Hej på er! Jag sitter i soffan hemma hos marcus nu och håller på att ladda hem en film. Vi har varit på ica också och köpt chips och dipp till ikväll :)
Iaf så kommer jag vara här hos marcus i några dagar nu, mysigt ska det bli! Älskar att ha honom nära 24 timmar om dygnet, att han alltid finns där lixom. Och att få somna på hans axel varje kväll är det bästa som finns! 
Ikväll ska vi även vara med kevin och robban tror jag (robban är redan här) så det blir nog trevligt! Skönt med jullov som sagt och snart ett nytt år! 2013 ska bli det bästa året i mitt liv! Jag ska skärpa mig med allt, skola,träning osv och försöka få ordning på mitt liv lite för nu känns allt så spontant... Ska även fixa sommarjobb till i sommar så jag kan tjäna in lite money ;)
Annars så tycker jag att 2012 har varit ett ganska bra. En bra start och att bra slut. Sommaren var också helt ok.. men efter det var det ju en liten svacka som ni vet.. men jag kan ju säga att nu har det mesta ställts till rätta. och den 29onde går flyttlasset till södermalm i stan till vår nya 5a (pappa) och det ska bli så skönt att äntligen få landa ordentligt. Nu bor han ju i haga och där har han inte packa upp nånting eftersom att han bara skulle bo där i 2 månader.
Nu säger jag tack för idag, hörs nått imorgon! 
Det hinner hända mycket på nån månad, men den här killen är en av anledningarna till att jag mår så mycket         bättre just nu, love u ❤
 
 

Hos Marcus!

Hej! Jag sitter i soffan hemma hos marcus nu och kollar på då han spelar tv-spel... kul? Nja sådär va ;) Men han tycker ju att det är det så, va gör man lixom ? Ibland måste man ju ställa upp för den man älskar(i utbyte på att han ställer upp för mig nån gån förståss) hahah ;) 
Sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra... Ta nått att äta kanske, för jag är ganska så hungrig... 
Annasr så ska vi väl bara ta det lugnt vad jag vet, inget speciellt planerat. :) 
Men vi höres väl nått senare kära bloggläsare, nu ska jag gosa med min boytoy ;) hahahahhaahaha!!!
 

Mys med älskling!

Tjolllaaahopp på er! Ligger i sängen hemma hos älskling med han och mor hans och ser på film:) mysigt!
Idag har jag och Marcus haft mysdag och tagit det lugnt hela dagen! Bara myst,umgåtts med nära och kära och pysslat om varandra :) riktigt härlig dag!
Imorgon lär det ju bli något liknande också! F*n va jag älskar att ha lov!!
Nu ska jag och Marcus gå ut till honom och se på film och sen sova.
Hoppas ni får en grym kväll allihopa!! ❤

♥♥♥♥

Hej, Jag ligger i sängen nu och snackar skype med världens underbaraste pojkvän! ♥ 
Jag har iaf haft en toppen julafton med god mat,underbart sällskap och massvis av fina presenter! 
Hoppas ni haft en lika bra jul som jag, skriver kanske lite mer detaljerat imorgon! 
Godnatt på er! 
Dagens instagram

Sliten

Hej, sitter hemma hos pappa nu med pappa,farmor och farfar,kusin, Micke och susanna. Vi har firat mig lite nu och jag har fått pengar mm.

Igår va det partajj! Och ja, jag säger bara satan vilken kväll det blev!! Haha bra sliten är jag nu..
Ikväll blir det iaf uppesittarkväll med pappa och sen sover jag kvar här och han skjutsar mig till mamma imorgon bitti :) ska fira jul hos mamma iår för nästa år ska vi utomlands till Thailand troligast med pappa :)
Men nu ska jag vara lite social, god jul på er om jag inte skriver nått imorgon!

Nu kommer det lite bilder från igår.tack för igår ni som va med!

Lördag.

Hej, Jag sitter hos marcus nu och har precis ätit frukost. Snart ska vi åka hem till mig och åka pulka madrass mm. med kevin,fia och robban och sen ikväll blir det lite partajj och fira mig ;)
Igår var jag på min gamla skolas julshow och dansade juldans osv efter. Sen åkte jag direkt till birsta med marcus och hans familj och köpte klart alla julklappar. Skönt som f*n! 
Nu ska jag plocka ihop allt här hemma innan vi åker vidare.
Hoppas ni får en lika nice dag som jag /Jenny!

1 dag kvar!

Hej! Jag sitter i korridoren nu och vätar på att engelskan ska börja så vi kan se klart på hunger games som vi håller på att se på. Skönt att slippa plugg sista veckan! 
Idag ska jag städa hela eftermiddagen och fixa. Imorgon fyller jag år!! :D jippiiieeeee
16 hela år har jag levt på denna jord.. Ganska sjukt ändå? haha. och jag är så oerhört tacksam över mina närmsta vänner som har hjälpt mig genom alla svåra tider under dessa 16 år. Älskar er så otroligt mycket! 
Jag hade iaf tänkt ha en superduper grym födelsedag imorgon och hela resten av helgen också. eftersom att man har skilda föräldrar så får man ju fira 2 gånger + födelsedagsfest med kompisar på lördag :D 
Och förresten, på måndag är det ju julafton! :o hahah tiden går sååå fort! 
Jag har typ inte köpt nå julklappar alls. Skulle ha gjort det igår men ja.. då glömde jag pengarna hemma -.- haha
 
Nu börjar jag! Hejdå på er!
 

Tisdag.

Hej, Sitter och har tråkigt på spanskan nuja, men idag är det kort dag, slutar 12 satt det är bara att kämpa på.
Igår var jag med lotta efter skolan och sen kom min underbara pojkvän och robert. Vi gjorde typ ingenting, åkte lite skoter typ :) 
Idag ska jag och matilda handla julklappar efter skolan. Jag måste säga att det är jä*ligt skönt att jag har sagt upp julklapps bytning med massa kompisar så slipper man stressa sönder och inte veta vad man ska köpa till alla typ. Sen efter att vi handlat ska vi hem och baka kneck till avslutningen på skolan på fredag. Vi ska även fota lite. 
Sen ska jag spendera kvällen med min marcus som är sjukling :) hihi <3
 
Nu ska jag jobba, hejdå!
 

walter white.

Tjabba! Sitter på skolan nu och har ljudlektion. Sista veckan nu så jag är ganska glad och pigg även fast det är måndag :) 
Eftersom att det är sista veckan på skolan och jag har varit borta ganska mycket så har jag ganska mycket att bli klar med. Så på ett sätt är det en jobbig vecka, men jag tänker possitivt och ser fram emot min födelsedag och jullovet istället och kämpar. 
 
Idag ska jag först vara i skolan då, som jag redan är. Sen ska danne hämta mig och jag ska åka hem och fixa lite och fota lite och plugga lite... inte speciellt intressant men så ser min dag ut.
 
Igår förresten så ritade jag av walter white från breaking bad.. Och varför ritde jag av honom? Jo marcus kollar på breaking bad hela tiden och jag älskar att rita rynkor och massa smådetaljer. :) 
 

 
 
 
 
 
 
 

3 Advent!

Hej på er! Det är en lycklig jenny som skriver idag! Jag klarade skoteruppkörningen och provet så strax så kör jag lagligt på lederna! Underbart! 
Idag har jag gratulerat världens bästa farfar som fyllde 75 i veckan:) Jätte mysigt med pappa som lagade massor av god mat. 
Igår hade jag en super mysig kväll också med min älskade marcus! Och fanny också en stund :) Vi kollade på min söta systeryster som hade lucia tåg! Sen en mysig kväll med film och massa mys! och sen, det perfekta slutet på en underbar dag, att få somna på marcus arm och drömma sig bort innan väckarklockan ringer och det är dags att kliva upp igen.. 
 
Ja mina vänner, snart är det jul igen, men innan det ska lilla jenny fylla 16 år! Jag fattar inte hur det senaste året har kunnat gå så fort och hur så mycket har kunnat ändras. Jag har gått från toppen till botten och sakta nästan tagit mig enda upp till toppen igen. Och det känns just nu som att jag kommer att nå den ganska snart :) 
 
Nu ska jag ringa min pojkvän tänkte jag, sen kanske sussa :) Natti på er och förresten, nu är det 3e advent! :D
 
 

Love ♥

Hej! Jag sitter på film lektionen nu på skolan och gör inget alls typ för jag är klar :) Snart är denna långa sega skoldag äntligen över och jag ska få åka och hämta min älskade marcus och umgås med han en sväng innan jag drar iväg på sista skoterkursen innan provet, som jag förövrigt inte alls är orolig över :) Känns skönt att få skoterkortet snart! Sen efter det så ska jag åka hem så fort jag bara kan och ta hand om min sjuka älskling, jag är såå lycklig över att slippa sova själv, mycket mysigare att somna med huvudet på armen på den man älskar och sen får vakna upp tillsammans! Då man vaknar upp lycklig så blir hela dagen enklare! 
Nu slutar jag snart, så hejdå på er och hoppas ni har en fortsatt trevlig eftermiddag! :D
 

 
I won't give up on us,
even if the skies get rough.
I'm giving you all my love.
I'm still looking up.

And when you're needing your space,
to do some navigating,
I'll be here, patiently waiting,
to see what you find.

'Cause even the stars they burn,
some even fall to the earth.
We got a lot to learn.
God knows we're worth it.
No, I won't give up.


Skoterkort, here i come!

Hejhopp! Sitter och ser på 90210,tokspännande!
Ja,min dag ska vi inte prata om.. Skit.. Men snart ska jag dra iväg på skoterkursen. Äntligen ska jag få mitt efterlängtade skoterkort!!! Wihoo
Annars är allt somvanligt, saknar och älskar min pojkvän och njuter av december! :D


Kolla på världens sötaste valpar då :')

Godnatt!

Hej på er :) skriver nu mitt första blogginlägg från min nya iPhone , yayy! Haha..
Iaf så ligger jag i min säng och ska sova nu, kom hem från Marcus för ca 1 timme sen. Där åt jag och umgicks med hans familj,Robban och han själv såklart:) hihi
Nog om detta, nu har jag testat dethär så nu ska jag sova. Får dock sova ensam utan min älskling ikväll men jag klarar mig nog ;) , godnatt!

Lycka ♥

Hej! Har inte bloggat nu på nån dag nu men nu är jag tillbaka igen! 
Jag sitter hemma hos pappa och kollar på glee med min underbara pojkvän och min nya iPhone 5 :) Yes, du hörde rätt, jag har fått min iPhone 5 ! :D Lyckligaste tjejen i stan just nu! Jag har världens bästa pojkvän, jag har världens bästa familj, släkt, vänner, snart är det jullov, snart fyller jag år och snart är det jul! 
Jag Älskar december! :D Julstämningen, snön osv. Det ända som är dålig är att köpa julklappar, lika jobbigt varje gång! Att komma på vad man ska köpa till alla... 
 
Iaf, vi är hos pappa nu och ska äta här, en av mina favvooo rätter, kycklinggryta! <3 Sen ska vi åka hem och fixa massa saker innan vi går och lägger oss och laddar upp för ännu en skolvecka.
 
Instagram. 

Snö, Snö och mera snö! ♥

Hej på er! sitter på spanskan nu och kollar ut genom fönstret på det snöiga vädret.. Skolorna i stockholm har stängt för lite snö, men inte här inte även fast det är sånnt väder det har varit där här i sundsvall typ varje dag... -20 och snöstorm typ... :/ Aja, jag får väl försöka lida med alla stackars stockholmare och skylla på att de inte är vana sånnt här väder, eller?...
Idag ska matilda somsagt följa med mig hem, och vi ska leka i snön och köra massa skoter!! Hahaha, och sen kommer marcus också, för det har han lovat! men efter nattens konsert(som enligt honom var superbra) så kanske han inte är speciellt pigg.. vad vet jag? Han sover nu iaf ;) hahah 
Nu tackar jag för mig! Ska fokusera lite på spanskan.. hihi ;) 
Bild från instagram.

Goodnight!

Hej, jag ligger i min säng nu och ska kolla klart på de sista minuterna av dear john innan jag lägger mig. Det är ensamt att ligga själv i sängen... men ändå ganska skönt för man kan ligga hur man vill med armar och ben åt alla håll utan att nån klagar (Y) hhahah
Imorgon ska matilda hänga på mig hem efter skolan och sova här :) Vi är ju lediga på fredag. Hon har aldrig varit i lilla kovland så det ska nog bli riktigt roligt. Marcus kommer också imorgon, om tur är. Klarar inte av att vara ifrån han för länge :) 
Men nu ska jag sussa, godnatt på er! :)

Life is much easier when you have a reason to smile!

Hej på er! Jag sitter inne på mitt rum nu och har precis snyftat till en av de bästa filmerna i världen, nämnligen "A walk to remember".  Filmen är den första i mitt nicholas sparks maraton! :) Älskar hans böcker och filmer! 
Idag vaknade jag upp på marcus arm och det är förövrigt ett av de bästa sätten att vakna upp på helt klart! Allt blir så mycket enklare på dagen då man vaknar upp lycklig och har sovit som en prinsessa hela natten! :)
Nu sitter jag dock här ensam.. marcus skulle på konsert ikväll så jag får klara mig utan honom till imorgon.. men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge eller hur? ;) haha
Nu ska jag fortsätta rita på en teckning som jag började med för ett tag sedan :) ni får inte veta va det är dock. hemlis hihih :)
 
This is why we do it
This is worth the pain
This is why we bow down
And get back up again
This is where the heart lies
This is from above
Love is this, this is love
Love is why we do it
Love is worth the pain
Love is why we fall down
And get back up again
Love is where the heart lies
Love is from above
Love is this, this is love




Hej tisdag!

Godmorgon på er! Jag sitter och har spanska jag, fast jag och fanny sitter och kollar på youtube.. hihi
Idag slutar jag 12, men jag har ett prov halv 4 sen så jag ska hem till matilda mellan och käka, plugga mm. så det blir nog roligt! Sen efter provet så kommer mamma och hämtar mig och sen åker vi och hämtar marcus, som förhoppningsvis har vaknat då, han gick och la sig nu typ ;) hhaahaha.. 
Idag har jag inget plugg alls så jag ska nog bara mysa med älsklingen och kanske köra lite skoter om det inte är allt för kallt så jag fryser öronen av mig :) Man måste passa på att vara med marcus då han har tid vettu för på onsdag ska han på nån konsert eller nått så då får jag sova själv igen...
Annars så kan jag meddela att jag inte har nån skola på fredag! JIPPIIIII!!! så då ska jag vara hemma och njuta heeela dagen! 
Nu ska jag dra, tack och hej, leverpastej! ;)
Bra jävla snygg ibland asså! Kolla även på min fina apa i bakrunden med skägg som brukar ta marcus plats då han inte är hos mig:) Adam-Padam heter den, har fått den av mammas nya kille och hans son ;) haha as söt!

I'm yours!

Hej på er! Jag sitter på mitt rum nu och pluggar lite matte. Prov imorgon! 
Idag har det varit kallt som jag skrev i förra inlägget, uscha! ;c Och jag har frysigt rumpan av mig.. Efter skolan så gick jag och lotta till linda, gosade och fotade valparna, snackade lite skit och umgicks lite. Sen åkte jag och mamma ner till mormor och åt hennes goda älgbiffar med potatis och sås, mumsiigt! Var även ner till kid och bytte till ett tjockare täcke eftersom det är typ 20 grader kallt här i lilla kovland :S 
Imorgon ska jag få vara med min efterlängtade pojkvän som jag saknar även fast vi bara varit ifrån varandra nån dag. Men det är nog ganska bra också ibland om man tänker efter så jag kan umgås mer med familjen osv. 
Nu ska jag plugga lite till innan jag hjälper mamma att städa och göra ännumera julfint!!!
Och förresten, nu är det dags att börja räkna ner, bara 17 dagar kvar till jag fyller år nu! :D
 

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
I never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
and i know I know I don't fit in that much
But I'm yours


Vi fryser ihjäl, det är så kallt....

Hej, jag sitter på engelskan nu och väntar på läraren. Idag är det måndag igen, usch! Jag kan ju säga att det är äckligt att skriva för jag känner inte mina fingrar efter att ha gått från media till hedbergska... och nu efter lunchen så måste jag gå hela vägen tillbaka igen, och sen tillbaka till hedbergska ännu en gång... kommer frysa ihjäl och dö :) så hejdå kära läsare, detta är antagligen mitt sista inlägg innan jag fryser ihjäl här i sundsvalls kalla nånting... hahaha skojja :) 
Nu börjar jag så byebye! 
En av bilderna vi tog igår... Kusinerna på pappas sida :)

Kärlek

Hej, sitter hos min pappa nu och kollar på beck, ska snart gå och ta en dusch sen sova. :) Sover ensam inatt utan min älskling.. alltid lika tomt. 
Idag vaknade jag upp i famnen på min älskling, bästa sättet att vakna upp på! Sen så var jag hos han i nån timme innan jag åkte hem till kovland och körde skoterr!!!!! fyyy va roligt det är asså, guuud! älskaaa! iaf, sen så åkte jag till mina kusiner och åt och fotade oss kusiner tillsammans och nu sitter jag här hemma :) 
Nu ska jag kolla lite till på beck sen gå och sova, godnatt på er! 
Saknar min älskling!
"Morning smile, sneakin' in on your lips
While I whisper in your ears
Exactly what I know you wanna hear
Morning kiss, I can feel your heartbeat
Trying not to wake you up
I just wanna feel your love on top of me"


RSS 2.0