Last night, was a good night!

Hellojs, har precis dragit på mig ett lager puder och lite mascara och nu ska jag ta något litet att äta innan jag drar iväg på fotografering :)
Igår så slutade jag skolan tidigt (även idag) och jag  och mami drog direkt och fixade naglarna och direkt efter så skjutsade hon mig till jermunn där vi hade det riktigt trevligt och supergod mat hade han gjort! Vi spelade kubb, vi tjejer förlorade tyvärr men vi tog igen på nått frågesportsspel där vi ägde ut killarna ordentligt! ;)

Nu måste jag skynda mig lite, hejdå :)






Lite bilder från jermunn, som jag tagit från hans facebook, busig som jag är ;)

20:48

Hej allihopa! Jag har precis kommit in efter en kort barbacka sväng på min lilla kid ♥
Idag har jag och mamma varit till birsta och skulle kolla på balklänning och köpa tippar. Nån balklänning hittade jag inte med tippar och strumpbyxor köptes!
Imorgon är det en stressig dag för mig. Först skola som vanligt, sen efter så ska jag ta med mig min mami och mina tippar och åka till linda och fixa naglarna och sen efter det ska jag och alla andra konfirmandledare åka till jermunn och äta middag. Så imorgon hinner jag troligast inte blogga något.
Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och skriva lite på spanskan, hejdå :)

Snart är det sommarlov, som jag längtar ♥


LYCKA!

Klänningen jag tänkt köpa förra veckan har kommit ut i lager igen och är nu beställd!!!!!! lycklig tjej får sin perfekta avslutningsklänning iallafall! :DDD

Så snygg, och snart min!

KUUUUUUUUUUUUUL!!??

Just nu är jag såååå suuur :(  Ni förstår jag hade hittat den perfeekta avslutningsklänningen, och jag skulle få den av pappa men han har varit i sttockholm hela veckan så idag då han äntligen kom hem, och jag skulle få beställa min klänning, så är den slut!?! Hej roliga liv!
Aja, nog om detta.. Jag är iaf glad för jag ska till stockholm på elitloppet med mamma och bitten på söndag! det ser jag verkligen fram emot! :)

Nu ska jag plugga, sista provet i grundskolan imorgon?! Jag fattar inte hur tiden har kunnat gå så otroligt fort, och om 15 dagar är det slut, då börjar man om på nytt, hello 1:an ! ;)

Idag har det varit ytterligare en sommardag i lilla sundsvall, 30 gradet i solen är inte illa! och brunare har jag blivit!

Mys onsdag!

Hej på er! Jag har precis beslutat att jag ska lägga undan plugg-papperen, kliva upp, gå och tända värmeljus, tappa upp ett varmt bad, kolla på one tree hill och bara njuta av livet ett tag! Ska också ta och lägga på en ansiktsmask och lite inpackning i håret. Tycker jag är värd det då jag pluggat sedan jag kom hem idag (eller iaf nästan, har solat 20 min också) så nu skiter jag i det här och säger hejdå med en fin bild på min vackra kid!

Snart så!

Hej, jag sitter och fika med mamma och hennes kompisar. Kaffe och vaniljbulle <3
Idag var det skola igen, igår var jag ledig för att jobba ihop pengar till en skola i guatemala och jag klippte gräset i kortbyxor så nu är jag lite brun iaf. Jag har solat idag också och jag har fått bikiniränder!! :D Gud snart är det sommar, bara 17 dagar kvar av skolan och jag har bara ett prov kvar?! Frihet här kommer jag!!
Jag har också hunnit göra klar en teckning så jag slänger upp en bild nu :)
Hejdå :)))

hejhoppsan sa

Hellojs, sitter och kollar på avslutning/bal klänningar med charlotta nuja, trevligt!
Eftersom att det inte har hänt något speciellt idag så avslutar jag detta inlägg med en bild sen random fotningen igår med agnes och jossan, chiiaao :)


Rip ester

Hellooo, sitter vid köksbordet med mamma,charlotta,danne och sune och babblar.
Idag vaknade jag kl 11 typ, efter att ha varit uppe hela natten och sökt efter får.. Tyra är försvunnen, och ester är död :'(((( min älskade ester :((
iaf, efter att jag vaknat tog jag och charlotta hästarna och stack ut och letade efter tyra,men vi hittade henne inte..
Nu ska jag vara social, hejdå.
Kom hem!

Rest in peace

Kul..

Hej, jag kollar på hockey, snart ska jag sova för jag är trött.. Nu tänker jag bomba bloggen med lite webbkamera bilder bara för att jag vill.

Jag har en goo hund som heter bamsen....

Bamsen och jag är bästa gos vänner....

Bamsen: Ehm vad håller du på med jenny? :o

omg, tror du att du är söt nu eller? SLÄPP NER MIG JENNY!



Jenny, släpper du inte ner mig nu, så äter jag upp dig!


ååååååå, snälla släpp ner mig bara!!!!

Rita,rita och rita ännu mera!!!

Tjenamoss, jag sitter på mitt rum och ritar nu. Jag har ritat jätte mycket på sista tiden och jag själv tycker verkligen att jag har utvecklats otroligt mycket och det är så sjukt kul! Imorse kom jag på att jag ska pröva och rita av en av människorna jag ritade av för ett år sen bara för att se skillnaden, så då jag är klar med den jag håller på med nu så ska jag sätta igång med en bild på blondinbella tror jag, :)
Nu ska jag rita klart håret på den här, sen skissa en ny och sen ska jag hjälpa pappa med maten! Bakad potatis,stekt älgkött med vitlökssmör och en god sås står på menyn ikväll, lyx!



20.44

Hej, sitter vid datorn och retuscherar lite bilder såhär på kvällskvisten:) Snart ska jag kolla på Vampire diaries:)
Dagen har varit lugn och skön, jag har ritat,kollat på film och tagit det lugnt. Jag har även hunnit med att vara med charlotta en stund, :)
Imorgon är det fredag igen, och jag tycker att det känns som att det är tisdag idag typ :o Sjuuukt vad veckorna går fort, och snart är det sommarlov igen! :OOOOO hahhaha,
Nu ska jag ta och kolla lite på klänningar till balen och skolavslutningen innan jag kollar på vampire diaries, hejdå :))

RSS 2.0