Ensam.

Halloj! Sitter i soffan med en kopp vaniljte och en blodapelsin, ser på tv och vilar hjärnan lite. Jag är alldeles ensam idag och har pluggat en hel del. Det är bra att inte ha massa folk omkring sig, man kan fokusera så mycket bättre och man får saker gjort. 
 
I helgen vare party, och det va skoj! Skönt folk och bra stämning nästan hela kvällen/natten. Och kvällen avslutades med cheesburgare. I söndags var det bakisdag, sånna är rätt sköna att ha ibland, bara lata sig och mysa en massa med marcus <3 
 
Imorgon har jag sovmorgon så jag ska sova ut ordentligt, sen är det dock långdag på skolan... Till halv 5. Usch och fy :( Efter det åker jag till mamma och blir där till på torsdag kväll då pappa kommer och hämtar mig och vi åker hem till lägenheten där jag kommer få ha torsdagsmys med han och marcus <3 Ska även klippa mig på torsdag! 
 
Nu har jag inte så mycket mer att säga, en liten uppdatering iallafall :) 
 
 
 

Torsdag

Hej! Sitter och har svenska och läser en dryg, as knas bok. Men nu är lektionen snart slut och det är endast 2 lektioner kvar innan jag får åka hem igen! Längtar! 
Hade ingen som helst lust att åka till skolan imorse, tur att det är kort dag så jag hinner ta 2 bussen hem!
 
Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så skönt med helg! Blir nog myskväll med familjen då, bad på lördag förmiddag och sen ska jag till timrå för att äta hos matte med marcus och sen blir det partajj med massa trevligt folk! Ska bli as roligt! 
Imorgon ska danne flyga ner till stockholm och hämta adam också, längtar efter honom! Isa har jag ju fått träffa under veckan, mitt lillhjärta <3
 
Ska även köra massa skoter, iallafall imorgon! Hua vad jag älskar att det har kommit snö! Så jävla lycklig då jag får dra ut , äntligen har det blivit riktig vinter! 
 
 
 
 

Måndag, sjuk

Ligger och kollar på paradise hotel i soffan. Är magsjuk, varit hemma idag och blir nog hemma imorgon pga smittorisker, sen på onsdag tar jag nya tag och drar till skolan igen. 
Idag har jag sovit, pluggat lite och såg på lite serier. 

Nu ska jag se klart på paradise, sen sova och hoppas att jag får en god natt sömn utan illamående.. 

Godnatt! 

Fräschade upp naglarna nu på kvällen. 

Söndag

Ligger i sängen med datorn i knät och kollar på breaking dawn part II. Har sett alla twilight filmerna på 2 veckor nu, fortfarande lika bra. 
Har spenderat helgen med min kärlek. Gud, jag är så kär.
Vi har umgåtts med hans syster, lilla Dorothea och Jerry. Vi var också ute på äventyr igår med Kevin, Fia, Robert. Körde fast ich lite grejer. 

Nu ligger jag i sängen, ska sova. Saknar min älskling. Vill somna in i hans famn och känna värmen, kärleken och tryggheten. 

Nu ska jag sussa, skola imorgon! 

Onsdag

Jag sitter på skolan och har engelska, fick nyss ett tjockt häfte med massvis med grammatik, jippiyay! 
Har hål sista timmen idag så slutar kvart i 3 istället för halv 5, sjukt skönt. Men ska hem och plugga då så det är inte så skönt ändå.. Imorgon har jag hål första timmen, vilket betyder sovmorgon, sjukt skönt! Sen går jag bara till halv 2 också! Sen så ska erica sova hos mig eftersom att marcus inte skulle det längre så det lär ju bli det gamla vanliga, potatiskroketter, skratt, natthumår och en jävla massa dricka! Hahahah... Sen på fredag så är vi helt ledig! 2 av lärarna är bortresta och en sjuk, klagar inte! Då ska jag och erica ner och fota lite i studion och sen efter det tar jag antagligen bussen till marcus. 
 
Jag tänker ta det lugnt i helgen. Efter en ganska jobbig vecka så vill jag bara mysa, umgås med trevliga människor och försöka få tänka på annat. Ska bli riktigt skönt! Jag hoppas verkligen att det blir en helg utan konflikter och andra jobbiga saker, skulle vara superskönt! 
 
Skriver kanske mer senare, tills dess får ni ha en fortsatt trevlig dag! 
 
Va eskimå imorse, kallt som fan och snön öser ner! Äntligen blir det vinter på riktigt! 
 
 

Söndag

Hej! Jag sitter i soffan nu med pappa och är dötrött. Vi har ätit god pasta med pesto, sett på hobbit och sitter nu och ser på så ska det låta. Snart ska jag gå och hoppa in i duschen. 
 
Helgen har jag spenderat med mitt hjärta och jag ville inte åka hem idag då pappa kom och hämta mig. Kommer vara jobbigt att somna ikväll igen, och tomt att vakna upp imorgon. 
Har verkligen den bästa pojkvännen i världen, jag älskar honom så mycket. Han är den som alltid kan få mig att skratta och bli glad, även då det ses som omöjligt. 
 
Annars så är jag bara jävligt partysugen! Men det har planderats massa så nått säger mig att jag inte behöver vänta så länge. Sjukt less och deppig på skolan och allt annat, så skulle vara kul att få partajja loss lite, ska även ut med skotern, äntligen har det kommit lite snö! 
 
Nu orkar jag inte skriva mer, natti på er. Imorgon är det piss måndag :D 
 
 
 

Fiskmås :)

Nånting jag verkligen stör mig på är när man lyssnat på en låt för typ nästan ett år sen som man älskat men andra dissat då man spelat den för dom, och sen ett halvår-ett år senare så börjar den spelas på radion och den som tyckte den sög då jag lyssnade på den då älskar den nu?! 
Och förklaringen till detta då man frågar är att dom tyckte att den lät konstigt då, men inte nu, DET ÄR EXAKT SAMMA LÅT!!!!!! 

Nu har jag fått det sagt, skönt att få ut lite agritioner om man nu kan kalla det här för det.. Hejdå :) 

Onsdag

Hej. Jag sitter på fotolektionen nu och kollar på pretty little liars. Väntat ett bra tag och nu är det äntligen igång igen! 
Imorse vaknade jag med halsont, hemsk slemhosta och täppt näsa med rinsnuva. Jiha! Och hade även träningsverk... Inte så farlig som jag trodde att jag skulle ha men det blir väl ännuvärre imorgon. 
Iallafall så vaknade jag kvart i 8, kände att jag var död fisk och antagligen inte skulle orka gå till skolan. Jag kokade vatten till te, gjorde en macka och satt mig och såg på gårdagens avsnitt av paradise hotel. 
Vid halv 9 ringde väckarklockan, men jag var redan vaken. Jag hade piggnat till lite så jag sminkade, klädde på mig och gick till bussen även fast det tog emot. 
Då jag kom till skolan så kändes det ganska bra, och det blev ännu bättre då jag fick veta att vi hade hål sista timmen så jag slutar kvart i 3 istället för halv 5. Kanske överlever denna dag ändå.. Men då jag kommer hemblir det te, värmeljus, ett varmt bad och ett avsnitt av supernatural innan jag sätter igång med pluggning. Ska bli så skönt ! 
 
Nu ska jag kämpa vidare, 2 lektioner kvar! 
 
Dagar som denna vill jag bara tillbaka till vämen och solen i thailand och bort från isen, slasket och kylan. Gör bara så jag mår ännu sämre... 
 

Död fisk här, död fisk där..

Hej, jag ligger halvt död i min stora sköööna dubbelsäng och är dööööd. Kom hem från träningen för ett tag sen och herregud vad jobbigt det var, men kul! Märks att man inte tränat på ett tag, men nu jävlar ska jag ta tag i det!
 
Idag va första skoldagen och hela klassen var som ett gäng döda fiskar, haha. Men imorgon har vi sovmorgon så då kommer vi med mer energi. Mår dock dåligt över att jag går till halv 5.. Heartbreak. 
 
Nu ska jag plugga. Me don't like school, men vafan, man måste ju ändå.. Godnatt på er!
 
 
 

Thailand bildbomb 1

 
 

Tåg

Hej! Jag sitter på tåget påväg hem från Arlanda nu och har precis passerat Gävle. Cirkus två och en halv timme kvar... Seeeegt. 
Jag är nu somsagt på hemma planen igen, och ja det är jävligt kallt, ingen snö och det är inte alls vad jag hoppats att komma hem till, men men. 
Det är beräknat att jag ska vara i Sundsvall 22.40. Där kommer Marcus att möta upp mig och sen åker vi med dom hem till mig. Känns underbart att jag äntligen ska få somna in i hans famn igen. Var 2 veckor och 4 dagar sen sist. Fast det känns som flera månader... Haha :) 
Annars är det skönt att vara hemma igen. Kommer sakna Thailand, värmen, solen, badet och allt sånt men det är ändå skönt att få komma hem till släkt, familj, pojkvän och vänner. 
Har dock plugg jag måste ta tag i direkt, vilket känns jävligt piss. Blä. Men eftersom att min dataladdare lagt av helt så blir det nog inte förrän på måndag eller söndag kväll. 

På måndag så skiljs jag från Marcus igen i några dagar för att åka hem till kovland och umgås med mamma och familjen på den sidan. Ska bli skönt och roligt. Har också en del julklappar att öppna ;) hehe men det får jag redan börja med ikväll tror jag. Marcus skulle ta med sina. Jag har dock inte hunnit slå in hans än så han får vänta :) 

Ja, nu knäckte jag ju ytterligare 10 minuters tågresa.. Haha hoppas ni har det bra allihopa! Bilder kommer då jag fått ladda datorn, Hejhopp! 


Bra trött och sliten. Sovit dåligt senaste dygnet. Och efter 12 timmars flyg, 4 timmars väntan på tåg och 4 timmar på tåg så ser man fanimig ut såhär asså. Hahaha 
RSS 2.0