-

Det här med att vara ensam har aldrig varit min starka sida. Jag har alltid behövt nån där att luta mig emot, därför har den här tiden varit jobbig nu. Men jag tackar mina underbara vänner för att ni finns där för mig, ni har under den här tiden visat mig att det faktiskt fortfarande finns pålitliga människor där ute som bryr sig! Älskar er alla! 
Jag ska iallafall försöka använda den här tiden till att jobba på mig själv. För jag måste helt enkelt kunna klara mig ensam och känna mig trygg och stark i mig själv. Jag måste bygga upp ett starkt självförtroende och vara självisk ett tag, det behöver jag. Jag suger verkligen på att vara singel, men nu ska jag jobba så att det blir lättare och tryggare att bara ha mig själv. 

Efter denna fina text så tänkte jag meddela att imorgon drar jag till fäviken så jag kommer vara borta över helgen, och med det säger jag godnatt! 
Ensam är stark va det va? 


Godnatt!

Ligger i sängen nu och ska strax sova. Har syster vid min sida inatt för att jag ska sova bättre, så ovant, jobbigt och svårt att somna ensam nu.. Men vi har bullat upp med 9 kuddar, tre täcken och en fläkt så vi lär nog sova väldigt gott inatt! 

Igår var jag på hoffmaestro i Härnösand med min älskade vän Maja, vi hade supertrevligt och vi hittade både dit och hem + att hoffmaestro va grym som vanligt! 
Idag har jag mest bara solat och tagit det lugnt, så underbart med denna underbara sommarvärme! Gör allt mycket lättare och man får lättare att tänka på annat då det blir jobbigt. 

Nu ska vi sussa, natti! 


Hard time

Ligger i min säng och lyssnar på musik eftersom jag inte kan sova. Det är så ensamt i min stora säng och jag skulle verkligen ha behövt någon som bara sov bredvid, synd att alla kompisar jobbar.. 
Dagen har varit hemskt jobbig, vill inte gå in så djupt, men då människor som betytt mer för mig än något annat sviker mig och gör elaka saker så blir jag så ledsen, besviken och förbannad. Förstår inte vad jag någonsin gjort för att förtjäna sånna här saker. Som tur är så får jag hjälp och har många som stöttar mig med mina val och som finns där för mig i ur och skur under jobbiga tider. Så oerhört tacksam! 
 
Imorgon är det torsdag och jag har planerat in en dag på birsta med mamma. Vi ska käka lunch, shoppa och bara umgås. Behövs verkligen. Sen får vi se om jag åker till pappa efteråt. Vill träffa syster som varit i stockholm med sin kompis i nästan en vecka också! 
 
Ha det bra hurni!
 
Varit ute och klättrat i berg och galoperat på ängar idag för att försöka komma på andra tankar. Så förälskad i min älskade kid <3
 

Sommartider med småtrollen!

Idag är det sista dagen jag får träffa mina småtroll. Två veckor har dom varit här och imorgon åker dom ner till gävle för att gå på furuvik och sedan vidare hem till stockholm. Det kommer bli så tomt här hemma och så ensamt på kvällarna och mornarna då inte min prinsessa sover med mig. Hua.. Som tur är så är det inte så många veckor till de kommer igen, men jag kommer längta ihjäl mig! 
 
 

Tillskott i familjen!

 
RSS 2.0