Vampire diaries<3

hejhej, ligger i min säng och har precis kollat påfredagens avsnitt av vampire diaries. Gahhhh jag blir galen! så sjukt bra! längtar sönder tillpå fredag!
Nog om detta. Idag åt sune och zacke hos oss, trevligt. vi satt och såg elitloppet typ hela tiden hahah :)
efter att dom åkt så har jag gjort klart matteläxan och fixat lite inför imorgon. Konstigt nog så känns det lite kul att få börja skolan igen.. inte för lektionerna såklart men jag får träffa alla underbara kompisar som jag inte sett på två veckor och sen så är det ju inga prov satt det är ju rätt lungt. Men sen så hade jag gjärna haft en till vecka prao med björn, har haft så himla roligt! som tur är så ska jag kanske få vara med nån fler gång :D
Nu ska jag ringa min älskling sen tror jag att jag ska lägga mig för jag är sjukt trött.

godnatt /jenny

Galet hur bra serien är! gud!

sunday

Tjenaaatjena, dunkar musik och städar mitt rum just nu. snart ska jag hoppa in i duschen:)
Idag är det morsdag så jag var uppe med tuppen för att fixa frukost på säng till mamma, då hon ätit det så öppnade hon min present som bestod av en prfym och nå klistermärken som man her på naglarna. sen så har jag damsugit hela huset.
Igår va jag med philip, vi gick på birsta en stund och handlade morsdagspresenter i sista sekund och sen så följde vi med ut och åt med: mamma, pappa,syster, mormor,morfar,farmor,farfar,kusin,morbror och linda(min morbrors fru. trevligt!
Efter det så åkte han hem och jag och pappa kollade på champions league finale, Barcelona vann !!!!! :`DDD

Idag så ska vi ha middagsgäster, Zacke och sune så jag kanske inte hinner skriva mer sen, men nu ska jag iaf damsuga rummet sen hoppa in i duschen. måste även hinna med att plugga...

puss och kram/jenny



Det suger att det inte går att ha spotify på den här datorn :( men här är iaf min lista från youtube, only good shit!

Jag älskar er<3

hej, har precis lagt in några av bilderna på cissi på http://jennyej.blogg.se/galleriet/ ,så gå in och kolla vettja :)
men iaf så passade jag på att kolla statistiken och....
....JAG HAR SLAGIT MITT REKORD IGEN! :D
Tack alla, jag älskar er <3


Statistiken på galleriet, 82 besökare igår och redan 33 idag, DET GÅR FRAMMÅT! :D

Hjärnskakning..

Hej, sitter inne på mitt rum med hjärnskakning och retuscherar bilder nu. Jag är skit sur eftersom jag inte kommer få spela matchen imorgon för mina föräldrar på grund av den här jäkla hjärnskakningen :(((
Jo, igår på träningen blev jag glidtacklad så jag ramlade med huvudet först och slog i det ordentligt och nu har jag hjärnskakning och det suger.
Jag har inte haft nån tid att blogga under veckan eftersom det har varit rätt mycket på praoen... och då jag kommit hem så har jag haft fullt upp med retuschering och träningar så tiden har inte riktigt räckt till.

Min prao-vecka har iaf varit riktigt rolig och jag har lärt mig mycket! Det var verkligen as GRYMT! Tack björn,elin och cissi :D
Under veckan har jag fått fota elin och cissi, jag har fått kolla på björn då han fotat och jag har fått lärt mig en massa sakersom jag kommer ha stor nytta av :)

Några foton på elin ligger inne på http://jennyej.blogg.se/galleriet/ nu och bilderna på cissi kommer senare idag eller imorgon skulle jag tro :)

Puss och kram/jenny

Klippte ihop en snabb bild som får vara lite som en sammanfattning ;)hahaha den vart fail men aja ;)

examens kläder

hejhej:D
Idag har det varit jätte härligt väder! och förhoppningsvis blir det samma imorgon för då ska jag,björn och en tjej som heter elin åka till nån sjö och kolla lite inför onsdagens fotning. och vi ska såklart ta kort imorgon också:)
Idag så har jag inte fått gjort så mycke på praoen, vi har mest bara planerat veckan och sådär... efter praoen så har jag inte gjort så mycket, ätit,klippt gräset.... och nu ska jag kolla om det är något skojjigt på tvn :)

puss och kram
/jenny

mina examens kläder, det vart den söta lilla klänningen med blommor på:) jag tyckte den va bra för att man kommer kunna ha den som vardagsklädsel sen också eftersom den är så enkel. ska köpa nån liten söt sak att ha över axlarna, lite fina smycken och kanske ett par andra skor så är allt klart. på bilden har jag mina gamla skor, kanske funkar dom också? vad tyker du? 

måndag

hejhej, har varit väldigt dålig på att uppdatera men nu ska jag försöka att skriva lite varje dag.
Nu ska jag snart gå ner till studion för första prao dagen med björn(fotograf) på blv-photography :)
jag hoppas jag får lära mig massa knep och att han har några användbara tips så att jag får till mina bilder ännu bättre ! :D
kolla in björns bilder på http://www.blv-photography.se/ 

nu ska jag packa kameraväskan och börja vandra mot östan:)

puss och kram
/jenny

moln
hejehj, kom precis in efter att ha varit ute och solat. men nu har solen gått i moln så jag gick in för att se 90210:)
idag började dagen med utsläpp av hästar igen. sen blev det rensa rabatter och fixa med hönsen. det är ungefär vad jag gjort idag :D
Kristinas operation gick bra så hon är påväg hem nu :D wiho¨

nu har det börjat, puss o kram, skriver mer sen :)

/jenny

Avslutnings klänning

hej, sitter och söker klänningar nu på både bubbleroom och nelly.com.... har hittat två jag gillar. vilken är snyggast?



Den övre är just nu min favorit, vad tycker du?

ber till gud för dig syster!<3

hejhej, sitter och väntar på att mamma ska ringa nu. Kristina(min lillasyster) ligger och opereras i umeå. hon ska operera bort nått i knät som ingen vet vad det är, vilket innebär att det kan vara i princip vad som helst. Jag är världens oroligaste syster någonsin just nu!!!
för att lugna ner mig lite så har jag satt mig och ritat en stund, håller på att rita en "änglavakt" till min sötaste syster. sen så ska jag ta och slänga lite pennor som inte används och plocka undan lite i lådan för att man ska kunna hitta.
Idag har jag haft prao, första dagen. jag skulle praoa hos en tjej som håller på med mary key och smycken men för en vecka sedan så ringde hon och sa att hon skulle utomlands så jag fick praoa på mammas jordbruksföretag. det är ganska bra eftersom att hon är borta för nu får jag ta hand om alla djuren mm. så idag blev det till att åka till stallet vid halv8 och släppa ut hästar och mata höns. sen har jag gjort lite annat som behövdes där nere. jag är glad att inte grisarna kommit än för jag hade inte orkat med att greja med dom också... sen efter jag praoat klart så åkte jag och mormor ut på jakt efter anti-bit till vindskjulen. vi hittade ett som verkade bra på hööks så nu får vi hoppas att det är det också:P


bilden på ängeln som är långt ifrån klar. började igår. jobbar på håret nu

jag tror inte jag har nämnt det men jag fick dom här underbara pennorna av mami i ett påsk ägg. gahhhh love them, resultat nedan:

ett stycke bieber. jag är riktigt jäkla nöjd med resultatet! efter många veckors övning :D

Fredag

Hej, nu sitter jag och kollar på semifinalen tjeckien-sverige.. det står 1-1 :( Idag har det varit en ganska skön dag på skolan, förutom sista timmen på bilden. det var jätte stressigt. jag skulle hinna färglägga 3 väskor på 40 min ungefär, om jag inte hann så hade jag inte blivit godkänd:O men jag vart hyfsat nöjd iaf, det vart bra med tanke på hur fort jag jobbade. efter skolan så har jag ritat klart justin bieber till emelie. så nu är det klart. sen så har jag fixat det sista på min blondinbella också :D så nu har jag två nya bilder att visa upp ;)
ni får kolla på dom så länge så skriver jag kanske mer senare :)
kram jenny

isabella löwengrip(blondin bella), som ni ser så har jag varit lat med skuggningen ;)

Justin bieber, precis som jag sa på den övre bilden. Jag har varit lat med skuggningen ;)

onsdag

hej, matchen idag gick sådär, vi spelade jämnt men dom vann.. surt men vi vinner allt nästa år istället :)
Idag har jag pluggat massa spanska och jag hoppas det går bra, vet inte riktigt hur det känns.
efter jag pluggat har jag varit ute och sprungit 5km. jag har bättre kondition än vad jag trodde :O hahah jag behövde bara gå en gång och det va då jag fick mjälthugg(stavas?). nu sitter jag och kollar på glee, sen ska jag plugga lite till och efter det sova tidigt ! :)

hejdå alla
/jenny

en random bild :)egooobooost! :D

rubrik.

hejhej, sitter och pluggar spanska nu, snart ska jag ringa min vän frida och prata med henne om en grej.
Igår började fotbolls uttagningen på skolan. Min klass van mot alla åttor och sjuan som vunnit över alla sjuor så imorgon ska vi spela mot niorna och om vi vinner då så går vi vidare till dm, fasst det ska mycke till innan vi vinner mot niorna men man kan ju alltid hoppas :) då jag kom hem så stack jag  och mami ut och red, vi galoperade några varv på banan och kid va alldeles slut, svetten bara droppade av häststackarn. men tänk er själva att springa nästan full fart i 25+ i 1 timme. Han är så duktig min lilla prins <3
Idag har vi varit på gymnasiemässa med skolan. jag har kollat runt mycket men nu tror jag att jag bestämt på att ungefär vad jag ska gå, hantverkspogramet på hedbergska.men det är ju mer än ett år kvar så man hinner ju ändra sig många gånger men just nu känner jag mig ganska säker. det innehåller ju i princip allt jag är intresserad av, smink,hudvärd,massage,manikyr,pedikyr mm. skitkul  :D


Jag älskar min lilla bebis, puss på dig sundance kid <3

fotografering med laget

hejhej, match kläderna är på, håret uppsatt och sminket fixat. Om ca en halv tille så ska jag dra och bli fotograferad tillsammans med laget :) gruppbilden kommer komma i tidningen dessutom :D hihi
Nu ska jag äta och sen åka så jag hinner inte skriva mera :)

hejdå /jenny

facelook

matchkläderna

Musica

hejhej, sitter och väntar på att få mat. sen ska jag,melinda och karin sälja fika på a-lags matchen. det regnar ute och är kallt.. så jag är inte så pepp på det direkt. men det är ju kul att kolla på fotboll och det håller på att spricka upp såman hoppas att det blir bättre väder.

skriver mera senare.
till dess kan ni lyssna på grym musik :D





fotboll

Hej, kom hem från träningsmatchen för ett tag sen. Vi vann men det va konstigt spel, men jag skyller på att det var årets första match. vi vann med 2-1 och jag gjorde ett av målen (Stolt) ;)
men nu måste jag sticka, skriver mer senare. puss o kram
/jenny
RSS 2.0