Sommarrrrr

Hej, ligger i sängen i mitt varma rum och ska sova. Sommarfläkten fick komma fram idag och sen blir det nog sova utan täcke. Det är verkligen ett av det värsta med sommaren, att det blir så sjukt varmt när man ska sova.

Den här dagen har varit väldigt upp och ner. Men nu är jag glad och dötrött och ska sova. Saknar min Marcus dock :(

Godnatt!


Kärlek ♥

Ligger i min säng som förövrigt inte har några ben längre... haha, känns jävligt skummt att typ ligga på golvet. Som tur är så ska jag få en ny säng och få fixa mitt rum. Allt ska ut! Skrivbord,bokhylla osv. Ska inte finnas mer än en säng, sängbord och några fler saker. Så less på att ha mycket saker och stökigt.
 
Är ju vanligtvis hos pappa på söndagar men det blev ett undantag denna helg pga att det är morsdag. Jag har varit hemma och firat med familjen och släkten och ätit supergod middag. Tog även fram alla sommarkläder idag, klänningar,shorts osv. Äntligen är sommaren här! 
 
Annars så har jag spenderat helgen med mitt hjärta ♥ Han åkte hem idag för att fira sin mamma men jag saknar honom redan. Det är alltid lika jobbigt att försöka somna utan hans armar som håller om mig, höra hans bultande hjärta och känna hans andetag i nacken. Så jävla kär! ♥
 
 

Jag satt och läste igenom några texter som jag skrev då mitt liv var som mörkast och tänkte på mitt liv nu. Jag kan inte fatta att jag har lyckats ta mig ifrån det svartaste mörkret upp till ljuset igen! Jag är så sjukt stolt över mig själv! För jag tror ingen riktigt förstår hur dåligt jag mådde och hur lågt jag sjönk. 
Iallafall så vill jag passa på att tacka min familj, mina vänner och min pojkvän. Tack för att ni stöttade mig genom allt och stod ut med mig även fast jag var sjukt jobbig ibland. Ni är det bästa som finns och jag älskar er alla så enormt mycket! 
Jag vill speciellt tacka min mamma. Jag älskar dig så enormt mycket och säger det alldeles för sällan. Och även om du är sjuuuuukt jävla jobbig ibland så är du ändå min största idol och den starkaste kvinnan jag känner. Vill även passa på att säga att jag är stolt över dig och att allt kommer lösa sig tillslut! 
Så världens bästa mamma, glöm aldrig hur underbar du är och hur mycket jag älskar dig, för det gör jag, även om jag kanske inte säger det varje dag. Är så glad över att vara din dotter, ditt lilla mirakel. 
Jag vill också tacka Marcus, för att du lyssnat och funnits där för mig även om du ibland inte alls förstod. Det betyder oerhört mycket! Och jag är superglad att vi hållit ihop även om det var väldigt upp och ner där ett tag, för det vi har idag är så underbart och jag ångrar ingenting! Älskar dig så oerhört mycket mitt hjärta! ♥

Fukkk this!

Tjabbaaa! Måste börja med att säga att det här har varit en av de värsta veckorna i mitt liv och just nu vill jag bara lägga mig ner och dö :) haha.. Nationella prov i matte,muntliga i matte, spanskaprov,animerad barnsaga, film,historia uppgift, svenska uppgifter, en utläst svenska bok... 
 
Stockholmsresan var trevlig. Det är lite för llite med 2 och en halv dag dock, hann typ inte shoppa någonting.. :/ Men nästa gång ska jag stanna längre! 
 
Nu måste jag sätta igång och jobba, så jävla skönt att skolan snart är slut!! Och jag vill även berätta att jag fått sommarjobb, så jag ser ljuset komma närmare! haha 
 
 
 
 
 

Mot stockholm!

Sitter på historialektionen nu och svarar på frågor om kalla kriget, skitkul verkligen... Tur att lektionen är slut snart, och då är det bara gympa kvar innan jag får gå hem till min marcus. 
Idag drar jag,pappa och krickan ner till stockholm på en typ familje helg med shopping, grönalund,skansen osv. Kommer bli riktigt roligt och skönt att få komma bort ett tag och vara ensam med bara pappa och krickan. Det händer alldeles för sällan.. 
Det enda negativa är allt skolarbete... fyfan! Har så sjukt mycket i skolan nu så jag vill bara lägga mig ner och dö ibland känns det som.. och tanken på att jag måste ta med matteboken till stockholm är inte direkt lockande.. Tur att pappa är med så han kan hjälpa mig iaf! 
 
Nu är det bara 40 minuter kvar av historian... YEY! hahah.. peppar igång med musik och kämpar på de sista minuterna. 

-

Hej på er! Jag har fått ganska många mail från er om att jag lyckats gått vidare efter allt som hänt i mitt liv det senaste året. Det är så oerhört roligt att läsa! Fick även två frågor som jag tänkte svara på nu. 
 
Vad var det som gjorde att du började må bättre? 
-Då jag mådde dåligt så gick det ut över dem jag älskar och mina vänner och det var nog den största anledningen till att jag försökte skärpa mig, det var svårt. Men sen en dag så bestämde jag mig helt enkelt för att ta tag i mitt liv och börja fokusera på vad som var bra istället för allt som var dåligt. Jag skrev till alla vänner som jag glidit ifrån, pratade med min familj och andra som står mig nära om hur jag kände osv och började ta hand om mig själv lite mer. Och även om problemen alltid fanns kvar där så bleknade de bort mer och mer. Dom kommer nog aldrig försvinna helt, men det blir bättre för varje dag som går. 
 
Tror du att du kommer kunna bli samma människa som du var innan allt hände igen? 
-Jag har ju ett helt annorlunda liv nu motför innan allt hände. Skilda föräldrar, ny skola, många nya vänner, ny pojkvän osv. Och även fast man inte vill så ändras så gör man det och det går inte att glömma allt som hänt och gå vidare till att vara samma person som innan. Men jag vill berätta att jag tycker att jag blivit mer självsäker, modig och att jag har lärt mig väldigt mycket om livet det senaste året. Och att jag insett att det som hände kanske var ganska bra ändå, för trotts att det har tagit tid och varit sjukt jobbigt, så tror jag att alla är lyckligare nu än innan. 
Och jag vill även säga till er som går igenom något liknande just nu att det blir bättre! Jag trodde att det aldrig skulle bli bra igen, men det blir det!
 
 
 
 
 

Lillfisa♥

Ledig!

Hej! 
Jag sitter i köket nu med marcus. Jag snackar med fanny och han kollar runt på ebay. 
Så skönt att vara ledig i 2 dagar! Behövdes verkligen. Det har varit en sjukt jobbig vecka på skolan och jag vet inte om jag hade pallat med 2 dagar till.. 
Igår var jag hos pappa med matilda. Vi köpte en grillad kyckling och potatissallad med oss efter skolan, åt den på balkongen i vårsolen och snackade massa skit bara. Sen så gjorde jag naglar på henne och efter det såg vi på sinister. Jävla hemsk, läskig film! FIFAN! ;) 
Nu ska jag vara här i söråker hos marcus till imorgon kväll. ska bla se på iron man 3, mysa och ta hand om varandra! Saknar honom så sjukt mycket på veckorna. 
Sen på fredag kväll efter bion så drar vi till kovland, ska vara barnvakt tidigt på lördag morgon till min lillfis då mamma och danne ska gå nån jaktstig. Sen blir det kovland till söndag iaf, mysa och umgås med småsyskonen, familjen och världens finaste pojkvän! 
 

lalalallalalaaaa

Hej! Det var länge sen. Haha, och tyvärr så vet jag inte om jag kommer bli bättre på att blogga heller. Livet är bra men jag har inget att skriva om. Men tänkte lägga upp lite bilder nu så ni inte försvinner för evigt ;) hahah 
Jag och marcus firade ett halvår i fredags, kan inte fatta att det gått så fort!! Men jag är så glad att jag har honom, älskar honom så mycket!
Sen så har jag firat sista april med underbara vänner, umgåts med familjen och bara mått gott.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0