Gårdagen

Igår hade karln min 21 års fest! Lyckad och vild. Var inte hemma förrän kl 5 nångång. Hade grymt roligt! Hejsvejs i lingonskogen 

Dop

Sitter i soffan hos pappa, ser på fotboll och ska äta lax. Smarrigt! Idag har det varit en jobbig dag. En bakfull jenny som endast sovit 4 timmar inatt har varit på dop för finaste Vanezza idag! Och lillsessan var så duktig så! Inge tårar där inte, bara dans, skratt och leenden. Toppenkul! 
 
Igår vare party, jävlar i mig! Vilt och roligt blev det!
 
 

Mat.

Hej! Jag ligger i soffan och ser på fotboll nu, ska strax sova. Jobb imorgon klockan 9. 
Imorse hade jag sovmorgon och vaknade vid halv 11. Den behövdes men trott sovmorgon och en god nattsömn så har jag varit toktrött hela dagen, konstigt. Jag har iallafall varit i söråker idag med syster och pappa och hälsat på farfar, vi var även in på ikea för att köpa nått, men det var slut så vi kom hem tomhänt. 
Efter en god middag så har jag och pappa suttit benkad framför tvn och kollat på fotboll, ska väl kolla på matchen som börjar nu sen sova. Hade velat se USA-Portugal men det blir nog lite sent... 
Tack och hej, nu ska jag se på fotboll! 
 
Gårdagens 3rätters middag! Så jävla gott.
 
 

Midsommar 2014

Hej! Jag sitter i soffan hos pappa nu och ska se på fotboll strax. Men innan dess ska jag göra klart dagens dessert så den hinner kallna till sen. Jag och pappa ska lyxa till det med en somrig 3 rättersmiddag. Stackarn var ju ensam igår :( <3 
 
Igår var det midsommar och vi firade med familj, släkt och vänner. Super mysigt hade vi även fast det var riktigt kallt. Massa god mat och trevligt sällskap. Tog även premiärdoppet i sjön som var 11 grader varm + att det var 9 grader i luften. Kalla mig galen men jag tar alltid premiärdoppet på midsommar och jag är inte den som bangar på lite kyla. Pigg vart man efter !
 
Tack till alla som var med! Jag har världens goaaste släkt <3 
 
 
 

Sommarlov!

Ni anar inte vilken tyngd som äntligen har släppts från mina axlar. Igår skickade jag in den sista skoluppgiften för året och nu ska jag bara njuta av dom här skollediga veckorna innan jag tar nya tag för att kämpa mig igenom sista året. Så sjukt, jag trodde aldrig att jag skulle fixa det, men det gjorde jag och jag är så grymt lättad! Har kunnat sitta och kolla på fotboll ikväll istället för att vara bänkad framför datorn med en hög med plugg, känns nästan lite overkligt.. Haha. Nä men det här skolåret har verkligen varit pissjobbigt. Inte nog med att 2:an är värsta året för alla nästan så har jag kämpat med deprission och brist på ork men ändå tagit mig igenom skiten. Jag är ganska stolt över mig själv om jag ska vara ärlig! Nu ska jag kämpa i sommar för att bli bra psykiskt också, och jag ska även ha jävligt roligt! GAAAH! Så skönt med sommarlov på riktigt, ÄNTLIGEN! 
 
På fredag är det midsommar och jag ska fira med familj, släkt och vänner uppe i stugan. Ska bli skönt att bara ha en lugn midsommar med folk man känner och tycker om. Ser verkligen fram emot den även fast det inte skulle bli bra väder! 
 
En liten update, blir troligtvis mer bloggande nu då jag har tiden, så vi hörs snart igen!

Helvettes år.

Sitter i soffan hos pappa. Helt slut i huvudet, snurrig som fan. Kroppen orkar verkligen inte med det här längre! Ska bli så jävla skönt att få ta sommarlov på fredag. Skolan tar verkligen kål på mig just nu. Så mycket som ska lämnas in. Har så svårt att tänka på annat. 
 
Idag har jag iallafall varit på Elins studentutspringning och mottagning. Sen åkte jag vidare på Sandras. Känns som att jag flygit runt hela dagen och stressat sönder. Superglad för deras skull, men fyfan va jag är avis. Längtar till skolan är slut. Skiter i allt jävla snack om att man kommer sakna skolan och kommer bli arbetslös mm. Kommer aldrig sakna det här året. Har varit ett jävla helvette rakt igenom. 
 
Nu ska jag lägga mig i min typ nyrenbäddade säng (bäddade rent för 3 dagar sen) och sova. Imorgon blir det upp tidigt för ännu mer studentfirande och studenter. Jihaa! 
 
Sov gott peeps! 
 
 

--

Sitter i soffan nu och ser på fotboll. Borde plugga matte men jag gav upp tididgare då jag insåg att jag inte fattade ett skvatt av nånting. Har alltså gått 2 terminer med matte nu och då jag sitter och repeterar så kan jag inte ett skit. Jippi! 
Snart är det här skolåret över iallafall, tack gode gud för detta! Ska bli så underbart skönt att få vara skolledig ett tag, känns som att jag verkligen behöver det i mitt liv som är nog jobbigt utan skolan. 
 
Imorgon har jag alltså bara en lektion, och det är matte där vi har prov på alla kapitel. Helt ärligt så skiter jag i det just nu, det är ett tillval och jag orkar inte lägga kraft på det utan fokuserar istället på att lägga kraften på de andra ämena och försöka bli klar med allt där i tid istället. 
 
Jag har inte bloggat på ett tag så jag tänkte även berätta lite av de positiva sakerna som hänt under den här tiden. Jag har bla varit i stockhom med pappa och syster en helg nu i slutet på maj. Vi bodde i lyxsvit på sheraton, åt god mat på resturanger, shoppade och bara myste på. Skönt med lite miljöombyte och att få tänka på nått annat ett tag. Det var dessutom superfint väder och jättetrevligt! 
Jag har även spenderat mer tid med mina vänner, har helt och hållit glidit ifrån allt det nu under tiden jag mått dåligt och har därför börjat prioritera mina vänner mer för dom är så sjukt viktiga i mitt liv, jag älskar er! 
Sen så har jag även umgåts med min pojkvän och myst med honom, har även börjat jobba nu. 
Min älskade Isa har även varit hemma nån dag här i veckan, men vi hann dock inte spendera så mycket tid som jag hade önskat med varandra. Synd. Men jag måste tänka på mig själv och min familj i första hand nu känner jag, även fast jag älskar den ungen. 
 
Nu ska jag gå och duscha och sen sova, har varit två riktigt jobbiga dagar och nu är jag helt slut. 
Ska försöka skriva något mer framöver! 
/Jenny 
Blandade instagrambilder-
RSS 2.0