Lat_tjej_96

hej, det är grymt bra ridväder! bara -10 grader. men jag sitter hemma på mitt rum och målar naglarna!? JAG ÄR EN LATMASK! nu så ska jag banne mig ta och klä på mig och dra ner till stallet och mocka, kanske rida också.
jag är as arg på mig själv! det är snart bara en vecka kvar av jullovet och det ända jag gör är att sitta inne och lata mig? nu blir det skärpning!
Idag kommer johanna:DD hon kommer till sundsvall kl3 och jag är superglad :D jag hann ju knappt träffa henne sist hon var här :( men nu ska det bli ändring på det!

nu ska jag hoppa i kläder och dra till stallet, chiaaoo

kram jenny

onsdag

hej, sitter och retuscherar bilderna sen photoshoooten med fanny och josefine. bilderna blir bra (tycker jag) men jag vill gjärna höra din åsikt :)

Dagen:dagen började med att vi sjung förmin syster som fyller 9 år idag.hon fick frukost på säng och sedan öppnade hon paket. då hon va klar med det så gick jag och la mig och sov ungefär en timme till. då jag vaknade för andra gången den här dagen var kl 10 och jag klev upp, åt frukost och sen tog jag en dusch och fixade mig. dom första(min farmor och farfar) kom vid ett men då följde jag med mamma till timrå och köpte en blombukett till kristina:) sen kom alla andra och vi åt tårta och hade trevligt. då alla åkt hem så åkte jag ner till kid och gav honom mat,sen gick jag hem igen och satt mig i soffan med familjen och såg på tv.
Vad ska alla göra på nyår?
själv ska jag vara hemma och vara med familj,pojkvän och vänner som vanligt, det har blivit som en tradition :P först på dagen så åker vi skoter hela gänget till barnbergestugan och grillar,sen åker vi hem och fixar iordning allt för kvällen. på kvällen äter vi god mat, spela paketspelet,badar tunna och har allmänt trevligt,ibland blir det en skotertur till på kvällen också. sen vid 12 slaget sågår vi ut,skålar och tittar på raketer :)

men nu har jag inte tid att skriva mer, jag hoppas jag hinner skriva imorgon och i övermorgon. men annars önskar jag alla ett gott nytt år!
kram jenny


Modell:Fanny Wiberg
Smink:Josefine Vesterlund
Retuschering: Jag
Fotograf: Jag

( jag gjorde en snabb retuschering, inte den bästa men)

film

sitter och gör gubbar av lera med frida och systerryster , nu ska jag och frida se på film .
skriver mera senare. byebye
kram jenny

Julshowen 2010

Några av dom bästa nummren från min skolas julshow, titta och njut!



kram jenny

God jul!

GOD JUL ALLA :D
jag har inte haft tid att blogga nu på ett tag för i måndags fyllde jag år och sen har det varit julstök och julklapps handling. nu sitter jag i soffan och kollar på pippi på rymmen med syster och farfar, snart blir det trolltyg i trollskogen och sen blir det kalle kl 3. ikväll blir det julbord och julklappsöppning med släkten :D
men nu ska jag ta och vara lite social.
hoppas ni får en toppenjul för det kommer jag att ha:)

/jenny

LÖRDAG! :D

Det finns inget bättre än att vaka upp och ha den man älskar brevid! men sen blir man lite ledsen på ögat då han måste åka hem en timme efter för att han har träning... :(
Iallafall så tillbringades gårdagskvällen hos jossan med henne och philip. vi såg på pirates of the caribbean, tjockade chips o godis och sen dunkade vi musik och flummade som 3 halvdöda apor:P sen då jag och philip kom hem ungefär vid 1 så gick vi och la oss.
Nu sitter jag i soffan och glor på skidskytte, snart ska jag ta och städa inför morgondagen då jag ska firas. fyller ju egentligen år på måndag men då går jag först i skolan och sen hinner jag hem i nån timma och sen måste jag till skoaln igen eftersomvi har julshow. och på TISDAG blire lov!!!!!!! wihoooooo!
Nu ska jag kolla klart på skidskyttet och sen ska jaggå och städa.

vi hörs
kram jenny


Jag måste bara visa den fina tröjan och den fina ringen jag fick av jossan i present/julklapp:D tack joss!<3

storstadsbesök

Då man kommer hem från en seg dag på skolan är det alltid uppmuntrande med lite besök från stockholm:) snacka om överaskning ;)
skriver mer senare för nu ska jag plugga lite fysik :)
chiaoo
kram jenny

FYS E MYS

har precis tränat, 2timmar fys (y) jätte myyys! nu sitter jag och kollar på maria wernoch efter det ska jag sova
natti
kram jenny

Lucia

Hej, sitter och grejar med photoshop. JAG SKA FIXA EN NU HEADER! men jag kommer på massa saker och vet inte vad jag ska välja -.- as jobbigt.
kommer ladda upp några förslag senare i veckan, om du har ett förslagså SKRIV!

Idag har vi i kören haft lucia för skolan. det gick helt okej! efter det var det en hyfsat soft dag, matte,svenska därvi kollade på film och sen så hade jag bild dom två sista timmarna.
då jag kom hem så blev det, äta plugga lite fysik och sen åka och kolla på lillasysters lucia:) dom var super duktiga!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova:)
godnatt
kram jenny

(bilder från lucia kommer imorgon)

lucia i gårdtjärn

hejhej,har nyss ritat ett porträtt av en tjej.. måste säga att jag tycker jag blivit bättre nu :)
nuså ska jag fika någonting och sen ska jag åka och kolla på systers lucia:)

hörs
kram jenny


finns fortfarande en massa saker att finslipa men snart så :)

lördag

Hej, sitter på mitt rum och renskriver svenskauppsats på en lördag ist för att mysa md familjen/ha kul med kompisarna... kul liv! jag är så jäkla le på plugget just nu, man hinner typ aldrig med att göra något roligt för man ska alltid plugga. antingen till prov eller läxa.. men dom säger ju att 8an är ett av dom värsta åren och att det lugnar ner sig i 9an igen så det är bara att kämpa på. tur att det är lov snart!
idag så väckte mami mig halv 10 och sa att jag skulle åka och träna skidor med dom halv 11. det va bara att hoppa upp och slänga i sig frukost och följa med. asså skidor är nog en av dom jobbigaste sakerna som finns,men det är sjukt bra träning eftersom man jobbar med i princip hela kroppen då man åker.
då jag kom hem så duschade jag och fixade mig och sen satte jag mig här och pluggade. nu väntar jag på att maten ska bli klar, pappa håller på att göra lax! mummmmmmmmms!!<3333 me love
vi får se om jag hinner vara med philip nått idag för han är på fotbollsavsluting nu och den slutade väl ganska sent tror jag.
nu ska jag ta och skriva klart svenskan och plugga lite so så jag kan slappa resten av kvällen.
hoppas ni får en toppen kväll nudå

kram jenny

jag längtar så sjukt mycket till jul nu, mys med släkten,god mat och alla fina presenter :D

hos jossan

hejhej, sitter hos jossan nu och dunkar musiik :) vi har varit på stan och handlat julklappar och födelsedagspresent till min älskling som fyller 15 på onsdag :) vi träffade massa trevligt folk och såg på en skidtävling som moyo hade anordnat men vi kollade inte så länge för det va iskallt!!
nu ska jag vara lite social med jossan
hejdå
kram jenny


bild på mig och jossan som jag hittade:)
RSS 2.0