Imorgon är det måndag...

Hej! Ligger i min säng hos mamma nu och kan inte somna.. Vilket är helknäppt med tanke på att det är renbäddat i sängen, perfekt temperatur under täcket och rummet luktar vanilj?! + att jag är trött också.. Antar att det kan ha att göra med att jag inte ser fram emot morgondagen. Ska på möte och hat matte på skolan. Me dont like. 
Varför ska alltid måndagar vara så hemska? De är alltid hemska men för mig börjas de flesta måndagar med 2,5 timmars matte, jag menar försöker Gud knäcka mig med vilje? 
Aja, annars har jag haft en bra helg! Spenderade gårdagen med papi, lite far och dotter tid med god mat, film och massvis med yatzy. Behövdes verkligen! Har varit en bra helg med massvis av possetiva tankar, vilket är bra! 

Nu ska jag försöka somna. Förhoppningsvis lyckas jag annars kommer jag vara mer än död imorgon då klockan ringer 06.30.. ...ZzZzZZ 



Grym.

Cocos och Vanilj

Sitter i min säng med mina vanilj och cocos doftljus tända och one tree hill på datorn. Har precis tagit ett långt bad och tagit hand om mig själv lite. Jag älskar dofterna cocos och vanilj. Mina absoluta favoriter! Har både cocos och vanilj bodybuttern från bodyshop och även cocos bodycream och bodyscrub. I love it! Haha.. 
 
Dagen har varit hyfsat bra. Gårdagen var hemsk så jag behövde verkligen en bättre dag idag. Ganska konstigt dock för jag och mamma var och hälsade på danne som är sjuk och ligger på sjukhus och skolan gick inte alls speciellt bra. Men på något konstigt sätt så vaknade jag upp imose och kände mig bättre än igår, och det ger mig hopp att jag kanske kommer bli helt bra igen och bli samma gamla goa,glada jenny igen. Så glad att jag sökt hjälp och gör något åt det här nu! 
 
Har även tänkt på andra saker. Det är ganska sjukt hur mycket man får se när man mår såhär som man absolut aldrig hade kunnat sett annars. Vilka kompisar som verkligen är äns riktiga kompisar och vilka som verkligen gör allt för att hjälpa mig och få mig att må bättre. Sjukt att kompisar jag verkligen trodde var dom bästa visat sig vara de som kanske inte alls är bäst. Och att människor man inte alls trott att man skulle klicka med är de man kanske klickar bäst med. Och dessa saker ha fått mig att öppna ögonen. Har så svårt att visa folk hur jag mår och släppa in människor, men jag är så glad att jag vet vilka jag verkligen kan lita på nu och berätta saker för. Vilka som verkligen hjälper mig att underlätta jobbiga saker i livet och som inte alltid tänker på sig själv i första hand. Jag är så lyckligt lottad! 
 
Nu är det dags att försöka somna, har haft väldigt jobbigt med sömnen på senaste tiden och behöver verkligen sova. Så önska mig lycka till! 
 
Natti peeps! 
 

Heart Of Gold

Hej! Jag ligger i sängen nu och ska sova. Är egentligen as trött för jag har inte sovit många timmar natten till idag men jag har druckit så mycket kaffe så jag är som ändå klarvaken.. Sjukt jobbigt! 
Dagen har varit riktigt jobbig på många sätt, har mått väldigt dåligt och gruvat mig som attan inför skolan imorgon. Som tur är så är det kortdag och jag får gå hem 13.25. 
Jag sov först ganska länge imorse eftersom att jag inte sovit så mycket. Efter det klev jag upp och åt en supergod frukost som bestod av en skinkmacka, kokta ägg, jordgubbar och iste. Jag har börjat försöka att äta lite bättre, nyttigare mat och äta mer på frukost,lunch,middag så jag inte går och små äter så mycket. Mår väldigt dåligt över hur min kropp ser ut just nu och att jag gått upp en hel del i vikt under den värsta tiden då jag mått dåligt.
 
Sen åkte jag, pappa och syrran på birsta och inhandlade bla ett par nya löparskor till mig, en hängare och några lampor till mitt rum. Var inte super peppad av att gå på birsta men såhär i efterhan känns det bra. 
 
Ikväll har jag invigt löparskona lite lätt med att gå rnt sidsjön med pappa. Var ganska skönt och kändes bra att jag rört på mig lite efteråt trotts att jag egentligen hade varken lust eller ork. Båda mina föräldrar kämpar och tvingar med mig ut ganska ofta nu så jag får lite frisk luft och det är sjukt irriterande men ändå bra vissa dagar.
 
Efter sidsjön så åkte vi till mina kusiner och jag fick träffa viktor som jag nog inte träffat på nästan ett år. Vi drack kaffe (det som håller mi pigg fast jag inte är det) och pratade lite. 
Väl hemma så avslutade jag dagen i soffan med en fruktsallad och en smoothie gjord på banan och jordgubbar, bra mycket godare än godis! 
 
  
Instagram

Uppdatering.

Hej! Jag har bestämt mig för att ha kvar bloggen ett tag till och se hur det går. Mår fortfarande inte bra men har fått hjälp och ska kämpa för att förhoppningsvis ta mig hela vägen till toppen! 
Just nu ser allt bara mörkt ut. Jag orkar ingenting och sover typ hela dagarna. Försöker ta mig ut på dagarna och gå men mina ben vill knappt röra sig. Allt detta är superjobbigt och jag känner att botten är nådd så nu kan det bara bli bättre! 
 
Har varit hemma nästan hela veckan pga att jag mått skit helt enkelt. Tur att jag haft mamma som har tagit hand om mig! Vi har myst mycket och övningskört ganska mycket. Sjukt kul att köra bil, får en verkligen att tänka på annat. Längtar till jag har mitt eget körkort!
Kämpade och tog mig till skolan i onsdags och det gick ganska bra! Vart lite jobbigt på slutet men jag överlevde. Tog också en fika med Hanne på en håltimme och pratade lite. Välbehövt att få babbla lite skit och tjejsnack ibland med en tjej som jag gillar och som har samma åsikter som jag! 
Imorgon ska jag gå dit igen, känns som att det kommer gå eftersom vi har hål sista lektionen så slutar 11.45 + att vi skulle på nån "konsert" efter svenskan. Lär nog överleva :) 
 
Jag vet inte när jag kommer skriva nästa gång, kan bli imorgon, kan bli om 1 månad. Hoppas bara att jag börjar må bättre snart och att jag får tillbaka all inspiration till allt. 
 
Hoppas ni har det bra! 
/Jenny
 
Instagram
Mycket mer aktiv på instagram! Så ni vet ;)
 
 
 
RSS 2.0