-

Ligger i sängen och tänker. En kväll som
Skulle bli rolig vart skit, orkade egentligen inte riktigt gå eftersom jag mådde dåligt men gick ändå för personens skull. Nu ligger jag här, fryser som fan och är alldeles ensam.. Hatar sånt här men vafan. Finns inget att göra. Önskar bara att folk kunde fatta ibland.. Haha

Har inte bloggat på ett tag, och är fortfarande inte glad osv.. Så tror att jag kommer fortsätta att inte blogga för det är inte roligt för er att läsa sån här skit. Funderar på att ta bort bloggen helt. Men ska fundera ett tag till! Hoppas ni mår bra! 

/Jenny 


-

Hej! Jag sitter vid köksbordet nu själv men ska snart gå och ta ett långt varmt bad! Behöver verkligen koppla av ett tag. Ska bli så sköööönt! 
Slå på en bra film, tappa upp ett varmt bad, tända lite ljus, äta lite bananchips och dricka ett glas citronvatten. 
 
Har inte bloggat på ett tag, men har absolut haft noll inspiration och mått dåligt och det är det sista jag vill skriva om. HAhaha, ni ska inte behöva sitta och läsa om mitt liv och mina problem. Kommer sätta igång igen!då inspirationen kommit tillbaka ! Tills dess, hörs! 
 
 
Det har kommit en grym remix på en av mina absoluta favoritlåtar! Vet inte hur många gånger jag lyssnar på orginalet per dag asså... hhaha! 

Dags för förbättring!

Hej på er! Jag sitter hos pappa hemma i soffan och bara tar det lugnt just nu. Kom hem från fjällen för några timmar sedan. 
Har haft några sköna dagar i fjällen. Dock lyckades jag bli sjuk med min tur... Men hade superkul och körde massa skoter. Det var riktigt bra med snö där fortfarande vilket var härligt, här hemma är det ju bart på backen nu nästan... Sjukt tråkigt. Gillar våren, men den är för tidig. För hoppningsvis tidigare sommar då kanske! :D 
 
Jag har iallafall bestämt mig nu för att åter igen försöka få ordning på mitt liv. Jag ska börja röra på mig ordentligt,  försöka minska på sötsaker och försöka må bättre psykiskt. Funderat på det ett tag, så sjukt mycket i mitt liv som förstörts pga detta... Tror kanske att det är bäst att söka hjälp på riktigt så det går över nån gång... Lutar åt det hållet även fast jag inte gillar att prata med människor som bara ställer följdfrågor och inte verkar bry sig alls egentligen.. Men finner ingen annan utväg just nu. 
 
Ska även ta tag i skolan, plugga och lägga den främst nu så jag jobbar ikapp och jobbar upp mina betyg så att jag sen kan söka vidare och komma in på den högskolan jag vill.
 
Nu ska jag duscha, gå och lägga mig i min egna, supersköna säng och sova ordentligt så förkyldningen är bättre imorgon! Godnatt på er!
 
 

-

Hatar att vara ensam. Har feber, mår dåligt och ligger här alldeles ensam. Usch. Vill bara somna, men jag kan inte..... 

Imorgon åker jag till fjällen. Äntligen! Vill bort ett tag, åka skoter, fiska och må gott. Äta flottiga, onyttiga klämhjärnsmackor och skita i allt. Slippa vara ensam, slippa sova ensam, slippa gråta och bara få le och mena det. Ska bli skönt! Hoppas ni får ett fortsatt bra sportlov! Hejdå


RSS 2.0