Älska att bo på landet <3

 

ÄLSKA MUSIK!

Sitter och pluggar samtidigt som jag lyssnar på massa ny musik! ÄLSKAAA! Finns inget bättre än musik, fifan! Så peppad inför sommaren nu, så mycket underbar sommarmusik att pumpa på beachpartyna och grillkvällarna! Försälskad! 
 
 
 
 

Long time no see

 
 
Hej på er! Jag sitter i min säng nu och kan inte somna. Så mycket tankar och annan skit som snurrar i huvudet på mig och vips så kom jag på att jag har inte bloggat på hur länge som helst så tänkte göra en liten uppdatering. 
Det är som jag sagt många gånger innan inte bra just nu, allt är så jobbigt och det har inte blivit bättre, men jag kämpar fortfarande för att försöka ta mig ur det här för att sen kunna börja om helt och bli en bättre, gladare och piggare människa men resan dit är lång och jobbig tyvärr.. Skolan är värst just nu, känner mig så värdelös. Jag sitter hemma och kämpar samtidigt som de öser över mig nya saker känns det som. Har sån god lust att bara ge upp, hoppa av och skita i skiten men det tänker jag inte. Mitt mål just nu är att göra undan allt som jag ligger efter i och gå på sommarlov utan några F, så detta kommer bli en jobbig månad! 
Jag har dessutom tagit på mig lite jobb nu i maj, hoppar in lite i förväg på mitt sommarjobb och tjänar lite extra kosing, aldrig fel. Men det sätter inte igång förrän om ca 2 veckor så veckorna fram tills dess kommer vara rent ut sagt förjävliga.. 
 
Om ca 3 veckor så åker jag, pappa och syster till stockholm en helg. Vi ska bo på lyxhotell, äta ute, gå på grönan och shoppa inför sommaren. Kommer vara en superskön helg efter allt plugg och annan skit så det ser jag verkligen fram emot. 
 
Annars så har påsklovet varit riktigt skönt, det är otroligt hur pigg jag blir när jag inte har massa måsten. Jag vill göra saker och är pigg, men så fort skolan började igen så bröt helvettet ut. Nu den här veckan som har varit så har iaf min lilla sessa varit hos oss, har även varit massa bäverjägare från stockholm här så har varit en skön och social vecka, och isa, som alltid får mig att må lite bättre! <3
 
Nu ska jag sova, ingen skola för mig imorgon, tack gode gud! Blir en fika med matilda och en tripp till sjukhuset. Sen middag med pappa på thairesturangen här nedanför. Kanske även nått varv runt sidsjön :) Hoppas ni har det bra! 
 
Mycket mer uppdaterad på instagram!  
Instagram
 
RSS 2.0