Onsdag

Hej på er! Bloggar från mobilio nu såhär 10 min innan paradise hotel börjar. 

Så, idag åkte jag med min kära vän Charlotta till skolan typ halv 10. Jag hade en lektion och sen åt jag lunch med mina flickor på den nya italienska resturangen uppe på in innan jag drog till sjukhuset. 
Efter sjukhuset har jag legat i sängen i princip hela dagen, ont i huvudet, tunga armar, trött i huvudet, det behövdes bara. Ganska skönt att inte göra nånting ibland. Glodde igenom prettylittleliars och Geordie shore samtidigt som jag typ halvsov. 

Skit samma, imorgon är det torsdag, jag börjar halv 2 och har bara en lektion vilket är jävligt skönt. Efter skolan ska vi göra klart ett liten uppgift som vi har till på fredag där vi ska analysera valaffischer. 

Nu har jag inget mer att säga, så hejdå! 
Kände för en egobild, yeah. 


Söndag.

Ligger i soffan och kollar på millenium med pappa. Ska strax gå och duscha och sen sova i tid. Sov knappt nått alls natten till idag så vill få en ordentlig sömn innan skolan imorgon. Har bara en lektion och det är grafisk design, ska bli riktigt roligt att få börja med det igen. Ett av mina favoritämnen! 
 
Idag vaknade jag kl 10 och kunde inte somna om även fast jag va dötrött och knappt hade sovit någonting. Låg iallafall kvar i sängen och drog mig ett bra tag innan jag klädde på mig och gick upp och drack en kopp kaffe innan jag tillsammans med pappa, krickan och farmor gick ner till tant ancki och fröken sara som min farbrors fru äger tillsammans med sin syster. Vi mötte upp min farbror micke där och kusin viktor och sen åt vi sen lunch/tidig middag där och firade pappa lite eftersom han fyllde år i onsdags. Va mysigt och god mat. 
Sen åkte jag, pappa och krickan till ikea och köpte hyllplan och några ljuslyktor eftersom att jag i fredags bestämde mig för att sätta fart och försöka få klart vardagsrummet så det blir lite personligare och hemtrevligare. Så nu sitter hyllplanen uppe och ljusstakarna är tända, vart sjukt bra. Bara nån bok, nån prydnad och nått foto så blir det sjukt bra! 
 
Och med det sagt tackar jag för mig, sov så gott mina vänner! 
 
 

Somnlösa nätter

Ligger i sängen hos pappa, lyssnar på musik, kan inte sova. Jag är bara glad att det är lördag idag och inte söndag, för då hade det varit skola dagen efter. 
Har mått dåligt både igår och idag, vet inte varför. Känns bara tungt alltihop. Kanske är för det dåliga vädret, kanske för att skolan har börjat, kanske för att jag inte ha tänkt positivt lika mycket den här veckan som alla andra. 
Sommarlovet behövdes verkligen, hade jag inte haft den ledigheten så hade jag nog inte pallat att gå in genom portarna till skolan i torsdags. Känns gasnka lugnt än så länge, men det är jobbigt, för det första som händer då man vandrar in i det där huset är tusen frågor och krav som ska uppfyllas. Man måste ha koll så allt stämmer, ändra saker om det inte stämmer osv. Aja, snart har man vant sig igen och allt kommer börja flyta på som om jag aldrig varit borta på sommarlov. 
 
Annars så jobbar jag fortfarande hårt på mig själv, kämpar på. Försöker hålla mig borta från drama och inte bry mig i vad andra folk tror, tycker och tänker. Men det kan vara jävligt svårt då det känns som att all drama i hela världen jagar mig. Har iallafall blivit bättre på att stå upp för mig själv och försöka att inte bry mig lika mycket som jag kanske hade gjort om det va för 2 månader sedan. Det går sakta men säkert i rätt riktning. 
Är även glad att jag fått träffa mina älskade vänner på skolan, och att vi nu ska gå igenom sista året tillsammans. Det kommer nog bli jobbigt som fan, men ändå ett av de roligaste åren i mitt liv får jag hoppas. Längtar så till att ta studenten! Det enda jag har lite smått panik över är vad jag ska göra sen, men det löser sig väl.. hahah. 
 
Nu ska jag göra ett nytt försök att somna, får väl se hur det går. Har provat alla knep jag brukar använda men det går inte så nu slår jag bara på musik och lägger mig och blundar i förhoppning på att det funkar. 
 
 
 

-

Tjenna! Ligger på sängen nu och lyssnar på musik, tänker lite och äter choklad. Precis som det ska vara alltså! Börjar vänja mig vid att vara ensam, och jag trivs faktiskt. Har börjat gilla att vara helt ensam, bara sitta och göra saker jag själv gillar och skita i allt och alla andra. Lovely! 
Har inte bloggat på ett tag, men det är för att jag haft fullt upp och varit fullbokad. Party, kompisar, familj. Bästa som finns <3 och snart börjar skolan, som jag saknar mina klassisar! Hua! Resten saknar jag inte riktigt lika mycket, men ska bli roligt och spännande, sista året och få lite struktur i livet igen. 
Aja med det sagt så säger jag godnatt! 



Dare you to move like today never happend

Och vipps var allt bortglömt. Förstår inte hur vissa människor funkar. Allt kan försvinna på så kort tid. Finns ingen som helst omsorg kvar. Men det är kanske det som är bäst. För att jag ska få kontroll på alla känslor och tankar. Ibland kan man tro man känt en människa 100% men sen bara får känslan av att man blir utnyttjad och att personen i fråga faktiskt inte förstår eller bryr sig. Förstår inte varför man ibland gör saker man egentligen inte vill, för att det är bäst för både än själv och den andra även fast det egentligen inte är det beslutet man velat ta. Men skitsamma nu, för förstår du ? Nej. 
Jag står ensam, ensam är stark. Jag ska  bli stark och har redan kommit en bra bit på vägen. 


Sen ridtur

Tänker tillbaka på alla fina stunder vi haft, får mig att känna mig ännu mer ensam.. Önskar att den här jobbiga tiden var över nu, men det lär ta ett tag. 

Hej! Kom precis hem från en ridtur. Tog med mig kusin vitamin idag och körde lite galoppintervaller. Det gick superbra! Är så stolt över henne! Hon har alltid varit lite smårädd och försiktig men nu har hon blivit tuff, tålmodig och har börjat få mycket bättre kontroll över sin ponny. 

Annars så har vi bara tagit det lugnt idag. Myst och lekt med syskona och även spelat lite fotboll med kusinerna och lärt de några småknep. Riktigt roligt att få hjälpa till. 

Nu ska jag sova, godnatt på er! 







Lördag

Har ni någon gång känt att ni saknar någon otroligt mycket fast ändå inte. Sånna här känslor är så otroligt jobbiga och jag vet inte riktigt hur fan man ska tolka skiten. Kanske är det bara för att jag inte kommit på fötter riktigt, men just nu är jag bara allmänt yr i skallen. 

Igår åkte jag och Matilda till min stuga igen för att sova där till idag, vi grillade, fiskade och senare på kvällen så kom Patrik. Vi spelade kort, badade och hade allmänt trevligt. Jag är ganska glad att jag stannade hemma från yran, kände att jag antagligen inte pallat med det efter en lång partyhelg förra helgen på fäviken. Iallafall så kommer bilder från dagen och gårdagen senare. 

Idag har vi legat i vattnet och solat hela dagen, även fiskat lite. Så skönt ute, en perfekt svensk sommar med mycket sol och varmt i vattnet! 
Idag kom även mina efterlängtade småsyskon. Och just nu så ligger min sessa här alldeles bredvid och småsnarkar. Hon är så otroligt vacker då hon sover, som en porslinsdocka. Hon om någon kommer kunna få mig på andra tankar, storasysters lillhjärta! <3 




Liten snabb update!

Sitter i sängen nu, har precis sett klart på Need for speed, bra mycket bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt! Så nu ska jag sova tänkte jag. Imorgon drar jag till stugan och blir kvar där över natten, kommer bli superskönt! Har till och med lyckats få ner temperaturen i rummet så jag slipper sova i en bastu. 
 
Idag är det 1 augusti, ganska sjukt hur fort tiden går, men det allra bästa är att barnen kommer! Min lillsessa som jag längtat efter sååå länge nu, syster älskar dig! <3 
 
Annars så var ju fäviken grymt! Har även haft några riktigt sköna dagar nu i efterhand med mina älskade vänner som jag är så oändligt tacksam för att jag har! 
 
RSS 2.0