:)

Hej, ligger i sängen och har precis pluggat klart.
Nu är det bara 2 dagar kvar till sportlovet, som somvanligt tillbringas i munsvattnet med bästaste folket och min älskade elin :* kommer bli ännu en toppenecka där känner jag på mig! och sen så ska det bli sååååå skönt att ta lite ledigt från skolan, fast det blir nog inte mycket med tanke på att vi har kemi nationellaprov veckan efter.. men det gör inte så mycket ändå för sen går jag bara 3 dagar sen ska jag till åre hela helgen och sen veckan efter ska vi på turné med skolan, så det blir några softa eckor att se fram emot nu! :D

Nu ska jag sova, nattis


kolla, vackraste munsvattnet! bild från förra året :)

Right now

hejhoppsan, jag sitter i sängen nu och har börjat plugga in engelska glosorna i huvudet nu.. och ja, det går frammåt sakta men säkert ;)
Idag gjorde jag spanska provet och det kändes som att det gick bra, så det är ju skönt med tanke på att jag trodde det skulle gå helt åt skogen..
Nu ska jag snacka med anton, sen sova :) ha det gött!

Hot? or not.... hahahahha,..


Wanna be on top?

Hello alla glada läsare! Jag ligger i mån säng nu och kollar på americas next top model för att få lite foto inspiration. :) Alltså det pogramet är såå bra att kolla på för att få inspiration till fotningar! Jag har redan nu fått runt 5 idéer på tre avsnitt, och jag tror det blir toppen!! :D
Idag har jag varit på skolan och det var faktist skönt att få komma tillbaka, konstigt nog .. :o hahah..
Nog om det nu, jag ska iaf kolla igenom mina nya ideer och sen kolla om det är någon av er som mailat mig som kanske passar? who knows? ;)
Nu ska jag göra en kopp te och titta på ett avsnitt till innan jag somnar, nattiis :)

passa er, för snart är jenny framme med kameran igen ;)

skoter

hejsan, sitter på mitt rum med min älskade charlotta just nu. snart ska jag göra jordgubbar och glass,sommarkänslaan ♥
Idag har vi varit och kollat på skoter sm, det var riktigt roligt och jag blir sjuukt sugen på att börja tävlingsköra med skoter, men jag måste spara ihop pengar till en först... och det lär ju ta att tag.. Då vi kom hem så ringde jag till charlotta på en gång och sen har vi varit ute i det soliga vädret och åkt tefat och madrass med min syster och lill kusinerna, wanna och wille :)
Nu ska vi som sagt fixa jordgubbar och glass, så ni får ha det så bra ni! goodbyee :*

en söt bild på mig och elin från förra/förrförra året.. :P



Cause I will take it on the chin, for you
Everything the world could throw
I'll stand in front. I'll take the blow for you.

If I fall here
At least you know my dear that I would die for you!


Jag älskar dig så mycket min vän, så jäv*a mycket! Jag kommer alltid finnas där för dig och jag vill att du ska veta att du är en av dom bästa personerna som jag har i mitt liv, och jag har ingen aning om vad jag gjort för att förtjäna en vän som du! Tack för att du finns gumman!

You won't feel a thing

Hello, sitter i soffan och kollar på thhe voice med familjen nu :)
Jag blev hemma från skolan idag igen, men jag hade kämpat i 3 dagar med feber och huvudvärk så..
Ja, vad mer kan jag säga? hmm, jag saknar min älskade philip som ska vara borta hela helgen, och jag tycker att andreas wiik är skitsnygg! hahha... jag har suttit och retucherat massa bilder som jag tog då han och kenza var i sundsvall. och jag slänger upp en nu och tackar för mig för ikväll. ha det gött! :)

Det tar aldig slut...

Hej, ligger i mamma och pappas säng nu med lillsyster.. Vi är sjuklingar hon och jag. :(
Ja, dagen har mest bestått av huvudvärk,snor,halsont och hosta.. men jag har även hunnit med att gå på skolan,kollat på barbie med syster,sovit och pluggat spanska. :)
Den här förkyldningen jag har och har haft i två månader snart verkar aldrig gå över, och jag är sjuuukt less på att vara sjuk nu! Men men, mann får väl hoppas att man blir frisk snart..

Idag så har det också varit världens snöoväder, just då jag började få vårkänslor.. Jag vet att jag har tjatat om det mycket, men jag vill verkligen ha sommar!
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett innan skallen exploderar....
hejdåå :*

 

Vill ha sommmar!

hej, ligger i sängen nu och kollar på bilder sen i somras. nog för att jag älskar vintern men jag längtar så sjuuukt mycket till sommaren nu! Gaaaah!
I helgen har jag iaf haft dööökul! i fredags var jag sjukt, så det va inte så roligt men i lördags så vart det en långtur med familjen på skotern och sen myskväll men philip och charlotta. Igår blev det skoter igen med mina kära vänner Charlotta,elin,johannes och min älskade kille philip:) det var supeer kul(har lite ont i ryggen efter alla hoppiga vägar idag men annars så) ;)

Idag hade vi hälsa prov, ett prov av 4 avklarat den här veckan. imorgon blir det 2 till... GUD jag är så sjukt less på skolan nu! skönt att det snart är sportlov så jag får åka till munsvattnet och chilla en vecka ;)


Här är en bild från i somras,
jag tycker den är lite rolig :))) ahhahahaha

Fina vinterdag!

Hej, jag sitter inne nu och hahr retuscherat bilder.. Jag var ute för ett tag sedan och fotade lite. Det är sjuuukt fint väder och jag är sjuk :( det suger.
Iaf så blev jag hemma idag också, mår mycket bättre, så nu idag ska jag ta det lungt så jag kan åka skoter och ha roligt nu i helgen :D
Nu ska jag äta lunch och dricka smoothiiie<3 muums!


sjuk igen...

hejhej, Idag har jag varit hemma istället för att vara ute och åka skidor med mina kompisar och det suger. JAG HATAR ATT VARA SJUK! :(
Idag har jag iaf städat,tvättat,kollat på film,bakat och ritat. sen då maamma kom hem så följde jag med henne ut och red:) hon har ridit in lome felix nu och idag var det första gången de red ut och första gången hon red med sällskap.. men hon ramlade inte av.. :/ hahah jag har aldrig någonsin sett henne ramla av och jag har levt med henne i 15 år :O

Anyway, jag tror inte att det blir nån skola för mig imorgon heller. mår inte bra alls... :( '

Nu ska jag sova, godnatt! :)

Konfirmation!

Hejhopp! Sitter på min nybäddade säng nu och har precis fixat mig. Nu ska ungaledaren jenny till kyrkan på konfirmationsträff! :P hahah, så jag hinner inte skriva mera. men jag lägger ut en bild från i fredags, då jag tillbringade kvällen med min käraste charlotta rydin :D

God natt

hej, logger i sängen och ska sova strax.
Dagen har tillbringas tillmesta del med charlotta och det har varit trevligt! annars har det inte hänt så mycket, jag ar köpt godis till nationella imorgon och kollat på tv typ :) Gud jag börjar bli sjukt nervös inför imorgon.. Jag som alltid har bra fantasi säger alla, men den försvinner nästan alltid då man behöver den som mest typ..:/ Aja, jag får hoppas på det bästa iaf!
Btw, skitkul att det är så pass många som vill bli fotad också! Gud jag blev så glad då jag kollade mailen idag! :D
Just nu har jag lite dåligt med tid över, men jag ska kolla upp hur det ser ut framöver, ser verkligen fram emot det här! :D
Nu ska jag sova, godnatt :*


Modell?

Hej igen, jag kom på en sak som jag tänkt pröva länge men aldrig gjort. Men eftersom det gick så bra med tecknings beställningarna så tänkte jag testa det här också.
Jo, till saken... Jag tänkte fråga er om det är någon i sundsvall som har lust att stå modell för mig nån dag? Inte för att det är nått fel med modellerna jag har, men jag vill fota lite olika personer.
Om du är intresserad så kan du antingen kontakta mig på facebook eller maila mig på [email protected] .






Här är massa olika bilder som ni kan kolla på. Hoppas ni gillar dom!

Tisdag

Hej mina vänner! Idag har jag haft det första nationella provet i svenska (som alla ni andra i 9an) och det gick bra! Nu ska jag åka till skolan igen för att ha utväcklingssamtal, jipppiii!
Jag hoppas att ni också haft en bra dag.
Kanske skriver lite mer senare.. /jenny


Guud vad jag älskar vinter!det här är en av mina absoluta favorit vinterbilder som jag tagit! så himla vacker!

Back on track!

hej alla glada människor! Jag har haft en liten bloggpaus men ska försöka att komma igång nu igen.
Helgen har spenderats på nordichallen med mitt underbara lag, dock så åkte vi ut i kvartsfinalen,surt men vi var grymma iaf! Efter det har jag bara tagit det lungt, badat, kollat på tv osv.. 
Nu ska jag sova, är sjukt trött . godnatt! :)




RSS 2.0