Hörs på lördag!

Hej påer! nu är det såhär att jag tänker inte blogga nått mer nu innan helgen av olika skäl. Men titta tillbaka på lördag så ska ni se att jag antagligen skrivit. 
Vill tacka er också för att ni läser min blogg. Har aldrig riktigt förstått själv varför jag bloggar..Det var min bästavän elin som tvingade mig att börja och nu har det lixom blivit en vana. Jag tycker att det är kul även fast jag inte skriver om något speciellt, och det är riktigt roligt att ni läser ändå! Inte för att jag har nått intressant liv och det händer ofta inte nått intressant i min vardag. Så mina trogna 50 bloggläsare som kollar in här varje dag, tack för att ni läser min lilla amatörblogg! :)
 
Vi hörs på lördag! Tills dess får ni ha det så bra!
 
 

 I stared up at the sun

Thought of all the people, places and things I've loved

I stand up just to see
 
Of all the faces,you are the one next to me

You can feel the light start to tremble
 
Washing what you know out to sea
 
You can see your life out of the window, tonight...
 
Instagram

Skola,plugg....

Hej! Jag sitter och har foto nu på skolan. Mår inte speciellt bra idag heller men viking som man är så tog jag en ipren och drog på skolan ändå.
Idag slutar jag 15.50... vilket suger... hatar långa dagar! 
Efter skolan blir det plugg,plugg,plugg och ännu mera plugg.. Spanska prov imorgon... Kill meee! 
Till helgen kommer mina låtsassyskon. Har saknart dom! Lilla iza och adam <3 Ska bli så mysigt att få vara hela familjen hos mamma! 
Och på fredag ska vi på laserhallen igen, ett gäng med folk. Mina blåmärken har precis slutat göra ont så det är väl dax att ramla ner för trappen igen.. ;) hhahah
Nu ska jag kolla lite på svenskahollywood fruar och sen gå och käka lunch. 

Fotobloggen!

Ni glömmer väl inte vår fotoblogg? Gå in och kommentera vad ni vill läsa om!!
http://fotohornan.devote.se

10 saker du kanske inte visste om mig.

Hej igen! Hur är läget? Jag mår mycket bättre nu iaf efter att ha tagit nån värktablett och en liten promenad i vackra kovlandslandet ;) 
Jo i brist på annat att skriva så tänkte jag att jag ska göra som många andra och skriva saker ni kanske inte visste om mig. Fast det blir bara 10 saker istället för typ 50 som alla andra kör på ;) haha
 
1. Mitt fullständiga namn är Jenny Elisabet Edlund Johansson.
2. Om jag hade varit kille (som mina föräldrar förövrigt trodde efter födseln att jag var enda till barnmorskan berättade att jag var tjej) så skulle jag ha hetat Jonas. 
3. Det här är min riktiga ögonfärg.
4. Jag har fruktansvärd fobi för lås. Speciellt toa-lås. Sitter alltid, och då menar jag alltid och tänker på hur jag ska låsa upp toaletten då jag sitter på toa. Kan inte äns slappna av då jag är hemma. 
5. Jag hatar ödlor och fladdermöss. Tycker att dom är superäckliga!
6. Jag har väldigt lätt för att bli kär. 
7. Jag bodde i Bergeforsen till jag var 3. 
8. Jag har sjukt dåligt självförtroende även fast jag inte visar det. Tycker att alla andra ser bättre ut och att jag är tjock. 
9. Jag är sjukt blyg och tillbakadragen då jag träffar nya människor. 
10. Jag älskar rock! Och mitt absolut favoritband är AC/DC

If i lose myself tonight it will be by your side♥

Hej! Sitter hemma hos mamma i mitt rum nu och lyssnar på underbar musik! Älskar musik! Skulle absolut inte kunna leva utan musik! 
Vaknade upp med en fruktansvärd värk i magen och efter att ha gått upp och börjat fixa mig så insåg jag att det inte var nån idé att gå till skolan för jag mådde så dåligt så jag ringde mamma och sen gick jag och la mig bredvid min älskling igen. Vid 11 åkte han hem och jag började vandra ner mot navet för att ta bussen hem till kovland. 
Igår så gick jag och marcus och la oss tidigt. Marcus var inte trött men han gosade med mig till jag somnade sen klev han upp igen och såg på film eller nått :) han är för underbar 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Kanske gå ut på en promenad och hoppas på att jag mår bättre snart!
Skriver kanske mer senare:) 
Instagram
 
 
 Denna låt är en av låtarna som spelas om och om igen idag, så underbar! ♥

Måndag.

Hej! Sitter och har engelska och läraren pratar om barnaga.. hahah 
Idag slutar jag 14.50. Då ska jag hem till min boyfriend och göra lite middag och umgås:) Är ganska så avundsjuk på honom såhär på måndagar då han får ligga kvar i sängen då ja måste gå till skolan.. 
Igår vaknade jag upp i elins säng utan kudde, ont i nacken hade jag åå, fy :( Länge sen jag sov så oerhört obekvämt, men lite mysigt va det ju ;) hahah puss på dig elin! 
Elin började jobba halv 12 igår så pappa kom och hämtade mig vid 11 och vi åkte vidare till söråker och hämtade upp marcus. Sen så myste vi resten av dagen, för båda va as trött och vi hade inte varit med varandra ensam på ett bra tag, hahah eller njaa förresten.. det va inte så länge sen men det kändes som att det va 100 år sen typ:)
Nu ska jag snart gå på lunch, bloggar kanske senare! :) 
 

Trevliga lördag! ♥

Hej! Sitter hemma hos elin i soffan och kollar på tv och myser bara. Riktigt skönt att bara göra det ikväll för efter att ha varit en hel dag ute så är jag ganska trött.. 
Marcus är ute och festar och har kul och visst är jag glad för hans skull men skulle heldre ha haft honom här med mig.. Men man får ju inte alltid som man vill.. 
Idag så bar det av till sättna vid halv 11. Senare än va det var tänkt men vi kom i tid ändå. Väl på sättna så provkörde vi skotrar, kollade på ruffriders som är såå otroligt grymma så det finns inteoch kollade på skoterdragracing. Min låtsaspappa körde skoterdragracing också, hahah tokstolle som han är. 
Då jag kom hem därifrån så tog jag en lååång,skön,varm dusch och sen skjutsade mamma mig till elin. 
Vi har kollat på en värdelös film, druckit te,ätit varma mackor och skrattat en hel del. Skönt att spendera lite tid med bästavännen som jag älskar! tack för att du finns! ♥ Nu ska jag,elin och agneta fortsätta vår myskväll. Hoppas ni har en trevlig lördag! 
 
Kommer mer bilder från idag imorgon tror jag. På skotern är grymma tobias hellström från ruffriders!

Det är dags för fredags myyyyyyyyyyyys!

Hej!  Sitter på skolan och har historia nu.. Fattar naaadaaa! hahah -.- 
Idag är det kortdag! As skönt på fredagar måste jag säga. Efter dethär är det idrott, ganska segt men helt okej! 
Sen efter skolan ska jag gå upp till pappa och käka lite lunch. Sen ska jag åka till marcus. Förhoppningsvis kan pappa skjutsa annars måste jag ta bussen -.- menmen vad gör man inte för att få träffar mannen sin?! 
Ikväll ska vi på bio iaf, minns inte vad filmen som vi ska gå på hette heheh... Sen inatt efter bion kommer mamma och hämtar mig för på lördag morgon tar vi skotrarna och åker till sättna och umgås med alla andra skoterförare och kollar på uppvisning osv. Kommer nog bli roligt! Sen efter det så ska jag på kina med marcus familj och fira hans lillasyster som fyller år. :) 
Nu ska jag jobba, skriver kanske mer sen då jag är hos marcus. om inte så hörs vi nått i helgen. :) 
 
Va hos linda och drack kaffe och skrattade igår. passade även på att gossa med sötnötsvalpisarna!! <3

Fotoblogg!

Ligger hemma i sängen. Helt förstörd.. Ser ut som ett lik typ.. Mår as illa. 
Har ingen lust alls att skriva egentligen men måste ju berätta om mig och mina flickors nya fotoblogg!
Har inte riktigt kommit igång än, men gå in och kika och släng gärna in en kommentar om vad ni tycker!
http://fotohornan.devote.se
 
 
 
 
Hör så jag mår bättre och allt löst sig igen! 
/Jenny

Hål..

Hej! Jag sitter på bibloteket på skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Vi har hål nu och det finns inte ett piss att göra typ.. 
Igår sov matilda hos mig och vi hade trevligt med mycke natthumor och knas. Vi började se på en gammal klassiker, The holiday men efter att jag deckade efter typ en kvart så gick vi och la oss. 
Idag har det inte hänt så mycket och lär inte hända så mycket heller.. Har svenska och historia nu sen slutar jag och ska hem till kovland. Ska bli roligt att få komma hem till mamma en stund :) Ska även vara med fanny ikväll tror jag, trevligt det med :) Min lilla bejjjb ♥ 
 
Nu ska jag fortsätta och tråka i 20 min till, tjaråå! 
 
Bjuder på lite flummm bilder från studion med mooa ♥ :) 

Studiofoto-Moa

Tjena kompisar! Jag sitter hemma och tjockar glass med min kära vän matilda! Hon ska sova här med mig inatt eftersom att marcus åkte hem till sig idag :) 
Idag tog jag sista gardasil sprutan på skolan, skönt att det är över nu! Den gjorde minst ont och inte alls ont efter. Efter första hade jag jätteont och fick feber typ och andra hade jag bara ont, så det blir väl bättre efter ett tag.. 
 
Efter sprutan så blev det foto. Vi va i studion och flummade på då jag fick en idé som jag tänkte visa för er nu :) Min kompis moa med det lila håret fick ställa upp:) as najs tycker jag själv! Vad tycker du? :) 
 

Skön måndag!

Tjabbatjenaaa hallååå! Jag sitter hemma i soffan bredvid marcus nu och gör typ ingenting... 
Imorse då jag började gå till skolan så ringde mina kära vänner jossan och matilda och sa att vi hade hål till efter lunch så jag mötte upp dom och vi gick hem till mig och såsade och lagade lunch. Vid 12 gick vi till skolan igen och hade svenska, matte och sen slutade vi. Sjukt skönt faktiskt! 
 
Ikväll ska jag antagligen avar med fanny, sen kanske robban kommer förbi en sväng också. Pappa står i köket och håller på att laga lasagne, Hur gott som helst! 
 
Och hurni! Ni kanske minns att jag skrev för länge sen att jag sökte modeller?! Jag tänkte kolla det igen! För nu i framtiden kommer det behövas! :) Så maila mig på [email protected] om ni är intresserad eller känner någon som är det :) 
 
Nu ska jag börja kolla på lite serier, hörshej! 
 

Hos Marcus

Hej! Sitter hos Marcus nu och babblar med hans mamma :) vi var på laserhallen igår och fan va kul det va!! Vi körde killarna mot tjejerna och vi vann varsin gång. Vi tjejer va bara 2 satt vi va ju bäst ;) hahhaha. Annars kan jag ju meddela att jag är blå överallt och har riktigt ont efter att jag halvt slog ihjäl mig, hahah.. Blev jagad och ramlade ner för en trapp och Fia sprang in i en vägg.. Men kul vare endå och om två veckor kör vi igen fast med mer folk! Kommer bli grymt!!!
Idag ska vi vara här hos Marcus och käka och umgås. Sen hämtar pappa oss och vi beger oss till stan igen.

Nu ska jag vara lite social, bloggar nå mer senare.

Lördag.

Hej! Sitter i soffan bredvid marcus och surfar runt på internet i väntan på mat. Senare kommer kevin och fia iaf och vi ska ut och göra nått.. vet inte vad än.
Idag vaknade vi vid 10 men låg i sängen och myste till 11 eller nått. Då gick vi upp och käka frukost och sen drog vi ner på stan och köpte en lampa till vardagsrummet med pappa. Sen då vi kom hem så kom farmor,farfar,magnus och elisabet och hälsade på. 
Nu ska jag väl fortsätta och tråka till maten är klar, sen får vi som sagt se hur det blir. Men ha det gött så länge!
 
 
Bjur på en instagram bild på mig i marcus keps hihi :)

Fredag!

Hej! Sitter hemma hos pappa och kollar på vampire diaries. Sen ikväll kommer min älskling! ♥ Sen ska pappa laga god mat med förrätt och varmrätt, efterrätt vet jag inte än. Och sen ska vi ha en mysig hemmakväll tror jag och ganska tidig kväll! Ganska slut efter en vecka i skolan :) 
Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen.. Det är ju så satans kallt ute så man kan ju inte åka nå skoter, om det inte blir varmt helt plötsligt.. men det tror jag inte :) Vet iaf att jag ska umgås med min älskade pojkvän, min familj och mina vänner. Måste vara med min saknade elin också! Saknar min sötaste,bästa underbaraste vän! Eller vän... heheh snarare syster, så känner jag för henne! ♥ LOVE! 
 
Nu ska jag kolla klart på dethär sen ringa till marcus. hejdå!
 
 

 

Scary Jenny!

Hej på er! Jag sitter hos linda nu och fikar lite. Ska strax gå hem till mig och rita lite innan jag ska sova. 
Imorgon är det fredag mina vänner!!! Och jag slutar 11.40!!! :D wihooooo!! Har bara historia och idrott! Efter skolan ska jag dra till pappa och umgås lite. sen lä jag ju ska vara med marcus också, min älsklingsplupp <3
 
Jag jobbar fortfarande på kiera teckningen, men det går framåt! Strax är den klar och då ska jag bara redigera och sätta ihop alla filmer innan ni får se den :) 
 
Vi har varit i studion på skolan och toka oss lite. Highkey bilder tog vi bla och nu har jag suttit och lekt med photoshop lite.. hahahah... dör lite! Jag möter er i era mardrömmar inatt! ;) 
Lite olika retuscheringar men.. vad tycks?
 
 

Skola

Hej! Sitter på skolan nu och har svenska. Jobbar med massa ordklasser... Less.
Igår tog jag det lugnt hela dagen och la mig tidigt bredvid min prins! Gosigt! Sovit som en prinsessa har jag gjort och imorse snoozade jag lite för länge också.. Men det är så mysigt!!!! Kom i tid gjorde jag, så då spelar det ingen roll;) eller? Haha
Idag slutar jag sent.. 15.50 -.- och då ska jag hem till lägenheten och laga mat.. Vad för mat vet jag inte.

Nu ska jag jobba!! Bloggar kanske senare. Hejdå!



Nu kommer det lite instagrambilder som ni kan roa er med. :)

Måndag.

Hej! Sitter på svenska lektion nu och är trött som ett as... Hatar måndagar. 
Helgen har varit toppen! Skön helg. Synd att skolan ska komma och förstöra bara. Igår åkte jag och marcus först till marcus en sväng och sen vidare till pappa där vi chillade hela kvällen typ. 
 
Nu är det ca 3 timmar kvar på skoldagen. en och en halv timma svenska nu sen matte.. fan! -.- haha sen ska jag hem till min festman och laga lite korvstroganof åt honom så han blir nöjd. Hahahah... Egentligen så borde det ju vara tvärt om, eller hur? Maten borde stå på bordet då jag kommer hem?! hahaha 
Annars så vill jag bara önska alla en fortsatt trevlig dag och hälsa marcus att jag älskar honom! tack å hej!
 

Familjemys! ♥

Hej! Sitter uppe hos Linda men henne och marcus. Vi dunkar musik, skrattar massa och kollar på failvideos.
Idag vaknade jag upp bredvid marcus som kom igår lite random på natten och överraskade flickvännen. Vilket uppskattas! ♥ Efter det så har vi gosat med min översöta lillasyster och varit ute och åkt spark ;) Sen åt vi väldigt god middag också och har umgåtts med familjen hela kvällen. Imorgon åker mina låtsassyskon hem till stockholm igen, kommer sakna dom som attan! 
 
Har även börjat rita av kiera knightley, långt ifrån klar efter att ha jobbat ca 1 timme med ansiktet. Filmar även så ni får se den då allt är klart :)
 
Nu ska vi vara här ett litet tag till sen ska vi hem och lägga oss. Fick ont i huvudet nu helt plötsligt och känner hur jag bara vill sova. 
Natti på er!
 

-

Hejsan hoppsan! 
Ligger i min säng och känner hur alvedonen sakta slutar verka.. Blir sakta sämre och sämre så nu har jag bestämt mig för att ta en alvedon till och sen gå och lägga mig och sova och hoppas att jag förhoppningsvis är bättre imorgon.
Idag har jag mest legat hemma och tyckt synd om mig själv, men vid 2 så kom linda och hämtade mig och vi drack kaffe hos dom. skönt med lite miljöbyte!
Nu ska jag ta och säga godnatt och ringa pojken min innan jag somnar. Godnatt på er! 
 

Sjuk,sjuk,sjuk osv.......

Hej på er allihopa! 
Jag ligger hemma i min sänk och mår pissdåligt :) kul va? hahah -.- 
Har sovit as dåligt inatt, höll på att frysa ihjäl trotts mina 3 täcken i sängen.. Vad är det för fel på mig egentligen? men det är ju klart, jag hade ju ingen febrig, tokhet pojkvän som höll om mig.. men det får man leva med! Idag ska jag försöka bli klar med lite skolarbete och sova mycket så att jag blir frisk nån gång! Ska även, om jag orkar, gå ut och fota till en fotouppgift.. men vi får se hur det blir med den saken.. 
Imorgon kommer Danne hem igen från stockholm och har tagit med mina två låtsassyskon, adam och izadora. ska bli supermysigt och roligt att få träffa dom! 
Nu ska jag kolla på Hawaii 5-0 och mysa ner mig under täcket med nässprayen ;) hahah 
 
Bjuppar på instagrambild!

Jag ligger hemma hos mamma i min säng ensam nu och tycker synd om mig själv, fryser och lyssnar på världens underbaraste och bästa band, the script  ♥ 
Jag är sjuk... igen.. eller vet faktiskt inte om jag blivit riktigt frisk nån gång sen i mitten av september då allt började.. I lördags kändes det precis som att jag började bli helt frisk och igår bröt det ut igen, riktigt ordentligt den här gången. FAN! Och jag tycker synd om mig själv, riktigt synd om mig själv! :( 
Vet inte om jag går på skolan imorgon. Som jag mår nu så lär jag nog inte gå. Idag va jag där hela dagen, en av de jobbigaste skoldagarna i mitt liv. Men jag överlevde. 
Efter skolan så gick jag hem till lägenheten och städade och plockade ihop. Sen kom mamma och hämtade mig. Jag vill inte vara ensam då jag är såhär sjuk. Jag vill vara omgiven av min familj och dom jag älskar och vill absolut inte vara ensam! Så nu är jag hos världens bästa mamma och får ringa och prata med pappa som är och jobbar. Älskar mina föräldrar så otroligt mycket! Skulle aldrig kunna klara mig utan dom även om det kan vara skönt att vara ensam, bo ensam ibland. 
 
Marcus åkte hem idag. Men det är bäst så för jag är ändå inte nått vidare sällskap nu. Men natten till idag va nog en av de bästa nätterna i mitt liv! Somnade tidigt på hans bröst, blev kramad hela natten och vaknade av en kyss ♥ Älskar dig så otroligt mycket marcus! Du anar inte! 
 
Nu ska jag ringa till marcus, sen sova. Godnatt på er! Hoppas ni mår bättre än jag!!
 

 
 
 
 

Sjuk.

Hej! Sitter i klassrummet på media nu och vill bara dö. Fan för att vara sjuk! Så jäkla trött och less och mitt huvud kommer snart att explodera! Och de där "värktabletterna" som dom kallar det funkar ju inte!!! Gaaahhh!
Igår somnade jag iaf typ 5 min efter att jag bloggat. tidigt alltså. och det behövdes kan jag säga! Både för mig och marcus! Marcus kände sig bättre idag iaf, men jag mår mycket sämre! Så nu har han fått åkt hem och jag ska  hem till mamma! 
Men nu ska jag käka lunch. Vi hörs! 
 

Sjuklingar..

Hej, jag ligger i min säng i lägenheten bredvid min underbara pojkvän. Vi är sjuka, båda har as ont i bihålorna och är sjukt trött. Men jag må ju säga det att det är ganska mysigt att vara sjuk samtidigt och rå om varandra och ta hand om varandra.
Idag slutade jag skolan tidigt. Efter skolan gick jag hem till min Marcus och åt lunch med han, sen vid 2 tog vi en buss hem till honom och umgickS med hans familj och åt middag, gott vare!
Imorgon ska jag åka till mamma. Det har varit skönt att bo ensam med Marcus i pappas lägenhet faktiskt, men jag saknar mina föräldrar och eftersom att pappa är och jobbar så får jag åks till mami. :)
Men nu ska vi sova, skriver mer imorgon då jag har datorn, natti!!

I'm sooooo in love !!

skolaa

hej på er! Ligger i min säng hos pappa nu och snackar skype med bästaste matilda och kollar på hawaii 5-O. Väntar dessutom på världens bästa pojkvän som bestämde sig för att ta bussen hit enda från söråker nu lite random, vilket jag gillar ;) hihi
Imorgon är det skola.. inte speciellt pepp må jag säga.. men det ska bli kul att få träffa alla kompisar igen! 
Nu ska jag kolla klar och sen gå och möta älsklingen, skriver mer imorgon! :)

2013

Hej på er! Jag har inte bloggat på ett tag nu eftersom att det har varit så mycket med nyår, flytt till lägenheten osv. Men nu är jag tillbaka igen! 
Mitt nyår var iaf bra! Jag firade med massa folk typ minst 40 pers nere vid min mammas gård. Vi hade gjort en isbar och åkte madrass, skoter osv. riktigt trevligt var det! 
Och 2013 har börjat helt ok, allt är som vanligt typ :) haha.. och jag trivs superbra i nya lägenheten! Super! Jag tänkte att jag ska knäppa lite kort osv då vi fått lite mer ordning på allt :) 
På måndag börjar skolan igen... Vill inte!! Men man måste ju.. 
Nu ska jag gå och plocka ihop lite grejjer, sen ska jag och marcus åka hem till marcus en natt :) 
Hejdå på er och got nytt år!
Ni följer väl mig på instagram? Jennyyyej heter jag. Där är jag mer uppdaterad.

 
RSS 2.0