Bad.

Hej! Ligger i sängen nu, helt slut och ser på White collar i väntan på good mat!
Var på snabba cash igår och filmen var bra! Synd att kinnaman var med så lite bara.. Efter bion gick jag hem och la mig i sängen och kollade runt lite på internet innan jag stängde ned och försökte sova. Men då man bor i stan och det är fredagkväll så är det ganska svårt att sova ibland. Massa fyllon som springer runt och kastar flaskor och skriker.. Så jag tog upp datorn ganska snabbt igen och somnade in till white collar.
 
Idag har jag spenderat dagen på himlabadet med syrran, kusinen och pappa. Hade jättetrevligt men orkade inte bada som jag gör annars eftersom jag är sjuk. Men det var roligt och skönt ändå. 
 
ikväll blir jag nog bara hemma tror jag, men man vet ju aldrig. Bara middagstid än så länge, mycket hinner ändras. 
 
Tänkte även säga att jag är ganska aktiv på http://ask.fm/jennyej så passa på och ställ frågor om allt möjligt. Svarar ärligt på allt förutom löjliga, omogna frågor. 
 
 

<3

 
 
Och i veckan lämnade även en av våra älsklingar oss. Vila i frid vackra, underbara Maradeur <3
 
 

Snabbaa cashhh mannen!

Hej på er! 
Sitter i soffan hos pappa och snorar undertiden syrran gör middag och i väntan på att pappa ska komma hem. 
Ikväll ska jag på bio med elin, jennie och linda. Vi ska se snabba cash 3. Kanske lite dumt med tanke på att jag är sjuk, men vafan, tar en alvedon och lite nässpray och härdar ut! 
 
Har varit hemma från skolan sen i onsdags, så jag har bloggat lite men det är på grund av vårt otroligt sega internet hos min mor. Men nu är jag hos min far där internet funkar finfint! 
 
Har inte så mycket mer att säga just nu. Kommer ett inlägg med lite bilder alldeles efter :) 
Hare gött!
 
Mina två älsklingar, Marcus och den starka iskalla isbjörnen! ;)
 

★ Sundance Kid ★

Hej på er! 
Kom nyss hem från stallet efter att ha ridit min stjärna en sväng. Fösta gången på länge va det eftersom att han varit borta över sommaren men det gick jättebra och han var superfin och supersnäll som vanligt! Älskar min ponny <3
Gjorde ett försök att fota till min fotouppgift också, men kid var inte riktigt på det humöret. Krickan tog lite bilder på mig då jag red istället :)
Idag har det varit en riktigt seg skoldag. Bara massa genomgångar, bastuklassrum, stekhet sol och en jenny med halsont och huvudvärk. Uscha! Men vi fick sluta tidigare och efter skolan gick jag och matilda på waynes och köpte istea och lemonad. Gott med något riktigt svalkande och uppfriskande efter en sån seg dag! 
 
Imorgon börjar jag 12. Superskönt! Sovmorgon är verkligen det bästa som finns! Går dessutom bara till kvart i 3 då jag egentligen skulle gått till halv 5. Förhoppningsvis blir det inte lika varmt och jobbigt. 
 
Nu ska jag duscha, sen plugga. så vi hörs imorgon! :) 
Lägger upp lite bilder från idag imorgon. Hinner inte nu :) 
 
 

Mot kovland!

Hej! 
Har precis packat ihop väskorna igen och snart vandrar jag ner till stan för att ta bussen hem till mamma. 
Idag började jag kl 12 och vi hade bara 20 minuters lektion så det kändes jävligt onödigt, men skit samma. Efter skolan gick jag hem, fixade lite på rummet, ritade , sett på vampire diaries som jag börjat om från början på och umgåtts med pappa. 
 
Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid, kanske rida om jag orkar. Har sjukt ont i huvudet och är supertrött. Men min kid har äntligen kommit hem, som jag saknat honom! Min stjärna, min älskade prins <3 
 
Nu ska jag snart gå, vi hörs senare eller imorgon. 
 
 

Söndag.

Hej! Ännu en bra dag idag. Vaknade upp bredvid min älskling och bara myste. Bästa som finns är att vakna upp bredvid killen man älskar, ligga kvar i sängen och bara kramas!!
Vid halv 5 kom mamma och hämtade mig och vi åkte till bästaste Elin. Fick en present av henne, raybans, som hon köpt i Turkiet. Super snygga, as glad blev jag :D efter massa smörgåstårta och en pratstund som behövdes så åkte jag hem till kovland, packade om väskan och drog till pappa. Hann även spendera lite tid med kusinen.

Börjar inte förrän 12 imorgon, så sitter och ser på Geordie shore nu och ska snart sova. Har dessutom bara en lektion. Men ska gå till skolsyster efter, för jag har haft sjukt ont i huvudet och det har varit som ett tryck på hela tiden efter att jag slog i huvudet sist, så vill kolla upp det. Håll tummarna! Hörs imorgon!

Lördag

Hej!
Vaknade upp bredvid Marcus vid halv 11 idag. Klev upp, åt frukost och tog ett bad. Nu sitter jag i soffan hos hans syrra och gör ingenting så jag tänkte passa på att blogga lite.
Gårdagen var superstressig! Först skola mm. sen frisören i några timmar, klippa, slinga och snacka lite skit. Efter det åkte jag hem och tog cykeln ner till Fanny och Niklas och kollade på lilla prinsessan vanezza som föddes i måndags. Super gullig va hon, så liten och söt! Va även kul att få träffa Fanny, det va nån vecka sen sist :)
Efter det så cyklade jag hem igen, packade, åt och umgicks med familjen och dannes kompisar från Stockholm som är uppe och hälsar på. Vid 9 kom Marcus och Jerry och hämtade mig och vi åkte till söråker. Efter några timmar så sov jag så sött!! Haha.

Idag vet jag inte va vi ska göra, men imorgon ska jag åka och träffa bästa Elin som kom hem från Turkiet igår, och fira henne eftersom att hon fyllde år i måndags. Ganska sjukt, både pappa, Elin, Kevin och nu lilla vanezza fyller år på samma dag.. Haha

Hörs sen eller imorgon!
/jenny

Happy!

Hej igen! Ville bara säga att det är super roligt att se att jag bara efter några få inlägg fått tillbaka nästan alla mina läsare!! Ni är inte supermånga men bättre få trogna, eller hur? 
Har även fått mail av några av er, så sjukt gulligt att ni skriver! Blir superglad! 
 
Ni får mig att vilja blogga ännu mer nu! 
Älskar er! :*
 
 
Avslutar inlägget med en egobild på en glad jenny :)))
 

Första skoldagen!

Hej! 
Sitter i soffan och har precis laddat ner nya avsnittet av pretty little liars som jag ska se innan jag lagar middag. 
Idag var det första skoldagen och det kändes ganska bra att vara tillbaka. Vi har fått jättefina nya lokaler och jag kommer nog trivas bra! 
Igår spenderades min sista sommarlovs eftermiddag med Marcus. Vi åt middag, myste i soffan, åt godis och såg på idol. Så perfekt sista sommarlovskväll! Har saknat han så otroligt mycket! 
Då jag vaknade imorse så var det jobbigt att kliva upp, men jag pallrade mig upp och gick till skolan. Då jag kom halv 12 så möttes jag av en leende, nyvaken marcus. Så himla lycklig just nu! 
 
Nu har marcus precis åkt hem och jag ska somsagt se på pretty little liars, sen middag och efter det bädda ner mig i soffan och se på idol innan jag går och lägger mig :) 
 
Även börjat skissa på en blivande channing tatum ;) 
 

Hej, sitter hemma hos pappa på sängen och har ångest. Skolan börjar på ONSDSAG! Om en och en halv dag?! och här sitter jag forever alone på mitt rum, lyssnar på the script och redigerar bilder då det är strålande sol ute? Vafan hände lixom? Varför har sommaren gått så otroligt fort? Det ska bli skönt att få in lite rutiner, se de nya lokalerna och träffa min underbara klass, men annars kan skolan ta sig någonstans... 
Förhoppningsvis blir det här skolåret bättre än det förra och går fortare. Skulle även vara skönt att slippa all drama och bara kunna må bra helatiden. Förhoppningsvis blir det så. 
 
Just nu mår jag så mycket bättre. Det var ett år sedan mina föräldrar skildes och allt bara föll pladask på marken. Nu har jag hunnit vänja mig vid att bo på två ställen osv och jag börjar inse att livet faktiskt kan bli bra igen efter att det man alltid trott skulle vara det absolut värsta som kunde hända, hänt och att det kanske inte var det värsta trotts allt.
Ser därför det nya skolåret som en möjlighet och hoppas att allt ska bli helt bra igen.
 
Ska även meddela att jag från och med nu ska börja blogga ordentligt igen.
 
 
 
 
 

--

Hej! Jag ligger i sängen och har precis sett klart på she's the man. Bra film plus att man fick dregla på channing också ;) grrr
 
Har jobbat i regnet idag, så jä*la glad att jobbet snart är slut! Visst har det varit roligt ibland, men dagar som denna vill man bara lägga sig ner och dö.
 
Nu ska jag gå ut. Mår dåligt som fan men vet inte varför, min hjärna är fucktUpppp..
 
Hoppas att ni haft en bra dag i regnet alla, för det har inte jag :) 
 
 
 

Äckel regn.

Hej. Ligger i sängen på rummet, lyssnar på musik och glömmer bort allt för ett tag. 
Hatar dagar som den här, äckel regn och jobb på det dessutom... Och sen finns det saker som gör det hela ännu värre. 
Skulle verkligen behöva en god jävla kopp kaffe nu och en bulle med myyycket socker på! Och en gooo kram av min bästa marcus, men det får jag vänta med i några dagar till.. :( 
 
Snart börjar skolan och jag längtar! Så jävla less på sommarlov nu.. Vill ha höst, massa fina färger och lite kyla. Ja jag kanske är knäpp men så äre. Och för att inte tala om hur jag längtar till vintern och snön! Åker ju dessutom till thailand 2 veckor i december med pappsen och krickan, ska bli så oerhört skönt att slippa all jävla julstress i år. 
 
Ska försöka skriva mer nu, och kommer börja blogga som vanligt när skolan börjar igen :) 
Hejhopp tillsvidare, puss och kram! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0