratulerade dom hela kvällen istället för att plugga.. så då jag kom hem så satt jag mig ner och läste 50 sidor ur min roman, skrev en 500 ords läslogg till det och pluggade sedan in typ 40 glosor i skallen, så det blev sent igår.. tur att jag hade sovmorgon idag asså, hade varit död annars :o hahah... nu ska jag ta och packa ihop väskan så att jag har allt klart till 12 då bussen går :) hejdå!



 
well I've been down this road before
it's been one hell of a ride
the challenge is to balance on that fine line
between the earth and sky
and I will wait for the morning sun till the way is clear as day
well ok hallelujah
now watch me take the stage
oh a oh
oh a oh


Some nights, I wish that this all would end

Hejsanhoppsan karlsson! Jag ligger i min säng oc väntar på att min käre vän dennis ska ringa mig på skype nuja, tänkte ifall nån vill veta.
Idag har jag varit på skolan , och ja det har varit roligt, förutom alla Jä*la trappor som man döööör då man går upp och ner för 780 gånger per dag. Direkt efter skolan kom dadi och hämtade mig och skjutsade mig till en match, oc det första jag gjorde(innan jag äns hade kommit till omklädningsrummet) va att jag ramlade och sträckte baksidan låret... Men kämpe som man är så spelade jag näästan hela matchen, bra där jenny!
Nu ligger jag iaf i min varma skööööna säng och ska snart sova, så nu säger jag godnatt till alla gooingar som sitter och läser det här, nattii på er! <3

Man, you wouldn't believe the most amazing things that can come from...
Some terrible nights.


Don’t you worry, don’t you worry child See heaven’s got a plan for you

hej gott folk! Är det bra med er eller? med mig är det skitbra! Jag ligger i min säng halvdöd nu och ska sova efter att ha snackat skype med sebastian och isaac i typ en timme.
Annars har dagen varit väldigt bra, vaknade vid halv 10 ungefär och gick upp och åt en supergod frukost för att sen åka med pappa och kolla på möbler till lägenheten. efter det så drog vi hem och åt middag och sen åkte jag,pappa,syrran och alice och bowlade.. grym som jag är så hamnade jag på delad sistaplats, hah pinsamt.. efter bowlingen så drog vi till mina kusiner en sväng och nu har jag som sagt snackat skype. det är min dag i stort sätt...
nu håller jag på att somna så nu säger jag god natt!

Utkast: Sep. 13, 2012

Hej alla glada människor där ute! Jag sitter hemma och mår skit just nu. Mår as illa och har jätte ont i huvudet.. men men, vad kan man göra lixom?
Jag har iaf sett Battleship nu på morgonen, och ja, det är nog den bästa actionfilmen jag sett,riktigt bra var den och jag rekomenderar den verkligen!
Annars har jag inte gjort nått mer idag, har varit hemma från skolan vilket är ganska dåligt för nu kommer jag ligga efter, och jag hatar det!

Nu ska jag kliva upp och göra nått, rita kanske? :> hejdå

 
Rktigt bra film, 9 av 10 stjärnor får den av mig! ;) hahah

Utkast: Sep. 10, 2012

Hej, just nu sitter jag och tvingar i mig frukosten.. Jag hatar att äta frukost :( snart ska jag gå till bussen för ännu en dag på skolan. kan inte säga att jag är pepp.. Jag hade gärna haft en helg till NU tack!
Aja ´, igär började jag på en ny teckning, eftersom att jag inte orkade göra klart håret på den förra... hehe

Nu ska jag äta. hejdå

Lördag

Hej, sitter på mitt rum och dunkar musik just nu.
Jag har varit ganska frånvarande på sistone, men det har hänt massa saker och jag har helt enkelt inte orkat med att blogga och dessutom inte haft något roligt att blogga om. men nu ska jag försöka blogga oftare, vi får väl se hur det går..
Idag har jag iaf varit på himlabadet med syster och pappa. mysigt va det! :) Och nu ska vi snart äta middag och sen ska jag nog slå på en film och bara mysa hela kvällen, kanske jobba lite med illustrator också om jag orkar, ligger lite efter med en bild vi gör på skolan..
Nu ska jag rita lite på jessie j teckningen som förövrigt ser ut att bli väldigt bra! :) hejdå

hej!

Kom precis till skolan efter en lååång skön sovmorgon! vi börjar kvart i 1 på onsdagar ;) iaf så igår började jag på videon jag har lovat så den kommer nog inom kort nu. 
ajam nu börjar jag typ, hejdåå :) haha
 
ser ni redan nu ve, det är? :)
RSS 2.0