Life.

Ligger i sängen och kollar på SOA just nu. Har kommit till säsongen jag inte har sett tidigare, är besatt. 
Idag har jag varit hemma, hade feber inatt.. Vaknade upp i en bassäng kändes det som, uscha! Men nu på eftermiddagen har det blivit bättre så jag ska försöka gå imorgon, har bara en lektion så det bör jag kunna fixa! 

Livet är härligt just nu, är glad och mår fint! Så fruktansvärt skönt! Och till helgen blir det mer roligheter. As pepp på utgång på fredag! Lets do this! 


Äntligen kommer dom!

Nu är de snart här igen, som jag har väntat! Skiner upp och blir alldeles varm i hjärtat då jag tänker på det. Älskade småsyskonen, ska få rå om dem en hel vecka och jag är så glad! Det finns inget bättre än när blickarna möts, isa skiner upp springer och hoppar in i min famn. Det är det absolut bästa jag vet! Mitt lilla gostroll, min ängel! 
Mitt liv är bara så bra just nu! Jag kämpar på med skolan, och snart är det klart.. Äntligen! Det händer dessutom massa annat skoj med grymt sällskap, blir partajj framöver också och jag och knas Elin planerar resor hit och dit, näst på spontantrippskartan står östersund. 
 
Nu ska jag slå på en film så tiden går fortare till mina favvo ungar kommer inspringandes genom dörren! 
Hoppas ni får en bra helg! 
 

Söndag.

Sitter i soffan och lyssnar på musik. Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag, lite seg efter gårdagens bravader. Hade supertrevligt med flickorna. Började dagen med en skotertur, sen tog jag och elin bilen till henne, duschad och fixade oss innan pappa kom och hämtade oss och skjutsade oss till bion. Fifty Shades of Grey var riktigt bra! Diggar inte slutet dock, men det fortsätter ju i nästa film som tur är. Efter filmen gick jag, isa och elin till mig. Åt, förfestade och fixade oss lite till innan vi vandrade ner och gjorde stan osäkert. Hade riktigt trevligt faktiskt, en riktigt bra alla hjärtans dag med människor jag tycker om! <3 Synd att matilda inte orkade hänga med ut, bajsbarn. 
Imorgon är det måndag igen, helgen har gått så himla fort. Men det sjukaste är att det känns som att veckorna går ännu fortare. Är dessutom ledig på onsdag också, riktigt skönt! 
 
Nu ska jag gå och ta en dusch innan andra åket i slalomen börjar. 
Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag! 
 
 
 

Lördag.

Ligger i sängen och ser på suits, helt slut efter dagens skotertur! Vi åkte kl 10 imorse och kom hem kl 17. Sjukt roligt men sjukt jobbigt! Det gick as bra i början och jag tycker att det är jättekul att köra då det är lite utmaning men på slutet vart det en jävla massa problem, lite svett, lite psykbryt och en hel del svordomar var jag hemma iallafall och imorgon är det på ett igen ba! Så sjukt skönt att få lägga sig på kvällen när man varit ute en hel dag, och man sover som en prinsessa! Underbart! 

Annars så är det ganska stressigt nu, massa plugg och måste ta tag i körkortsfaserna också så jag kan boka körprov nån gång! Ska bli så sjukt skönt med körkort alltså! 

Så sjukt skönt med en helg att bara få andas ut och ta det lugnt. Skönt med egentid och bara vara hemma. Trotts att jag älskar att hänga med kompisar och partajja så är det sjukt skönt att bara ta det lugnt. Jag mår så bra just nu. Massvis med ångest om skolan men annars är allt så mycket bättre! Och angående kommentaren som jag fick på mitt förra inlägg, nej jag är inte olyckligt kär. Jag är inte kär i någon just nu. Sjukt skönt faktiskt. Jag har alltid måstat haft en kille vid min sida för att få bekräftelse och känna mig trygg, men nu har jag lärt mig att klara mig själv, jag har fått bättre självförtroende och jag känner mig trygg i mig själv. Nog kan jag erkänna för er alla att jag har en liten crush på scott sire, vilket alla mina vänner redan vet typ, hahaha. 

Nu ska jag se på ett till avsnitt av suits sen sova, imorgon väntar ännu en dag ute på skotern. Älskart! 






Stay positive.

Sitter i sängen och pluggar som en dåre, fick inte bara LIIIIITE ångest för nån dag sen då jag insåg att det bara är lite över 100 dagar kvar till studenten och ja, jag måste ta tag i livet fan! Sjukt skoltrött, men snart är helvettet över. Thank god! Kommer inte plugga nå mer på minst ett år! Så planen ser ut på följande sätt: Ät mindre skräpmat och onyttigt skit, plugga till hjärnan exploderar, börja röra på mig så jag inte ser ut som en fucking hösäck på studenten, för det vore ju tragist... Och bara kämpa och tänka positivt de närmaste 4 månaderna så löser sig nog livet sen förhoppningsvis. Fast nä, då blir det ångest över att ta tag i livet istället och skaffa ett jobb, jisses.. HAHAH HATE THIS SHIT. 
 
Annars så har jag haft en fruktansvärd migrän idag, usch och fy! Tål inte minsta lilla ljus alltså, har kört på solbrillor och kudde över ansiktet, finfint det! Måste ringa vårdcentralen så jag får nå tabletter utskrivna för alvedon, ipren och sån skit biter inte på det lilla monstret som sitter där inne och bankar.. Jag är förtysan stammis på vårdcentralen, dom borde älska mig vid det här laget. *Love is in tha air* 
 
Aa, men förutom allt det och lite till så är livet ganska fint faktiskt, jag partajjar, umgås och har kul. Kör en hel del skoter och ligger ute i min älskade snö och sälar. Sen har jag mina fantastiska vänner och min härliga släkt och familj som stöttar mig genom allt det jobbiga och sparkar mig i röven då jag tänker negativt och börjar ge upp. Love you all. Finns även en del typer som snarare försöker dra mig ner i skiten igen också, men dom sparkar jag i röven istället. Folk som bara ger massa negativ skit och som stjäler energi klarar jag mig utan och jag har blivit så pass stark och byggt upp mitt självförtroende så pass mycket så jag klarar av att stå emot sån skit nu och bara ta emot positiv energi. Japp, livet löser sig nog ändå! 
RSS 2.0