"But they all think I'm crazy but to me it's perfect sense"

Hej, sitter hemma hos pappa med matilda och sitter och kollar på en dokumentär om en fotograf så vi ska slippa åka tillbaka till skolan sen. Vi hade en lektion imorse, sen tre timmar hål och sen foto men då om vi såg den hemma så slapp vi gå på den lektionen :) 
Idag så ska jag åka till birsta med jossan,marcus,robban och troligtvis matilda. Ganska skönt då det är skitväder ute... Kanske att man lyckas köpa nån julklapp också, skulle ju vara ganska skönt.. har ju några att köpa till satt. 
Nu ska jag se klart på den här dokumentären, den är faktiskt ganska intressant men det börjar bli lite drygt nu ;) hehe sen ska vi göra lunch :) 
Hejdå !
 


But we both know how,
How we're gonna make it work when it hurts,
When you pick yourself up,
You get kicked to the dirt,
Trying to make it work but,
Man these times are hard


 
But they all think I'm crazy but to me it's perfect sense



Hos marcus

Hej på er! Jag sitter hemma hos marcus nu och lyssnar på christina aguileras nya album. Fan va grym hon är asså!!!! Helt klart världens bästa sångerska iaf! Gud jag hoppas hon ska till sverige nån gång så jag får gå och se henne!!! :) 
Idag har jag börja adventsstädningen och har kommmit en bra bit men är långt ifrån klar. Tur att mån får lite hjälp av marcus iaf ;) hehe.. 
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, skriver väl nått mer imorgon :) hejdå på er!
 
Vet inte om jag sagt det, men min bamse har blivit pappa igen! Det var ett tag sen men det är ju bättre att ni får veta sent än aldrig ;) 
Kolla lindas hemsida http://www.lavaalvenskennel.cybersite.nu/ för mer info. 

Kan snön ta och komma snart?

Hej, Sitter på svenska lektion nu och halvsover. Så trött! Tur att jag slutar om två timmar. För övrigt så kan jag ju meddela att jag håller på att bli sjuk igen tror jag. Fan asså, mitt imunförsvar har gett upp helt. Men det kanske inte är så konstigt eftersom att jag har blivit ganska annorlunda efter allt som hänt på senaste tiden. Jag har sluta tränat, sluta ätit vitaminer helt typ osv. Pappa tror att det är därför iaf.. men jag vet inte. Min kropp orkar helt enkelt inte stå emot alla elaka basilusker som kommer ;) haha
 
Idag ska vi julstäda hemma, ta fram adventsljusstakarna, byta gardiner och ställa fram alla julsaker. Älskar verkligen julen, jag älskar december! Nu är det snart bara snön som fattas! :) 
 


 

Hos papii

 
 
Hej, Jag sitter och väntar på att solsidan ska börja nu hos pappa med jossan :) Marcus och robban är och köper godis. Idag sov jag länge och sen så har vi bara tagit det lugnt, njutit av sista dagen av helgen. Och nu är vi hos pappa och umgås med honom lite, har även klippt honom. Sen bär det av hem till kovland igen för att sova, skola imorgon... Nu ska jag gå och hämta något att dricka innan solsidan börjar, hejdå på er! :)
 
Bjuder på en gammal bild, Vill ha snöö nuuuu!!!
 

Louisa Strid

 
Bilder från då jag fotade louisa och melinda, synd att det blir så dålig kvalite... 

Modell: Louisa Strid
Smink:Jag
Foto: Jag
Retuschering: Jag
 

Lycklig!

Hej! Sitter och har historia nuja och skriver om Vasco da Gama, hahah... -.-
Idag ska jag till min älskade pojkvän och umgås med han och robban iaf, sen får vi se om vi får med oss nån fler.
Annars så kan jag ju meddela att jag är så sjukt lycklig just nu! Alla har slutat snacka, jag och philip är vänner, jag har världens bästa pojkvän och bäst av allt *nästan*, MIN MAMMA FICK BEHÅLLA HUSET!!!!! :D Jag förblir kovlandstjejen i det vita huset på kullen, FAN ASSÅ VA LYCKLIG JAG ÄR!
Nu ska jobba vidare och sen ska jag dansa på gympan, yeah shake that ass!!! 
 
För er som undrar så är det jossans rompaaahhh! fett sexig måste jag säga! 

You make me feel good!

In the blink of a night
I was falling from the sky
In the blur, you took my breath away
And my heart starts beating
And my lungs start breathing
And the voice in my head starts screaming
I'm alive!


 
(Gammal bild btw)


 

 

spanskaaa

Hej! jag sitter i spanskasalen nu och gör mest ingenting med jossan och fanny. Skit trött är jag! Och tycker synd om marcus som antagligen sover nu, men som kommer få vara ensam hela dagen utan ljud och allt så han kan inte göra beats heller.. Lider med dig älskling! 
Imorgon ska jag och marcus åka ut till söråker som sagt och umgås med hans familj och sova där. Sen på lördag ska jag till pappa och umgås med han, marcus,krickan och älskade farfar! Vi får dock se om jag och marcus sover kvar eller om vi åker tillbaka till söråker kanske.. 
Annars så kan jag ju meddela att jag vill ha snö, mer än något annat just nu typ! GAHHHH! SKOTTEERRRRRR!!!
 

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

Tjollahopp! Ny dag idag, har lagt allt bakom mig nu. Sitter med min lilla älskling i soffan nu, vi ska snart gå och lägga oss och se step up 3D, jag har inte sett hela och marcus har inte sett den alls. 
Idag har jag visat runt 9or igen, grejjer det.. Blev lite segt på slutet bara. Har även haft historiaprov, som jag tror jag klarade! :D 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag ska iaf pussa på marcus ;) hahah nerå men vi får se. 
I helgen ska vi iaf till söråker och även till pappa så det blir nog full fart :)
 

-

Hej! Jag sitter på skolan nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka hem. Vi skulle nämnligen visa massa 9or runt i skolan men det kom så få så vissa behövdes inte.. så nu kan jag åka hem men självklart så går det ingen buss... 
Är jävligt skönt att få sluta tidigare nu så att jag kan åka hem och plugga, behöver verkligen det! Och få åka hem och väcka min pojkvän som antagligen ligger och sover;) mohahahah, ska fan kasta vatten på han eller nått :)
Sen så ska jag även gå upp till min morbrors fru och hjälpa henne lite att rita hundar:) Hon vill lära sig skugning osv, så det blir nog trevligt! Ett litet stopp i pluggandet :)
 
Annars så mår jag skitbra idag, inte less eller nånting:) Och jag hoppas att svaren ni har fått på era frågor på mailen nu har gjort så ni kan sluta gå omkring och tro en massa skit. och har ni fortfarande frågor så har ni idag på er sen lägger jag allt bakom mig.
 
Hejdå på er så länge! 

Där kringlorna bor-Marcus

Hej på er! Ligger i sängen med marcus nu, jag pluggar och han håller på med mobilen... Det är supersvårt att plugga eftersom att vi har så segt internet.. -.- men man får göra så gott man kan..
Jag mår bättre nu iaf, inte alls lika deppig. Är dock fortfarande less på sundsvall just nu. "staden där alla vet allt om dig som du inte vet själv" typ.. pallar inte med sånnt!
Jag har iaf bestämt mig för att svara på alla frågor själv nu om det är nån som undrar nått, maila mig på [email protected] om ni har några frågor. Ni har 2 dagar på er sen lägger jag allt det här bakom mig och kommer aldrig nämna det igen.
Nu ska jag fortsätta och plugga och umgås med min pojkvän. Hejdå! :)


Tyck vad ni vill, men jag älskar min marcus över allt annat och jag skiter i vad alla andra tycker!

Less.

Hej på er! Jag sitter på engelskan nu på skolan och väntar på läraren... Det är sjukt segt på skolan idag, vill bara hem nu jag! Känner mig deppig av någon konstig anledning ;o 
Idag ska jag iaf åka till marcus och käka efter skolan, sen hem och plugga som en dåre till historiaprovet som är på onsdag.. och sen så måste jag städa också.. f*n. Jag hatar verkligen måndagar, det finns inget bra med måndagar alls. Skitdag som inte borde finnas. Jag vill bara åka hem och dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen. 
Nu ska jag sluta klaga och börja plugga istället. Förhoppningsvis är jag på bättre humör senare så kanske jag bloggar igen, men hejdå så länge på er!
 
Bjuder på en gammal bild från nån vecka sen,

Myskväll! ♥

Hej igen! Jag sitter med marcus i soffan nu och kollar på vampire diaries:) Vi har också precis sett på solsidan, jä*la kungpogram det är asså! nu ska jag fortsätta min mysiga myskväll med min älskling! Och btw så tycker jag att ni ska lyssna på hans musik, för jag har en riktigt duktig pojkvän jag! 
 http://soundcloud.com/marcusfahlberg/mackin-beats-s-w-e-r-v-e-big
 

Älskar dig marcus! ♥

Melinda Lindmark

En av bilderna som är tagna med min nya blixt. Liten tjuvtitt. Kanske kommer fler inom kort :)

Lycklig!

Hej, jag sitter hemma hos pappa och ska dricka kaffe nu med farmor,farfar,pappa,syster,alice och marcus. Idag låg vi kvar och drog oss i sängen länge, jätte skönt va det! Sen har jag varit ute och ridit kid med malin också och nu har jag och marcus precis ätit här hos pappa. Sen ska vi hem igen och kolla på solsidan och ha myskväll :) 
Nu ska jag ta och vara lite social, hejdå på er! :)
Bjuder på en bild från instagram på mig och mina pojkar! ;)
 
 

Hos marcuuuus!

Hej jag är hos marcus och är med han och jossan, hejdå!

Äntligen fredag!

Hej! Jag sitter på badhuset nu och väntar på våran gympalärare. Vi ska simma vilket är ganska roligt, skönare än att va ute och springa iaf. Och sen slutar jag! WIHOOO!!! :D 
Ikväll ska jag åka till marcus och äta och sova där, vet inte riktigt va vi ska hitta på men det får vi väl se. Och sen imorgon så ska vi gå på breaking dawn med massa kompisar tror jag. så jag hoppas på en riktigt rolig helg! 
/Jenny
Bjuder på en bild från instagram sen halloween, hhahaha i brist på annat... 

I choose to be happy

Hej. Jag är less så jag orkar egentligen inte blogga, men jag gör det ändå av nån anledning...
Jag ligger just nu i min säng med hög musik i öronen och pluggar samtidigt som marcus gör beats. Och ja, jag kan väl säga att jag har haft roligare helt klart. Jag hatar att plugga, speciellt då huvudet gör superont och alvedon inte hjälper. 
Jag har varit hemma nu sen förra torsdagen vilket suger eftersom att jag sa att jag inte skulle vara borta från skolan nå mer nu.. men men. Nu ska jag iaf försöka hålla mig frisk och gå till skolan hur mycket jag än hatar det just nu. Jag som alltid älskat skolan innan, men nån gång måste väl skoltröttheten komma. 
 
Nu ska jag sluta och blogga och fortsätta plugga, hejdå på er!
 Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We're like diamonds in the sky

You're a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I'm alive
We're like diamonds in the sky

Sjuk,sjuk,sjuk...fortfarande sjuk

Hej på er! Sitter på min säng nu med marcus och vi har precis sett på film :) Idag har jag varit hemma från skolan och som det verkar nu blir jag nog hemma imorgon också, vilket suger. Men på torsdag och fredag måste jag gå för då har jag massa prov, och det vill jag inte missa.. Annars så kan jag ju meddela att det är ganska skönt att inte vara ensam då man är sjuk som jag alltid annars varit, och det kan jag ju tacka världens bästa marcus för!! <3
 
Nu ska jag sova, tidig kväll! godnatt!
 
And this is my nigga!

HEJ!

Hej på er! Sitter på min säng nu med marcu och väntar på att robert ska komma och plocka upp oss så vi ska ut och åka bil. Vi har bastat ikväll också, sköönt!
hejdå

Inspiration

Hej, Sitter hemma i vardagsrummet med marcus,robban,kevin och kevins tjej och ta det lugnt.
Jag fick lite inspiration idag så nu har jag börjat med en ny teckning. Rihanna igen... och jag har gjort en film, helt från början för det va nån som klagade på att de inte såg då jag skissade osv.

Nu ska jag dra, hörshej! 

 

Sjuk igen...

Hej bloggas! Jag sitter i vardagsrummet och lyssnar på deppmusik medans marcus gör middag. Jag har varit hemma från skolan idag med en helvetes huvudvärk, illamående mage och halsont. Känns ju sådär.. Bra att jag har marcus som kan ta hand om lilla mig när jag är sjuk! <3<3
Nu kommer mamma och syster hem från birsta och vi ska hugga in på marcus middag, som förhoppningsvis är ätbar :S sorry honey :* hahahha... 
Hoppas ni mår bättre än jag! Hejdå på er :)
 
Instagrambild...
 

Partypinglan!

Hej på er! Jag sitter i vardagsrummet med Marcus och Robert nu, vi ska snart gå och ta på oss våra halloween-dräkter för ikväll är det halloweenpartajj i kovland! imorgon också för den delen :)
Idag har vi varit på stan typ hela dagen och köpt massa latex,blod mm. 
Nu ska jag gå och leta fram mina kläder som jag ska ha, hejdå!
 
RSS 2.0