Ett underbart år <3

Hejhej, skriver ett inlägg som egentligen borde skrivas om ca 2 timmar men eftersom jag ska sova nu så skriver jag det nu också :)
okej, nu till saken..

OM EXAKT 1TIMME OCH 40 MINUTER så har jag och Philip Lindström varit tillsammans i ett underbart år! jag kan inte fatta att tiden gått så fort, och att jag fortfarande är så sjukt kär i killen!? Iallafall så är det här inlägget tidd dig,philip!

Jag älskar dig, skulle kunna säga det hur många gånger som helst men det skulle aldrig bli tillräckligt många för att beskriva hur mycket jag verklign älskaar dig,hur mycket du verkligen betyder för mig! du ska veta att du är det bästa som någonsin hänt mig! NÅGONSIN! Utan dig vore jag luft, jag vore absolut ingenting. det är du som gör mig hel, du som gör att jag vill finnas kvar. Du är mitt hjärta, min andra halva. och jag älskar dig för den du är, då du är med mig behöver du inte låtsas, föör ingenting du säger eller känner kommer vara dumt nog för att jag inte ska kunna lyssna! Och jag skiter i vad folk tycker och tänker, för du är den enda personen jag bryr mig om till 100 % Och grejen är den att jag skulle kunna sitta och skriva i evigheter utan att egentligen kunna komma fram till det jag vill förklara, för det jag känner för dig kan inte beskrivas med ord! Du är underbar Philip, den underbaraste varelsen i hela universum, och för mig betyder du allt! okej? <3 JAG ÄLSKAR DIG!

   

TACK!

hohoh, jag är världens lyckligaste tjej ju :o Idag fick jag en kenza jacka av världens bästa mormor och morfar ! perfekta vinterjackan säger jag bara!
TACK,TACK,TACK!!!!

Trött tjej

hejhej, har inte orkat blogga på ett tag. men nu efter en seeg skoldag så tar jag mig lite tid :P
Skolan började i måndags, och allt är precis som vanligt typ.. på gympan gick jag powewalk runt terrängspåret på 19 minuter, hahah för er som ville veta...
Igår så gick jag på skolan först, då jag kom hem så stack jag och mamma ut och red, blev även lite bilder på mig och kid som kommer om ett tag.
Nu ska jag springa och sätta kameran på laddning för jag ska fota fanny idag(om hon kommer nån gång)
hejdåå


Kameran, min bästa vän <3

Födelsedagskalas:D

Hejhej allihopa ! Idag fyller min pappa år, GRATTIS! så i eftermiddag/kväll ska vi fira honom med smörgåstårta,fika och fina presenter :)
Jag har precis fixat mig klart, outfiten ser ni i inlägget innan :)
Igår var jag med charlotta(philip på morgonen) vi tog massa fina bilder:D
Idag har jag städat, klipptgräs osv.
nu ska jag gå ut en sväng, hejdo :)

Outfit!



Såhär ser jag ut ikv :)

Charlotta Rydin
















Modell:Charlotta Rydin
Smink:Jag
Foto:Jag
Retuschering:Jag





Smygtitt ;)

Hejhopp, slänger in en snabb bild från gårdagens fotning med charlotta :) fler bilder kommer senare :)
Nu ska jag klippa gräset,sen fira pappa som fyller år och ikväll blir det selånger marknad! :D wiho
vi hörs senare :)

ridtur i solen :)

hejhej, har precis varit i stallet och ridit med charlotta :) vi red till travbanan och ett varv runt där :P kid va superfin och snäll och det gick jättebra att rida ut med charlotta med tanke på att hennes häst är hingst :) så jag hoppas att det blir fler gånger :)

outfit






Tröjan köpte jag igår och jag måste bara säga att jag älskar ryggen!?!?!?! :o <3

Outfit


såhär såg jag ut idag . :)

tisdag hejhej!

hejhej, idag har jag ridit på min bästa ponny,varit på birsta med min bästa melinda,bakat gooo sockerkaka,sålt fika på herrarnas match,tränat,ramlat masssssaaaaa gånger,duschat,ätit morötter och kollat på 90210 .:) trevligt!
haha men bilderna på dagens köp och det jag köpte sist jag var på birsta med joss kommer imorgon :)
nu får ni ha det så bra och sova så gott :) för det ska jag göra!

finaste kid och jag tog en barbacka tur i regnet idag, myysigt! :)

Peppppppaa!

hejhopp, har precis bytt om till fotbollskläder igen, samling om en timme:)
Vi har redan spelat en match idag och den vann vi 3-1 :) NICE :D vinner vi nästa så  vinner vi gruppen :)
Dagens spel va inte speciellt bra första halvlek, lite bättre i andra och sen blev vi bäst dom sista tio minuterna då vi lyckades få in 2 mål:D
NU TAR VI NÄSTA MATCH OCKSÅ TJEJER! peppa peppa peppa! :D


skönaste laget evvverr! btw, det där är inte alla.. kortet är tagit för ett år sedan :)

Match time !


Hellooo, sitter och peppar inför dagens match med hög musik :D
Idag är första dagen på drakcupen som håller på resten av helgen, håll tummarna boys and girls! :)

tränings daax

hejhej, skriver lite fort nu, ska strax på träning:)
idag har jag varit med älskling,ridit och sen så håller jag på att rensa rummet lite, tänk att man har så mycket skit?! :o haha aja,som ni ser så har jag fixat lite på bloggen, men headern kommer om ett tag :)

 såhär har jag sett ut idag + ett par svarta shorts :) lätt men snyggt . Black and white

ser tjock ut på bilden, men hade ingen bättre och hinner inte ta nån :)



hejdoooo

Agnes Cöster



              
              

Modell:Agnes Cöster
Smink:Josefine Vesterlund, Agnes Cöster
Fotograf:Jag
Retuschering:Jag

Lite porträttbilder som jag tog på agnes för ett tag sen, hiihi me like photoshop :) jag tycker dom blev coola, vad tycker du?

Blondinbella



Här har vi Isabella Löwengrip(blondinbella) :) rätt nöjd med teckningen, men det är några saker som jag kunde ha gjort bättre ...

Inlägg by elin

Hej jenny penny! Nu har jag fixat ordning bloggen åt dig, så nu är det bara att göra en header så kan jag hjälpa dig sätta in den när den är klar! :)
Men kom ihåg att du måste göra med måtten som står där uppe, annars kommer det se jättekonstigt ut.
Menyn fungerar inte nu eftersom du inte har några inlägg i dom nya kategorierna, men så fort du skrivit något så ska det fungera. Eller det finns en som fungerar och det är allmänt.
Sedan när du ska lägga in bilder i inläggen så ladda upp den i bredden 700px för då kommer de passa perfekt;)
Såhär kommer de se ut:



Nu äre bara att blogga på!

hej, jag heter jenny och jag har precis uppdaterat min blogg . hejdå

hej allihopa, sommarlovet börjar lida mot sitt slut och ja, jag börjar få lite ångest... shiiit vad sommaren gått fort! nog för att alla sommarlov går fort men det här, wooooow, ljusetshastighet? :o men jag längtar ändå till skolan, kalla mig vad ni vill men jag gör det! att äntligen få ordning på allt i livet igen, träffa alla underbara människor, rita fula gubbar i räknehäftet.. jag menar alla måste ju ändå hålla med om att det ska bli lite roligt eller? :)
anyway, jag har inte bliggat sen jag åkte till fjällen, vilket jag lovade att göra så fort jag kom hem igen.. fy skäms jenny! men det är bara det att det har varit mycket nu efter jag kommit hem, rida(kid ser ut som att han blivit gravid, 1 vecka och han blir en liten tjockis:o inte ok) , träffa min otroligt saknade pojkvän efter att ha varit ifrån varandra en vecka=10000 år och sen såklart vara med mina vackra vänner(som har fått slåss för att få lite freetime med deras underbaraste vän jenny) hahha neerå, ;) och sen så ska jag fixa ny header, elin ska hjälpa mig med lite saker och galleriet ska BORT! japp , du hörde rätt. från och med nu ska allt finnas på den här bloggen så ni slipper sitta och skriva in /galleriet ;p

nu ska jag sova, haha gud vad tiden rinner iväg-
godnatt



Jag har haft en G.R.Y.M vecka i fjällen med familj och vänner, nog en av de bästa åren någonsin! dock saknade jag min älskade vän/syster/tvillingsjäl.. who am i talking about? jo nämnligen, mitt älskade mongo elin bergquist :') (I know you love me) <3
fler bilder kommer (nån gång)
RSS 2.0