helg i mitt hjärta<3

hejhej,
helgen har varit as grym!
Fredags kvällen tillbringades med philip och melinda,vi hade as skoj och sen myste vi och kollade på film:D
Lördagen började med att jag och philip klev upp och fika sen vart det en skotertur till klippstugan. efter det tog jag en liten ridtur på kid, som var superhärlig!kl 6 så var det pulka kväll så då åkte vi dit och åkte. jag slog halvt ihjäl mig hahahaha :P fter det så åkte vi hem och såg på into the blue på tvn. efter filmen gick jag och philip och la oss.
Idag så vaknade vi typ 11 och klev upp och gjorde frukost. efter det tog vi det lungt i några timmar och sen åkte vi till stallet och philip fick rida för första gången! hahah as kul säger jag bara

nu håller jag på att städa och sen ska jag se solsidan på datorn. Har inte kunnat sett nått av avsnitten eftersom jag har haft träningar på söndags kvällar.

hejdå
kram jenny

bloggnings paus

hej, som ni märkt så har jag inte bloggat på superlänge. och mer lär det nog inte bli. det kommer bli lite såhär nån gång ibland nu ett tag men håll utkik!
nu sitter jag och pratar med min sötnos på skype haha, roligt.. snart sleeep time

natti
/jenny

nattinatti

hej , ligger i min säng och ska sova nu, men jag slänger in ett snabbt inlägg.
Idag så fastnade bussen så jag missade nästan hela förstalektionen, SKÖNT! ;) sen så började det en ny tjej i klassen idag också, linnea.
efter skolan så klev jag av vid tösta och gick till min mormor och åt där och va social med henne. kl 7 följde hon mig hem och då gjorde jag läxa. nu ska jag suva. natti
kram jenny

söndag

hejhej, har precis varit på en promenad till östanå och tillbaka. riktigt skönt !
nu sitter jag och dricker en kopp kaffe, snart ska jag gå och byta om och dra mig ner mot stallet för en ridtur. det har varit riktigt kallt ni i helgen men nu är det bara 3 grader igen :D
Ikväll är det fotbolls träning, teknik. jag har bara varit med på fys träningarna innan jul eftersom det va massa julbord och sånt på alla söndagar så jag har inte tränat teknik sen i höstas så det ska bli riktigt kul!
hoppas ni får en nice day:)
kram jenny

-

VILL HA!


All Through Genuine från MakeUp Store

Parfymen luktar så Jä*la gott, jag dör! 

den här ursnygga klockan från ur&penn! skille pssa perfect på min handled tycker jag!BlingBling ;)

 

saturday

Hej, vid 2 tiden idag följde jag med mamma och pappa till thomas och träffade elin :) vi hade skojjiiigt och åt goa mackor (y'  kom hem för kanske en timme sen och efter det har jag inte gjort speciellt mycket. ska försöka få tag på nån typ att spendera kvällen med, annars blir det väl hemma med familjen .

have a nice night everybodey

kram jenny

Baby, you're a firework


'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

Torsdag

hejhej, sitter och kollar på handbolls vm, sverige-chile. än sålänge så leder ju sverige (Y) och vi får hoppas att det fortsätter så :)
Jag är JÄTTE ledsen att jag inte har bloggat på några dagar men jag har helt enkelt inte orkat.
Imorgon har jag bestämt att jag ska rensa garderoben igen(vi får ju se om det blir av). den börjar bli väldigt full och mer än hälften av kläderna skulle jag klara mig utan känns det som.
nu ska jag ta och kolla klart på vm, sen lägga mig och läsa och sen sova:)
natti
kram jenny!



Vackra vinterdag!

söndagenshoppträning

hej, tänkte skriva lite om hoppträningen igår. det gick jätte bra! jag har lite saker att finslipa bara. det va ju ett tag sen jag tränade sist(7 december) så det blev en mjukstart men jag är supernöjd!:) nu så ska jag se på sista avsnittet av svenska hollywood fruar tror jag och sen sova. :) hare gött
kram jenny

Sundance Kid

Sundance kid,
När jag köpte dig var du helt förstörd. Du var den mest svårridna häst jag någonsin ridit. Det var nästan omöjligt att få stopp på dig och jag var nära på att ge upp flera gånger. Men efter några månader så blev allt bättre, du var lugnare och jag hade lyckats byggt på mitt tålamod och självförtroende. Nu efter lite mer än ett år av slit så är vi oslagbara! Jag har lärt mig så mycket, du också, och jag skulle inte sälja dig för alla pengar i världen! Varje gång vi flyger över hindren,galopperar över åkrarna,varje gång jag är med dig över huvudtaget så blir jag så jä*la glad att jag fortsatte kämpa, för det finns ingen häst i världen som är bättre än dig!
Tillsammans klarar vi allt!
jag älskar dig!



Helgen

Hej och god fortsättning alla:D
Jag har tyvärr inte haft tid att blogga i helgen eftersom vi åkte skoter i stort sätt hela helgen och sen har jag inte haft tillgång till nån dator. men nu kommer ett inlägg om helgen. det lär ju bli ganska långt men håll ut;)
Fredagen börjades med en skoter tur till barnbergestugan. det va en ganska jobbig skotertur eftersom det var ospårat hela vägen upp. det slutade iallafall med att det bara var jag,thomas,mamma,bosse,johan och philip som tog oss hela vägen upp, vi var 20 stycken om jag inte minns fel. så vi som kom upp fick vända och åka ner tilldom andra och grilla med dom ist. efter skoterturen så hoppade jag in i duschen och sen fixade jag mig. det var meningen att vi skulle bada i vår badtunna men det blev inte så. på kvällen så åt vi god mat, spelade paketspelet och sen gick jag och johanna ut och åkte skoter. på tolvslaget så skickade vi iväg varmluft ballonger.vi smäller inga raketer eftersom vi har jättemycke djur och sånt runt omkring och dom blir rädda då.
Lördagen började också med en skotertur till boan. det var lite enklare att åka dit eftersom det var spårat. i boan så grillade vi korv och myste , sen åkte vi hem och softade hela kvällen :)
Söndagen vart ännu en skoter dag! vi åkte till lövsjön och grillade, sen så åkte viäven med min morfar och elins pappa och fällde lite aspar så att älgarna skulle få nått att äta. dä vi kom hemså gick jag,philip och elin och la oss i mina föreldrars rum och kollade på tv.

haha ja, det där var en lång kortfattning av min helg ;) hehe
Idag så har jag varit ute och ridit kid, han var superfin som vanligt och det var verkligen kul att rida! har inte ridit sen i torsdags. nu ska jag snart dra ner och mata och släppa in hästarna och efter det blir det svenska hollywood fruar och efter det ska jag sova. Har klipptid imorgon kl 10 så jag måste lägga mig tidigt annars kommer jag inte upp :)

ha det bra
kram jenny



Josefine Vesterlund





Jag måste bara lägga ut dom här bilderna. jag har tagit allihop under olika photoshoots med josefine och måste bara säga att hon är så himla vacker!
jag älskar dig vännen<3

kolla även hennes blogg.http://vesterlund.devote.se/


kram jenny

RSS 2.0