16.40

hej, vi kom till fanny vid kl 7 och sen vid 8 åt vi middag. det va gott... sen så satt vi bara och babbla en massa och vips va kl 1 och vi ringde hem efter skjuts. sen somnade jag typ halv 2..
idag så vaknade jag kvart i 11. gick upp och åt frukost,kollade på tv ett tag sen stack jag ut och sprang 5km..
nu så ska jag hoppa in i duschen sen så ska vi till fanny och hämta bilen som vi inte fick hem igår eftersom att mamma och pappa drack..  sen får jag se vad jag hittar på..

hejdå
/jenny 

15.36

hej, har precis kommit hem från stallet. har ridit en lung tur med fanny. kid var helt underbar att rida som vanligt! JAG ÄLSKAR MIN HÄST!! hihi, efter jag ridit så gick jag och fanny hem till mig. vi snackade lite och sen kom dom och hämtade henne. efter att hon åkt hem så har jag ätit,smsat,suttit vid datorn,smsat,hjälpt mamma med nån konstig sak och smsat ännumera:D
jo jag och jossan hade fest där jag har stuga i onsdags, det var superkuligt som vanligt! det var faktist ganska många som sov över också;D jag somnade tidigt, typ halv 2. men dom andra var vaken en stund till tror jag:)
nu kommer en massa bilder som jag lovat typ hur länge som helst... :P


Munsvattnet


zäta in action



zäta o bamsen



vattenfall









Boan


grillning


steek!





Nu ska jag hoppa in i duschen, jag o familjen ska och äta middag hos fanny som jag re med och hennes familj:)

hörs
/jenny

BOAAN!

hej, det kommer börja åska vilken sekund som helstså jag hinner inte skriva och lägga in bilder nu. men jag och jossan har haft fest onsdag-torsdag. skriver då det slutat åska:)

hejdå
/jenny

hemma igen:D

tjolahopp,nu är jag hemma igen:D jag fattar att ni saknat mig..jag kom hem igår kl 7 kanske, efter att har sutte i en bil hela dagen-.-då jag kom hem så stack jag direkt ner till kid, han var as pigg men det förstod jag ju nästan eftersom han vilat hela veckan.
Idag vaknade jag halv tio av att mami kom in i mitt rum och drog upp rullgardinen och sa:nu får du vakna så du inte sover bort hela dagen, jag vart glad! jag klev upp, åt frukost,duscha,fixa mig,ringde jossan typ 100 gåner,bäddade och sen satt jag mig vid tv:n. nu hade jag tänkt att gå ut och träna lite skott, men man blir ju väldigt pepp att gå ut i det här vädret.. aja vi får se vad jag hittar på.
nu ska jag ringa till jossan igen och se om hon KAN SVARA?! haha

Bilder kommer ikv.

/jenny

fjällen,

hejhej, har satt mobilen och ipoden på laddning och packat ner hörlurarna,tidningar,bok mm. i väskan. ikväll eller imorgon bitti bär det av mot munsvattnet och blir där en vecka. det ska bli as kul, fiske,fyrhjuling och annat skojj. men nu kommer jag inte blogga mer på hela veckan heller. kanske hinner skriva lite ikväll.. men nu så ska jag åka ner till stallet och hjälpa mami.


/jenny

 




bamsen med sin cert rosett och bamsen och isiies rosetter sen igår. den blågula och den gröna är bamsens, och en av dom rosa :D

snabbt inlägg av trött tjej

hejhej, det blir ett snabbt inlägg eftersom jag ska gå och sova.
vaknade 5 somnade halv 2 så man sov ju as länge,,
hoppa i kläder och satt mig i bilen, ´
somnade och efter nå timmar var vi i alsta
gick super för bamsen, blev bim och fick cert
issie vart 3 bästa tik +ck
bil hem
åt
stallet
film
dator
sova

god natt
/jenny

00.02

helloo, vaknade upp idag kl halv 11´, jag och johanna hoppade upp ur sängen som spjut,, hmmmm......
efter vi ätit en gorme frukost så åkte jag hem och delade ut inbjudningar till boaaaan:D hahahaha hade lite problem med vilka postlåder jag skulle lägga dom i men wtf, det löser sig nog... efter det så kom johanna till mig och vi åkte till ånäsparken och åt middag m min familj, det var pubbkväll där ;) trevlans. vi kollade på trubaduren ett tag och höll på att dö av skratt.. han sjöng snopp istället för kropp och att alla tjejer älskar honom.. ja vad ska man säga... sen efter ett tag så tröttnade vi på att vara där så jag,johanna,agnes,johannaB,melinda och louisa gick hem till louisa och såg på film ist, mohahah. nu sitter jag och johanna och peppar inför imorgon. upp kl halv 6 ftw. aja god natt nu
/jennyyyy

Ringt tjej som messat kissie ;)

hejhej, sitter hemma hos min morbror för hans frus systerbarn johanna är här, vi har åkt fyrhjuling:)

Okej nu kommer det roliga, vi ringde upp patricia som skickat sms till kissie och fråga lite saker, hon var faktist as schysst och berättade om allt som hänt. fick veta att kissie nu blivit anmäld för att lägga upp andras nr på internet utan att fråga och lite annat. ni kan kolla in gossips.se, där har dom skrivit om det.. det är as många som ringt och smsat patricia sen kissie lagt ut nret. kolla även patricias blogg, patriciakarlsson.blogg.se

hejdå,
/jenny

20.45

Tjosan hejsan, Idag vaknade jag vid 10 och sen vid 11 åkte vi upp till boan och bada, DET ÄR 23 GRADER I VATTNET!:O haha undrar hur varmt det kommer vara på "boan partyt" som jag och jossan ska ha för gamla klassen. sen då jag badat klart så sprang jag hem, ganska jobbigt eftersom det är så varmt med med hög musik i öronen så går ju allt bra, eller hur? sen då jag kom hem så duschade jag och sen gick jag och la mig och kolla på tv till att maten var klar. efter maten så åkte jag med mamma till stallet och hjälpte henne att smörja klart höpressen. Nu så sitter jag här och kollar på bilder som jag tog igår på hemvändardagen som var i ånäsparken, jag åkte dit med familjen vid 3 och sen så åkte dom hem vid halv 6 och jag stannade lite lägre med elin och melinda:) kl 5 så sjung emelie ytterström och johanna bergström som går i mitt fotbolls lag för alla där, dom var jätte duktig:)
nu ska jag hjälpa mamma att måla.

/jenny

23.19

Tjoho, sitter och ser på tv med familjen:) mysigt!
Idag så vaknade jag vid 10 hos min mormor. sen nån timme senare åkte jag hem och fixa lite och sen åkte jag mami och papii till birsta o handla lite grejs:) Då vi kom hem så satt min kusin och hennes kille på gräsmattan och väntade på oss. då vi packat upp allt vi köpt och grejs så gick jag,mami,alexandra och christoffer ut och sola. efter en timme så gick jag och alex in och kolla på lite hästar på hästnet:)sen åt vi och åkte ner till stallet. nu så kom jag hem för typ en timma sen och då hoppade jag in i duschen och sen satt vi oss här och såg på tv :)

hare bra,
/jenny

21.10

Hej, jag har inte haft tid att blogga och kommer inte ha så jätte mycket tid heller nu på sommarlovet för jag är alltid ute typ ;) haha
Idag har jag,familj och släkt varit i alnö på nån strand och solat. as härligt! men det var kallt i vattnet så man kunde inte bada :/ men men.  Igår så var mammas kompis här, hon är värdinna för mary kay:) hon sminkade mig och mamma och sen så hade hon nån fotbehandling med oss:) efter det så vart det fotbolls vm m folk. OCH MITT FAVOURIT LAG VANN! SPANIEL<3 OCH SNACKA OM ATT INIESTAS MÅL VA GRYMT? GAAAH,KÄRLEK<3<3<3<3 ahhahahahah:D



VÄRLDENS SNYGGASTE MÅL!<3

haha nog me snack om vm, nu kommer lite härliga sommarbilder:



/jenny

llliljhdxzx

hjehej, jag sitter hos jossN OCH SKRIVER inbjudan till boan. hej då
RSS 2.0