21.02

Hej! Jag ligger i min säng hos mamma nu och ser på Svenska hollywood fruar. Efter det så ska jag se på white collar och vampire diaries som jag missade i torsdags då jag var på lil wayne :) 
 
Jag kom hem till mamma fefter att ha spenderat helgen hos min älskade pojkvän! Vi har inte gjort nått speciellt mer än att umgås med folk, varit hos emma och jerry, gosat bebis och myst en massa. Älskar honom så mycket! Sen idag då jag kommit hit så har jag varit med mitt lilltroll. Gud vad glad jag är ett syskona äntligen kommit! Vi har bla badat, ätit glass och nyss så såg hon på svenska hollywood fruar med mig. Nu har hon gått och lagt sig, mitt lillhjärta<3
 
Lil wayne var förövrigt riktigt bra! Men jag tycker personligen att Mac Miller var bättre live och fick med publiken på ett helt annat sett, men det var en jävla upplevelse och sjukt jävla bra ändå! Helt klart värt varenda krona! Imorgon gör jag och fanny ett nytt försök med att boka avicii biljetter, förhoppningsvis så får vi en denna gång. 
 
Nu ska jag kolla vidare, bloggar mer om stockholm imorgon då jag förhoppningsvis har fått upp nån film på youtube också! :D 
 
 
 

Lov!

Hej! 
Jag sitter på skolan nu och väntar på att grafiskdesign-lektionen ska börja. Sista lektionen idag och även sista lektionen för mig innan lovet! GAAAh va skönt med en paus från skolan! Även om det kommer vara plugg under lovet så slipper man iaf kliva upp tidigt på morgonen och åka till skolan. 
Imorgon ska jag dock in hit en sväng igen och ha utvecklingsamtal och skriva ett prov. Ska kanske gå på mattecentrum också på kvällen och få lite hjälp med uppgifter som jag inte kan eftersom att jag har matteprov veckan efter lovet. 
Sen nu på torsdag morgon klockan halv 6 så bär det av med tåget mot stockholm! Ska bli så roligt! 
 
På fredag kommer jag hem på eftermiddagen/Kvällen, typ samtidigt som mina småsyskon. Saknar dom så mycket och hade inte klarat mig om de inte kommit nu. Det känns inge bra då man träffar dom så sällan och båda har vuxit så mycket mellan gångerna. 
 
Idag ska jag åka till fanny ett tag efter skolan och prata om resan och ge henne pengar. Vi ska nämnligen på avicii i februari! Lycklig som ett litet barn på julaftonsmorgon! Så jävla glad att jag sommarjobbat så jag har råd med att åka! Wihoo! 
 
Nu börjar vi alldeles strax, så byebye! 
 
 
Och det här är bara sen sist hon kom, vilket va typ snart en månad sen! Snart 2 år, lillhjärtat mitt <3
 
 
 
 
 
 

Mys.

Doftljusen brinner, jag ligger under täcket och kollar på Irene huss. Skönt att bara ta det lugnt hela kvällen, ingen stress, inget drama, bara jag, en skön säng och massa mys. 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade i söråker hos Marcus, fikade frukost sen åkte jag hem. 
I förrgår firade vi Kevin. En liten förfest innan dom skulle på krogen. Jag ich Sofia åkte sedan på en fest som va helt ok innan men som sen gick helt åt skogen så vi gick och jag åkte hem till mig med Marcus och myste. På lördagen sov vi länge och låg sen kvar i sängen och myste i några timmar innan pappa hämtade oss och vi åkte till söråker och spenderade lördagen hos Marcus syster Emma, Jerry deras nyfödda barn Dorothea och Kevin. Vi åt, gosade bebis och hade trevligt! 

Annars så är det bara 2 dagar skola sen är jag ledig 1 och en halv vecka. Och på torsdag morgon drar jag och Sofia till Stockholm och ser på lilwayne. Bra peppad! 





Tisdag.

Hej på er! 
Jag ligger i sängen och ska sova nu men tänkte försöka slänga ihop ett blogginlägg först! 
Har inte bloggat på ett tag av olika anledningar. Har mått lite små dåligt, varit mycket i skolan, varit hos marcus osv. Ska försöka bättra mig så gott jag kan!
 
I helgen var jag hos mamma men åkte också till marcus då det vart ändrade planer för honom så han inte skulle vara med sin kompis. Så jag åkte dit på lördag kväll och åkte hem på söndag eftermiddag. Vi bara myste på som vi brukar och det behövdes då jag inte mådde så bra.. 
Annars så är det bättre nu, men långt ifrån bra... Men jag kämpar på och ser allt från den ljusa sidan! Nästa vecka blir det stockholm och konsert med bästa sällskapet och är dessutom ledig på onsdagen också så det blir som en halv vecka extra på höstlovet.
På höstlovet kommer även småsyskona upp från stockholm en vecka, ska bli så skönt! Saknar lillprinsessan så mycket så jag nästan spricker!
 
Nu ska jag sussa, natti!
 
 

Bra stunder i jobbiga tider.

Hej. Jag ligger i sängen och är så sjukt kissnödig. Men jag går inte på toa för jag vet att det ändå inte kommer en ända jävla droppe. Hatar det här. Drar in på vårdcentralen imorgon igen och hoppas att jag får medicin den här gången. 
Igår var jag hemma från skolan pga min urinvägsinfektion. På kvällen så va jag på körskolan med mamma och sen kom min älskade marcus till mig! Åh vad jag älskar min pojkvän! Han är min stjärna, mitt hjärta, mitt allt. Snart har vi spenderat ett år tillsammans. Ett år fyllt med kärlek men även med massvis av motgångar men som gjort att vi nu är starkare än någonsin tillsammans. Min älskade pojkvän <3
Vi myste iaf, jag somnade in i takt till hans hjärta i hans varma famn. Vi bara kramades och myste med varandra hela natten och hela morgonen. Att kliva upp på morgonen då han håller om mig är så svårt! Jag känner mig så älskad och så underbar och vacker då jag ligger där i hans armar och kollar på hans fina, vackra ögon, kysser hans underbara, mjuka, varma läppar. Önskar att jag kunde spendera varje kväll med honom! Åh, jag älskar att vara kär!
 
Imorgon blir jag hemma från skolan igen, ska som sagt också till vårdcentralen. Jag och marcus ska inte vara med varandra något i helgen. Han ska vara med sina kompisar och sin familj och jag ska spendera min helg i kovland för första gången på hur långe som helst. Ska bli mysigt! 
 
Nu ska jag försöka sova, godnatt! 
 
 
 
 

Less, trött.. Orkar inte

Så jävla less just nu! Skolan tar kål på mig... Sitter just nu och pluggar till naturkunskapsprovet som är på fredag, har äntligen kommit igång efter att inte ha kommit in på våran naturkunskapsbok på internet för det var nått fel med min inloggning. Känns fint att man ligger lite efter alla andra i klassen. Men vafan, jag får kämpa lite extra, eftersom jag inte har det nog jobbigt ändå right?... Har även en bild på en ledsen tjej som jag ska ha gjort en biskrivning, en analys och en argumenterande text om till på fredag då jag ska hålla ett fucking tal om det dessutom. Sen har jag engelskaläxaskit också... Gah kill me.
 
Annars då, jo det är väl hyfsat okej.. Har haft urinvägsinfektion och sömnsvårigheter så livet är väl inte på topp direkt. Men jag ska inte klaga, har varit bra mycket sämre än var det är nu satt.. 
Det börjar även bli jävligt kallt ute och det börjar bli mörkt på morgonen vilket gör att det blir jobbigare och jobbigare att kliva upp... Men det är ju vackert och färgglatt ute satt :) Ser det på den ljusa sidan!
 
I dessa mörka dagar så peppar jag iaf till stockholm, lil wayne och mac miller! 16 dagar kvar till jag och fia drar ner och ser på grymma artister och firar hennes 18års dag! 
Åker även till thailand om ca 3 månader så det peppar vi till. Jag och marcus firar dessutom 1år i början av november så livet ser ut att bli ljusare!
 
Men nu ska jag plugga på till jag slocknar! Natti.
 
Fingret mot skolan just nu. 
 
 
 
 
 

Fredagsmys.

Hej. Ligger i Jerry och Emmas soffa och kollar på idol. Vi kom hit för någon timme sen och har bara tagit det lugnt sen dess. Så sjukt trött, lägrar till sängen nu! 

Idag hade vi hål första timmen, skönt att få ligga kvar lägre i sängen med Marcus.  
Efter skolan så kollade jag och Marcus på tv och myste. Sen kom pappa och krickan hem, hon hade med sig mitt paket från Nelly. Ni får se tröjorna nån dag framöver. 
Sen så fick vi baconlindade kycklingfiléer med nån röra i och god potatisgratäng. Mätta och belåtna så åkte vi till söråker där vi är nu och ska tillbringa helgen. 
Nu börjar idol igen, vi höres! 


Silhuett

Hej! Har precis kommit till mina kusiner efter att varit och fotat lite. Har även hunnit hem och ätit emellan. 
Så nu sitter jag här och lyssnar på musik, redigerar bilder och sätter ihop ett bildspel i keynote. Ska redovisa bilderna imorgon. 
Idag har jag suttit på föreläsning över halva skoldagen, sen hade jag grafisk design men vi fick sluta typ 2 timmar tidigare så det var skönt efter att ha suttit i nästan 3 timmar och lyssnat på en kille från gotland som babblade om samma sak om och om igen typ. Tur att han var lite rolig annars hade jag nog dött av uttråkan. 
 
När jag kom hem så satte jag mig och kollade vilka bilder som fattades i bilduppgiften och sen kom min kusin och följde med mig på en 2 timmars fotosväng. Vi var lite överallt. I skogen, på nått hygge, efter våran lilla byväg, nere på våran gård mm. Och då man kom hem så hade man inte bara snygga bilder utan även fått lite motion. 
 
Ikväll ska jag plugga och fixa bilder hela kvällen. Kanske hinner med ett avsnitt på nån serie också. SÅ lycklig nu då alla serier äntligen satt igång igen! 
 
Nu ska jag jobba på! Hörs! 
 
 
 
RSS 2.0