fjällen

Hejdå alla glada! Nu åker jag till fjällen en vecka :D
hörs på söndag :D

en söt bild på mig och systeryster <3

stallet nästa

hej, jag ska springa ner till stallet nu :) men jag tänkte bara säga att ni får hålla utkik idag, för under dagen så kommer det bilder från mina 2 dagar på strandnen :)

onsdag

hejhej, sitter i soffan nu och kollar runt lite på datorn medans jag väntar på att det ska bli mat .. efter maten ska jag åka till granlo och vara med philip, jag kommer sakna han as mycket nu då jag åker bort!
Jag åker till fjällen på söndag så nu måste jag passa på att vara med honom. och sen så ska han åka på matchläger i hudiksvall nu på fredag så vi har bara 2 dagar på oss att träffas.. :( som tur är så kommer jag ha bästaste elin med mig så det kommer inte bli helt fel att åka bort ändå :)
Imorse vid halv 11 så åkte jag ner till stallet och red på min underbaraste kid :) jag prövar rakt bett nu och än så länge funkar det perfekt!
Nu ska jag ´fixa en kopp kaffe och sen ska jag se på gossip girl :) Vi hörs

jag och älskling <3

heej :D

hejhej, sitter i soffan och kollar på gamla andra avenyn avsnitt nu:)
Idag har jag sovit, varit ute,klippt gräsmattor mm. första dagen på länge som det varit sol ju! U.N.D.E.R.B.A.R.T:D <3
Varför jag inte har bloggat på några dagar nu är för att det hänt väldigt mycket, både bra och dåliga saker. så jag har helt enkelt inte haft nån tid för det..i helgen har det inte hänt så mycket.. mycke fotande,ritande :)lägger upp en av bilderna nedanför för jag har inte tid att lägga in dom på galleriet nu :) 
ska försöka blogga mer nu innan jag åker bort.. :)
nu ska jag byta om mm. innan träningen. hejdå

Agnes har varit mitt offer i helgen ;) snygg är hon ju <3


harry potter slut = :(

Hej, har fixat mig och nu sitter jag och ritar lite. snart får vi middagsgäster. så jag skriver ett kort inlägg om igår nu :)
Igår var jag och agnes på stan och shoppade,åt mm. sen gick vi på sista harry potter (philip var också med då) , helt sjukt att filmerna är slut :o vill ha fler! tror aldrig att någon kommer kunna få till bättre filmer än dom ! guuud, :((((
Idag har jag städat,lyssnat på massa musik, ridit, fixat mig. snart kommer dom och halv 8 är det träning:)
nu ska jag ta och rita klart det sista, tjingeling

jag och snyggaste agnes igår i väntan på att filmen skulle börja :) haha vi fick barnglasögon istället för vuxna... dom va as små xD

saknar att ha någon brevid mig!

hejhej, ska gå och lägga mig nu men gruvar mig.. sängen känns så enormt stor, det känns som att det saknas nått. och det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag för det mesta delar den med någon.. aja ännu en natt i ensamhet :(
Idag har jag varit på en djurpark med familjen,mormor och morfar. SÅKLART hade jag med mig kameran och fotade, så ni får ett litet smakprov nu så att ni inte behöver längta ihjäl er till bilderna kommer ut ;)))
nu ska jag lägga mig, nattiii

hehehe sötis lodjuret ;)

Frågor och svar!

hejhej, nu kommer svar på några av era frågor! :)

vad använder du för pennor då du ritar?
-jag använder för det mesta Letarset Promarker pennor som jag har i många olika nyanser, men har även några Letarset Triamarker:)

vart finns pennorna att köpa
-pennorna finns på olika hobbyaffärer och sen finns dom att köpa på internet :)

vad är roligast? rita med promarkers eller med blyerts
-jag tycker att det är superkul att rita med båda delarna så det blir nog oavgjort ;)

vilka ser du upp till inom ritning?
-Dom jag ser mest upp till är nog Elin Kero (
http://nevnarien.se/) och Maria Björnbom-Öberg (http://bokkei.blogg.se/)

vilken kamera använder du då du fotar, är du nöjd med den eller vill du ha nån annan?
-jag använder en canon eos 450D då jag fotar. jag är nöjd med den kameran men om jag hade pengar så hade jag velat ha en canon eos 5d mark II men just nu så nöjer jag mig med kameran jag har! :)

hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans,är ni fortfarande lika kära?
-Jag och philip har varit tillsammans i 10 månader och 18 dagar och jag älskar honom fortfarande lika mycket och skulle just nu inte kunna tänka mig ett liv utan honom :)


Jag hoppas ni fått svar på era frågor, har ni fler så är det bara att kommentera så svarar jag! :)

älsklings syster

hej, sitter med min älskade lillasyster och kollar på pocahontas. jättelängesen jag såg den filmen :)
idag har jag varit med familjen på thailänska paviljongen, gått på marknaden och avgudat den vackra paviljongen! gud där skulle jag vilja bo! :O
efter det så har vi ätit tacos och myst. imorgon vet jag inte vad som händeer. skriver mer senare .
hejdå :)

kärlek till syster <3

raggarbrudar ;)

hej. kom precis hem från frisörsalongen i kovland. har varit och fixat 4 stycken som skulle på en raggarbils tävling typ ;) vi har haft jättekul och tårarna har runnit :')
Igår var jag inne med kristina hela dagen så det blev mycket ritande, slänger in nån bild senare :)
nu ska jag gå och bädda, hejdoo




sjuksystrar

hej, ligger i soffan och är förkyld.. :( men jag har sällskap för min  lillasyster ligger på en madrass på golvet och är också sjuk ..
igår hände  det inte speciellt mycket så jag skriver om måndagskvällen ist :), den va iaf grym:) jag var i stampen och grillade med louisa,melinda,sebastian,erik och matte . de var as kul! :)
nu ska jag och syster slå på en film , seee yaa

bilden har jag snott av louisa ;) hoppas det är lungt . här är gänget, alla utom matte som tog kortet ;)

städtant ;)

Hello, just nu städar jag rummet och dunkar daniel adams-ray ;) musik gör allt så himla mycket lättare på något sätt, vad skulle man göra utan musik? jag skulle inte överleva iaf...
Igår tränade jag för första gpngen på typ 5 veckor, gick siisådär. gjorde sjukt ont i knäet på slutet.. men jag tänker iaf börja träna nu igen, kanske inte ge allt utan ta det lite lungt nu i början, :)
Idag vet jag inte vad som händer, kanske ta en ridtur på kid? vi får väl se :)
nu ska jag fortsätta städa,. hejdå


favorit bilder i repris, äälskar min kid. DU sviker mig aldrig iaf <3

bannsjön

hej, skyndar mig och blogga lite nu innan melinda kommer och hämtar mig. Vi ska till bannsjön och steka lite ;)) mys´! :D
skriver om gårdagen senare om jag hinner, vi kanske ska ta in lite hö idag  ;)
men nu ska jag gå, chiaaao

KÄRLEK!

hej, tänkte bara säga att jag är KÄÄÄÄR, i DANIEL ADAMS-RAY! gud han var hur grym som helst, kärleeeek!<3<3<3<3<3<3
och förresten, jg tog på honom:) stolt hahahahhahah, moget.. nej jag vet men ändå :)
bilder kommer imorgon, nu ska jag sova. natti

guuuuuuud <3<3<3<3<3<3

Gatufesten

hejhej, sitter på min säng med melinda nu. vi har fixat oss och så inför gatufesten:) kvällen kommer bli awesome, det kan jag lova! nu kommer lite snyggish bilder



såhär snygga är vi ikv! ;)

seriösbild.com ;)

kvällens outfit:) snyggaste bilden, hummm.....

tältning ;)

hejhejhej alla glada!
Igår var jag hos frida och badade, kollade då hon och olivia red och sen så åkte vi ner till en strand här vid ån och tältade. jättemysig tjejkväll! först då vi kom dit så slog vi upp tältet, sen åkte vi på en stor gummiring i ån(askul!) och sen gjorde vi upp eld och grillade och myste hela kvällen:) ungefär vid ett på natten kom två stycken och skrämde skiten ur oss, så vi hade lite svårt att somna efter det ;)
Idag blir det först att vara med frida och olivia lite till, sen blir det gatufesten med melinda och elin! awesome! :D grymmaste artisterna idag också ju: Eric saade, veronica maggio,daniel adams-ray,ison och fille mm. kommer bli en grym kväll, det kan jag svära på! :D
nu ska jag vara lite social med frida, ciaaoo :d



vi vet att vi är dom snyggaste...



'

sommmmaaar!!

hejhej, sitter med en kaffekopp i handen och väntar på att älskling ska ha duschat klart så vi kan gå ut i det varma vädret!
Idag var det tänkt att jag skulle vara på gatufesten hela dagen men då sa mamma att hon behövde hjälp med att ta in hö.. så jag ska hjälpa till med det men jag måste vara på gatufesten till kl 8 för då är det rix fm festival=
jason derulo<3<3<3
Nu ska jag dricka upp kaffet sen gå ut, det är 23 grader varmt i skuggan nu ;) mys!

hahaha vacker och seriös bild :)

med älskling<3

hello, ligger i min säng nu med datorn i knäet och min sötis philip brevid mig. han har sovit här inatt, typ som ett litet minifirande av att vi hade varit tillsammans i 10 månader i fredags?  iaf så såg vi på film och hade det mysigt igår :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men vi lär ju gå ut till fåren iaf. oh shit juste!! ni skulle ju få se bilder på dom ju-.- typiskt mig att glömma. ni får inte se dom nu dock, men kanske senare om jag hinner ladda in dom i datorn ... :)
nu tror jag att jag och sötis ska ta och gå ut i solen ett tag, skriver mer senare:)
ciaaao

Lördag

Hejhopp, Idag är det dåligt väder.. det var det igår också. Men jag är ganska glad över det eftersom jag har bränt mig så jag får ändå inte sola nå mer. men jag har blivit riktigt brun och det gillas såklart! :D
I torsdags så va jag,melinda och jossan i bannsjön och solade och badade. det va riktigt nice förutom att jag brännt mig på ryggen och magen. :)
Idag kommer våra lamm!! :D supersööööta<3 mina nya gossedjur. Sen så kanske jag ska följa med mamma till travet en sväng :)
Lägger upp nån bild på lammen senare, nu ska jag duscha. bye

(bilder sen i torsdags då vi åkte till bannsjön :))


RSS 2.0