Födelsedag och Thailand!

Hej! Jag sitter på en resturang på arlanda med pappa och lillsyster nu och vilar bena ett tag. Om ca 3 timmar går planet mot thailand! Ska bli så skönt att få åka, och vi har betalat extra för bättre sittplatser så att vi ska flyga skönt. 12 timmar på ett flyg är ingen höjdare men men. 
Jag har inte köpt en endaste julklapp iår! Sååå skönt att slippa julstressen. Köper mina julklappar mycket billigare i thailand :D Och sen ska det bli skönt att få bryta jultraditionen ett år. Istället för att äta massa mat och se på kalle så ligger jag och solar, badar i havet, äter massvis med go thaimat och goda frukter och bara njuter i värmen. Ingen snö, ingen halka, ingen kyla. Bara sol, sommar, värme och massvis med bad. SKÖNT! 
 
Idag fyller jag 17 år också, ganska härlig födelsedagspresent att få åka till thailand men det är inte så kul att den spenderas på arlanda och sen på ett flygplan, menmen. Jag har iofs firat både hos mamma och pappa men det är inte samma sak ändå för allt är inte lika bra planerat och alla kan inte komma. Har dessutom varit fotbollsträningar och grejjer. 
 
Jag vet inte hur det blir med bloggningen i thailand men jag har med mig datorn eftersom jag har plugg jag måste göra, så det är inte helt omöjligt att jag skriver några rader och slänger in nån bild, så håll utkik! 
 
Nu vill jag slutligen önska er alla en riktigt trevlig och god jul och ett gott nytt år! Den 4e januari kommer jag hem, brun och fin! 
Hejdå! 
 
 
 

Ivar kommer, passa er!

Hej! Jag håller på och steker fläskfilé medans erica fixar pommes. Fläskfilé och pommes med beasås och julmust, festmåltid! 
Vi har haft en ganska trevlig afton med plugg, musik, tokerier och supernatural i väntan på stormen ivar! hahahha Och vi lär nog fortsätta med det efter maten också om jag känner oss 2 rätt :) Sen blire dusch och gå å lägg sig. 
 
Imorgon har vi förhoppningsvis ingen skola, vi har lucia på morgonen som är obligatorisk men sen har vi ingen naturkunskap och därför ställs forhoppningsvis historian in också. Skulle vara sjukt skönt! Skol less som fan och vill bara ha lov, bad, sol och värme nu! Men en hel del grejjer som ska lämnas in innan.. Så även om det inte är nån skola så lär det bli en hel del plugg.. Men jag vill bara ta den tidigaste bussen, hem till kovland, kramas och gosas med lilla isafisa och bara mysa hela fredagen. FREDAGSMYYYS! 
 
Nu ska vi alldeles strax äta och Ivar har satt igång, jädrar anamma. Det viner i fönstren.. Men lite doftljus, en god middag och bästa sällskapet gör nog att jag överlever denna storm också. Men om inte så vill jag bara säga puss och kram och att jag antagligen hade ganska kul när jag blåste iväg i 30 m/s. Hejdå! 
 
 

11.12.13

Hej! Jag sitter och har historia nu. Andra och näst sista lektionen idag! 
Vaknade upp i famnen på min marcus vid 11 idag. Skönt att få sova ordentligt, gjort det 2 dagar i rad nu. I förrgår la jag mig vid halv 10 och vaknade vid 9 och igår kl 11 och vaknade 11 imorse. Jag klev iallafall upp, sminkade mig och åt frukost sen gick jag till skolan. Jag ska skynda mig hem idag för att förhoppningsvis hinna säga hejdå till marcus som bestämt sig för att åka hem idag. Hade önskat att han kunnat stanna till imorgon men icke. Får spendera kvällen och eftermiddagen själv, men det kanske blir bra ändå för har en del plugg som måste göras. 
 
I helgen så ska jag vara i kovland, mina saknade småsyskon kommer upp från stockholm så jag hinner träffa dom innan jag åker till thailand hela lovet. Ska bli skönt att åka, men ändå lite tråkigt att det blir precis hela lovet... Åker 20, då skolan slutar och kommer hem den 7 då skolan börjar... 
 
Jag har varit lite dålig på att uppdatera på slutet, men det är så mycket grejjer som ska göras innan jag åker, plugg, träffa alla, fira min födelsedag mm. Men jag ska försöka att blogga lite mer innan jag åker. Ska även försöka blogga lite från mobilen i thailand för det är wi-fi på hotellet :) 

 

Tisdag

Ligger i sängen och ska sova nu, mår inte speciellt bra alls.. Så ska försöka somna, men det är inte säkert att det går. 
Idag har jag varit på skolan som varit ganska rolig idag! Vi håller på att planera inför en live sändning som vi ska göra. Ska bli spännande och bla jag är programledare så förhoppningsvis kan jag hålla mig för skratt då vi spelar in sen, hehe.. Jobbigt då det är live, blir vanligtvis en hel del bloopers då jag spelar nån roll eller står framför kameran i våra produktioner.. 
Efter skolan gick jag hem till sjuklingen och tog hand om honom lite. Vi åt middag på Donken men pappa klarade knappt av att sitta i en halvtimme för han hade sån hög feber och svettades, det var också många sjuukt jobbiga ungar där.. 

Nu ska jag som sagt försöka somna, om det går.. Mår dåligt och tankarna snurrar. Skönt att det är sovmorgon imorgon! 
Natti 

2 December, 18 dagar kvar!

Hej! Jag ligger i soffan inlindad i mitt täcke efter en lång skön dusch som verkligen behövdes, skönt att bara stå och låta vattnet rinna, skönt att bara få stå och tänka ett tag. 
Idag har jag varit på skolan, kort dag vilket va skönt! Efter skolan gick jag hem, lite småhängig till min väldigt sjuka pappa. Vi åkte på lidel och handlade lite, och jag fick min efterlängtade pollypåse som jag suktat efter sen igår! Då vi kom hem deckade båda i soffan i en timme. Skönt att sova lite då man är hängig! Mycket piggare nu, men fortfarande trött. 
Nu ska jag kolla med paradise hotel innan jag går och sover, natti! 
 
 
 

Snart så!

Ligger i sängen bland alla kuddar, inlindad i mina två täcken och kollar på one tree hill. Ska sova om typ 5 min för jag är super trött och sjukt ont i huvudet och halsen så jag ska sova så fort tabletterna börjat värka. 
Imorgon är det måndag. Usch, fy, blä! Skola, plugg och massa annan skit, har ingen lust, ingen ork. Men idag är det första advent, 1 december och det är bara 20 dagar kvar till skolan slutar, till jag åker till Thailand och till jag blir 17 år. Ska bli så skönt. 
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade hos Marcus, gosade, åkte hem. Pappa är sjuk, jag är sjuk så vi har inte gjort nått på hela dagen. Vi skulle ner på julskyltningen men varken jag eller pappa orkade och till slut vart det försent. 
Nu ska jag sova, ska bli så skönt! Godnatt på er! 


RSS 2.0