SOMMMAAAAAR!!!!!!!!!!!

tjoho, jag har precis kommit in, fan va grymt väder det är asså! 23 grader varmt och sol:D wihoo!

jag har legat ute på altanen och solat hela morgonen, härligt värre! känner att man måste få lite färg nu då det börjar bli sommar! nu ska jag ta på mig ridbyxor och sen ska jag ner och rida på kid i det vackra vädret, härligt! kl 3 ungefär kommer elin hit och vi ska tillbringa kvällen tillsammans med en massa folk nere på gården;) vi ska grilla,gottiiiii!men nu måste jag ner till stallet så jag hinner rida innan hon kommer:)

kanske skriver mer sen..

ha en riktigt skön dag nudå!

/jenny

trött tjej..

hejhej, jag är jätte trött.. men nu ska jag dricka lite te så då kanske man piggnar till litegranna:) idag så vaknade jag, fixade mig fort,frukost,sen hundutställning. det va meningen att vi skulle dit på förmiddagen och hem innan tre men min snygging gick ju till finalen av alltihopa:) först så tävlade han mot issie och då vann han,sen vann han gruppen och då gick han vidare till finalen. i finalen så tänkte man ju han har ju ingen chans mot alla dom här hundarna, men en efter en åkte ut och han blev tvåa:D snacka om att man blev överglad?:) wihoooo! sen efter det så gick jag ner till hästarna, tog in och gav mat, sen åkte jag hem och såg på tv. nu så ska jag fixa te och sen se på tv med mami och papii:>
hoppas ni får en bra kväll:)
/jenny

tjohoooooooo:>

hejhej, jag sitter och rensar bilder för annars kommer min hårddisk bli överöver full! hahaaha,
idag på gympan skulle vi få ha fotboll men pelle va på fiskemässa och vegard va hemma så kicki sa att vi skulle springa ist.. menmen det vart nice ändå. sprang med philip och key:D efter skolan så åkte jag och mammi till stan och hämtade mina sulor:D och vi köpte fotbollsskor:> sen efter det så åkte vi till barbros man(vad han nu heter,haha) och han klämde typ på nån speciell punkt på foten så att jag skulle bli bra i knät,vi får hoppas att det blir bättre för det där gör man ju inte om man inte behöver(gör så jävla ont!) sen efter det åkte vi hem och åt, grillat mums! och sen efter det gick jag ut en sväng:)

förresten på gympan idag så fick vi veta att vi hade tvåtimmars sovmorgon på måndag:D så nu ser det ut såhär:
måndag:sovmorgon
tisdag:som vanligt
onsdag:hål så jag slutar två
torsdag:ledig
fredag:ledig

inte så dåligt va?:)
nu så ska jag se på tv med mammi:D
hejdå,
/jenny

älskar dig sötnoos;)<3

städkväll

tjohgo, har precis kommit hem från ånäsparken. det var städkväll idag:) det var skojj, nu så ska jag hoppa in i duschen sen ska jag rnga en person sen ska jag sova har jag bestämt! måste somna lite tidigare på kvällarna för jag är så jävelst trött på dagarna nuförtiden..
och förresten så har jag slutat med godis.
nu ska jag duscha. see you:>
/jenny

trött tjej

hejhej, kom hem från revyn för nån timme sen:) det va bra:> sen då vi kom hem så följde jag och elin mamma till stallet och hälpte key och dom att bära grejer. dom flyttade ju in idag:D kulkul., sen då vi kom hem så var det fullt med killar/gubbar från stockholm här hah, dom är kvar fortfarande:P nu så sitter jag och kollar på alla bilder från revyn:I trevligt värre. och igår på sista april så hann jag inte skriva men jag hade en trevligkväll iaf med massa skoj;D hej då
/jenny

en bild från revyn, agnes högman,sofia,agnes cöster och mickis:)<3

majbrasan:) jag sprang omkring med kameran och knäppte kort på alla men jag orkar inte lägga upp:)
RSS 2.0