Feeling my way through the darkness, Guided by a beating heart

Heeej bloggeeen! 
Har precis druckit en lyxshake för första gången i mitt liv och det var definitivt inte sista, max levererar! 
 
Idag är det ingen vanlig dag. Det är min älsklings 20års dag så har precis kommit hem därifrån. Han skulle fira och dricka ikväll men jag jobbar imorgon så jag fick stå över denna gång. Faktiskt ganska skönt ändå :) 
 
Iallafall så gillar jag mitt jobb, bara 2 dagar kvar den här veckan dessutom. Så skönt att få lite ordning på livet även på sommarlovet! Förut har man ju haft tråkigt nästan hälften av alla dagar på hela sommarlovet men nu händer det alltid något varje dag. Super roliga och trevliga arbetskamrater dessutom! Så imorgon köttar vi på ännu en dag och tjänar ihop mera cash för att kunna åka utomlands nästa sommar med bästa vänninan! :* 
 
Den här sommaren ska bli den bästa sommaren på länge. Allt så får mig att må dåligt ska bort och jag ska bara tänka positivt. Så jävla less på alla som snackar skit osv så dom jävlarna ska vi skita på och bara umgås med de allra bästa! 
Jag har dessutom bestämt mig att försöka träna kroppen lite. Få bort extrafettet som bara ligger där och är fettigt.. hahah. Fem kilo är mitt mål i sommar, tror ni jag fixar det? 
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova, skönt ska det bli! 
 
Aviciis nya låt wake me up är förövrigt den bästa låten evvverrrr, så jävla grym! Öronorgasm! 
 
 Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I don’t know where the journey will end
But I know where to start.

Hey tell me I’m too young to understand
They say I’m caught up in a dream
My life will pass me by if I don’t open up my eyes
Well its fine by me.

so wake me up when its all over
When I’m wiser and I’m older
All this time I was finding myself
And I didn’t know I was lost.
 
 

Sommarlov!

Äntligen sommarlov! Så jäkla underbart! Ingen skola på 2 månader. Jag börjar dock sommarjobba på måndag och jobbar på det jobbet i två veckor. sen börjar nästa jobb nästan på en gång så jag får inte supermycket sommarlov, men hellre jobb än skola. får ju dessutom bra betalt! 
 
Igår va jag och marcus vi nere vid havet och grillade med kevin,fia,robert,jerry och emma. Riktigt trevligt! Idag blir det att fira robert som tar studenten! Grattis! :D 
 
Nu ska jag strax gå och göra mig iordning, hoppas ni får en superbra sommar allihopa! 
 
 

Så jävla roligt xD

 
 

Snart så!

Hej! Jag sitter hemma och skriver på en svenskauppgift nu. Sista som ska in nu innan jag är klar med skolan för den här terminen :D SKÖNT! 
Nu är jag ledig resten av veckan dessutom, superskönt! Och mamma och danne har åkt ner till stockholm och hämtat småsyskonen så det kommer bli en toppenvecka trotts att jag inte får vara med marcus som är på sweden rock hela veckan :) Imorgon ska jag vara med elin som varit utomlands den lilla skitkorven.. Saknat henne! :) 
 
Idag ska jag sminka folk som ska på avslutningsbal och sen gå upp och umgås med linda. Mamma, danne och barnen kommer inte hem förrän inatt nån gång.. 
 
Nu ska jag skriva klart den här skiten! Hejdå!
 
 
RSS 2.0