Torsdag

Hej,

Idag har det snööaat,snööaat,snööaat och snööaar... jag tycker att det är nog med snö nu så nu kan det sluta.
aja idag har det väll varit en vanlig torsdag. då jag kom hem från skolan(efter att ha pölsat i djupsnö från bussen) så satt jag mig och säg på bert den siste oskulden (y) hahahahahahhahahah och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, jag tycker att ni kan ta och höra av er,smsaa!!
/jenny

Söndag

Hej,

Idag har jag åkt skidor med kusinerna,det var inte så jätte skojjigt, sen så åkte jag hem,åt lunch och drog till stallet och fixade kid. då jag var klar kom mamma och vi lastade, sen så red jag en timme i kungsnäs sen drog jag hem och åt. nu ska jag se på nån film troja.
 hejdå

/jenny

Lördag

Hej,
Är med frida nu:) kl 4 ska jag iväg och rida,3 ska det lastas:)

Igår så va det skola ,TRÅKIGT! sen så va jag med elin , efter ett tag drog vi till josse och fanny och såg på film.Vi hade as kul och åkte hem vid 11 elr något..

/jenny

Söndag

Hej,
jag sov hos elin inatt, vi somnae vid 2 halv 3 och vaknade 12;) Då gick vi upp och åt sen spelade vi på datorn hennes sen drog jag hem. då jag kom hem gjorde jag inte så mycke nu sitter jag och redigerar bilder, här kommer lite smakprov(har översrivet med smink och så på vissa)   :




/jenny

1 jan 2010

Det vart en könglig natt iaf, jag oh johanna flummade runt. Idag blire skuterrr, rida troja och kanske johanna:)vi får se:P aja, nu äre 2010 och jag hoppas det blir bättre än 2009:)
haet gött nu
/jenny

RSS 2.0