Mösspåtagning

Hej på er! Jag ligger i soffan nu under täcket och pluggar i väntan på mat. Pappa håller på att göra lasagne och jag är sååå glad, lätt grym bakismat! 
 
Igår var det mösspåtagning och det var helt otroligt crazy! Så jävla roligt! Kan inte fatta att det snart är dags för studenten, och med tanke på hur underbart och roligt det var igår, lätt en av de bästa dagarna i mitt liv, så kan jag knappt bärga mig för studenten, det kommer bli så sjuuuukt roligt! 
Iallafall så var vi på skolan till typ 12 igår. Efter det gick jag och erica hem till mig för att locka håret och hämta mössan. Sen gick vi ner till förfesten som var hos eve, vi satt där ett tag innan vi gick och hämtade våra ballonger för att gå till torget. Vi tog nån öl på svenssons, dansade röven av oss, skrek i falsett och var helt galna! Fytuuusan va roligt det var! 
 
Sen blev det pizza och en lång jävla förfest hos eve, så himla skoj och så fulla. Älskar min klass, vi är så sammansvettsade och kommer så bra överens och det är verkligen grymt sånna här gånger! Kommer sakna alla så fruktansvärt mycket sen men är överlycklig att jag får dela dessa fantastiska minnen med dom. 
 
Kvällen slutade iallafall tidigt efter något för många shots. Eskorterades hem av en god vän vid halv 1 kanske, vilket är lite tråkigt men är samtidigt glad för hade jag stannat så hade jag mått ännu sämre idag, och jag har inte direkt varit jättepigg! Heheh
 
 

Inte långt kvar nu...

Hej på er! Jag sitter hos pappa ute på balkongen, lyssnar på musik och pluggar ekonomi. Fysatan vilket härlig väder det blev! En riktigt bra dag idag! 
 
Så Idag var det näst sista torsdagen med lektioner, helt sjukt! Imorgon är det studentfotografering och jag är så fruktansvärt peppad! Har precis hoppat ur studentklänningen efter att ha testat hela outfiten för att se hur det ser ut. Sjukt att det bara är en "vanlig" vecka kvar av skolan nu, det är skönt men kommer med en hel del stress och ångest också.. Bara en vecka kvar till betygen sätts... USCHA! Kommer va plugg delux varje dag till nästa fredag nu, men det fixar jag, man är väl viking osv! ;) 
 
Imorgon är det alltså studentfotografering, alltså jisses va nära det är nu alltså! Har även börjat med planeringen inför min mottagning och det är sjukt hur mycket som ska göras! Det ska hyras partytält, man ska få ihop massa stolar och bord osv. Men i slutendan är nog allt värt det, jag har en god känsla över allt det här och tror definitivt att studenten kommer bli en av mitt livs bästa dagar! 
 
Imorgon åker jag, min syster och pappa till stockholm också! Så lycklig att det inte blev nån flyg-strejk, hade inte pallat suttit på ett tåg i flera timmar, så mycket skönare att flyga! 
Iallafall så blir vi kvar där nere över helgen. Pappa har bokat en svit på Sheraton så vi kommer nog ha jättemysigt! Lite kvalitetstid med far och syster helt enkelt och antagligen en hel del shopping! Förhoppningsvis kanske man även hinner boka in en fika med nån släkting där nere också, vi får väl se! 
 
Nu ska jag plugga vidare så jag hinner lära mig ekonomin innan jag ska iväg på match, hoppas ni får en bra torsdag mina vänner! 
/Jenny
 
 
Min fina systeryster <3
 

Uppdatering.

Sitter i soffan och ser på ex on the beach nu, ska snart sova. Har varit helt slut idag, men det har trotts det varit en ritigt bra dag och jag har varit glad. 
 
Jag har inte bloggat på ett tag så jag tänkte uppdatera er lite om vad som hänt. Vi har sanerat upp nere på gården efter branden så nu känns det mycket bättre. Fortfarande jobbigt eftersom att det inte finns nått där, men snart börjar vi bygga upp det nya stallet och då kommer det nog kännas jättebra förhoppningsvis. 
Har även lämnat in och redovisat mitt gymnasiearbete så nu är det helt done. Känns oerhört skönt att ha det klart, så nu är det bara lite restuppgifter och en några nya uppgifter och prov som ska göras innan allt är klart. Ganska mycket saker men eftersom att det är så lite tid kvar så blir man bara mer motiverad att bli klar. 
 
Idag är det exakt en månad kvar till jag står där på trappan i min vita klänning, min studentmössa och med min underbara klass och är överlycklig! Känns helt sjukt att det är så kort tid kvar!! Jag har börjat tagga ordentligt nu. Förut hade jag sjukt mycket ångest över det men nu är det bara något jag verkligen ser fram emot!
 
Jag har även varit ut några gånger under den här bloggpausen jag haft. Några riktigt galna och sköna utekvällar med en hel del alkohol, skratt och galenskaper.. Jag må ju säga att jag har världens skönaste vänner och att mitt partycrew är galeeeet! 
Men party or not. Sjukt tacksam över mina underbara vänner! Ni är seriöst oslagbara och jag älskar er allihopa! Puss på er! Ni får mig alltid att må bra! 
 
 
Jag har även hunnit med en sjuuuuuk halsfluss som var hemsk. Och även börjat spela korpen! Sjukt roligt och det är ett riktigt härligt gäng brudar. Kommer ha en sjukt rolig sommar tillsammans, och as roligt att kicka lite boll igen också på en lagom nivå! 
Barnen har också varit här, mysigt! Och det allra bästa är att de kommer tillbaka på onsdag/torsdag. Älskar att ha dom här, så mycket skoj och stoj och jag blir bara så glad då dom är här! 
 
Nu ska jag se klart på ex on the beach, sen ska jag plugga lite innan jag somnar. Ska skriva ett rest-prov innan lektionen börjar imorgon så ska va på skolan kl 8.. #tröttsomfan
 
Instagram
 
RSS 2.0