Naglarr :D

hejhej, har precis gjort lösnaglar med gele. blev superbra ! :D skönt att slippa hålla på med lösnaglar ett tag..
Idag har jag coh philip hjälpt mami att bygga hönsgård, sen vid halv 1 så åkte jag hem och linda kom och gjorde lösnaglar på mig :)
snart ska jag ta och fixa mig sen blir det majbrasa. Det blir inte så länge för mig eftersom jag ska på träningsmatch imorgon, samling kl 10.. hahah men jaja. :)
vi hörs kanske senare, kram jenny


Naglarna. glittret syns inte men man ser ju iaf. började med korta, sen blir det längre :D

fredag<3

hej, sitter och kollar på tv medans pappa står ute och grillar. det kommer bli en mysig kväll ikväll! äta grillat med familjen, kolla på vampire diaries och en film med philip. FREDAGS MYYYS! <3
Idag åkte jag till jossan och var med henne och dennis. Vi gick ner till ånäsparken och sköt lite skott på jossan(hon ska troligast stå i mål på onsdag) Efter det har jag inte gjort så mycket, retuscherat bilder som jag laggt upp på http://jennyej.blogg.se/galleriet/ :) kolla!

nu ska jag hjälpa pappa att duka,
vi hörs imorgon, kram jenny

prins william och kate

Hej, sitter i soffan med pappa och ska kolla på då prins william och kate middleton ska gifta sig. och efter det ska jag nog försöka få tag i jossan för jag måste prata med henne.
annars har jag inga planer för dagen.

puss o kram
/jenny

gulligt par :)

Gräs i mitt <3

hej, kom precis hem från träningen och ska snart hoppa in i duschen.
Träningen idag va på gräs! haha jag tror att vi är ett av dom första lagen som får träna på gräs:D Det är grymt skönt att få komma igång på gräs, eller skönt, DET ÄR AWESOME! :D
På onsdag är första serie matchen, gissa om jag längtar?! den är på hemmaplan mot matfors... ´taggad redan nu :)

Nu ska jag gå och duscha, sen ringa till philip och kolla hur det gick på hans match idag , hejdå
/jenny
 


Kärlek till mitt älskade lag <3

glad tjej :D

hej, kom hem från birsta för ett tag sen. jag köpte precis vad jag hade tänkt, ett par jeans shorts. och sen fick jag ett par converse av mormor :D wiho.
Idag har jag varit barnvakt och varit på birsta. snart ska jag rida och sen ska jag träna om höften blivit bättre, om inte så ska jag åka och kolla på philip då han spelar match :)
nu ska jag ta och plocka undan lite, sen plugga och efter det rida.

puss och kram /jenny

Mina nya ljusrosa converse :D love them <3

shortsen med hög midja :D as snygga (Y)

Sommar kom!

Hej, sitter i soffan nu och ska strax gå och byta om till träningen som börjar kl 19.00.
Idag har jag varit med philip som sov över hos mig en natt till:) han är såååå gullig då han sover fasst idag höll han på att skrämma ihjäl mig :O haha han skrek i sömnen.... Vi har inte gjort så mycket.. hjälpt tillmed krattningen, myst och så. han var dock tvungen att åka hem tidigt för han skulle träna kl 5 och innan det skulle han in till stan och köpa nya målvaktshandskar.. då ha åkt hem så pluggade jag lite hem kunskap och lite so. sen gick jag ut och satt mig i solen och ritade lite. Imorgon så ska jag sola om det är bra väder så jag får nån bränna till skolavslutningen. Jag vill helst inte ha brun utan sol eftersom jag tycker att man får sånn ful brunfärg,typ orange-gul :S många brukar ha det på benen på skolavslutningen men jag tycker inte om det , då har jag heldre strumpbyxor. Imorgon ska jag även in till birsta och shoppa lite hade jag tänkt. ett par converse skor ska jag ha! mina förra gick sönder men nu ska jag ha ett par nya,riktigt sommriga. typ Ljusrosa/blå eller nån annan sånn färg.har funderat på vita men det är egentligen inte min färg(jag har ganska lätt att smutsa ner mig ) hihi.
sen är ett par jeans shorts också ett måste!

nu ska jag byta om
puss o kram /jenny

Söta,snygga babyrosa sommarnaglar<3 Dethär nagellacket kommer användas mycket i sommar!

toppenhelg<3

Hejhej, sitter i soffan med syster och ser på tv:)
min helg har varit gryyyyyym! :D allt började i torsdags då jag var med älsklingen och jossan, sen sov philip över. i fredags då han åkt hem så var jag med elin och vi åkte moppe till granlo på kvällen och var där tillkl 3 kanske. sen i lördags så hade vi vattenkrig med folk och på kvällen gick vi på påsknattmässa:) igår åkte jag till bosvedjan och mina kusiner. det finns inget att göra i bosvedjan haha, vi satt typ inne och spelade cod hela kvällen. jag är as nöjd! jag lyckades döda viktor 6 gånger... vi snackar inte om hur många gånger han lyckades döda mig.....
Idag ska jag rida,och hitta på nått annat roligt! Philip är i östersund och spelar fotboll me jag ska vara med honom senare ikv.

hahah konstigt inlägg men aja.
puss o kram /jenny


bilden är sen i lördags, jag och min ögonsten <3

Fredagsmys i soleen :DD

Hej jag heter jenny och jag är dålig på att uppdatera min blogg, jotack jag vet... men jag har inte haft tid att blogga på ett tag eftersom jag har varit ute och myyyyyyst i det underbara vårvädret! snart är det sommar, fy f*n vad härligt!
Igår var jag,philip och jossan och cyklade runt i kovland och snackade med alla moppemänniskor, sen åkte vi hem till mig och såg på film, Låt den rätte komma in. fasst vi såg inte klart den för mina två pigga vänner somnade så mamma skjutsade hem jossan och philip och jag gick och la oss.
Idag blev vi väckt vid 10 tiden tror jag. vi gick upp och åt påskfrukost med min familj och sen gick vi ut och vi har varit ute sen dess. nu har philip precis åkte hem för han skulle fira sin farmor elr nått... hahaha :) men snart kommer elin med moppen och ska sova här så jag lär ju inte vara helt uttråkad ikväll :D hihi,
nu ska jag ringa till elin och efter det tror jag att jag ska ta och åka till stallet och rida hästen min innan solen går i moln... :D 
vi hörs

puss o kram /jenny

Bjuder på en mkt vacker bild efter förra helgens fotografering :)

Friday,

Hej, vaknade för en kvart sen ungefär. Mår mycke bättre nu men inte helt bra.. så det blev ännu en hemmadag för mig. Mina hemma dagar har mest bestått av sovande,sims spelande(hahah) och tv tittande. och idag ska jag fräsha upp mig lite med ett långt baaaaaaaad! men först ska jag spela sims. Ni fattar inte hur roligt det är. har inte spelat på hur länge som helst ju :O
Jag hoppas iaf att jag är frisk nu i helgen så jag kan göra något roligt i det fina vårvädret! man blir alldeles tokig då man ligger hemma i sängen och mår skit och se det fina vädret. GUD GE MIG SOMMAR!
Nu ska jag spela siiims , kram o puss/jenny





SOMMAR KOM!

hemma från skolan

hej, vaknade för en halvtimme sen. nu ligger jag i soffan och ska slå på new moon tänkte jag.. Det är verkligen jätte tråkigt att vara sjuk! hatar det! :( verkligen as segt!
Nu ska jag se på new moon, sen plugga engelska, kanske rita lite också..
aja vi hörs kanske senare

kram jenny

big-brother martin<3

Hej, jag måste bara säga: MARTIN ÄR AS SNYGG! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
gud, kärlek<3

sjukling

hejhej, ligger i sängen inlindad i mitt täcke och snorar. japp, jag tror jag blivit sjuk igen! -.-'  jag borde ha världens sämsta imunförsvar... haha
nu pallar jag inte skriva mer, ska kolla på bigbrother live. puss

kram jenny

Kovlandskaaooos

Hejhopp. tänkte börja med att säga att det är kaos här i lilla kovland just nu .... vägen från kovland mot timrå har gått av.... så all trafik går geno lilla tösta där jag bor (Y) värsta E4 typ ;)
Nu ska jag ta på mig my shoes och skinnjackan och ta en promenad i regnet ner till studion och Bjööörn så jag får det överstökat. sen blir det att ta stallet för mamma är på nån föreläsnings moj.
Men nu måste jag gå.
adjö kära läsare

kram jenny

-

hej, sitter i soffan med bamse nu och gör inget alls... mår lite bättre men fortfarande inte bra. 
Skolan idag har varit ett rent helvette! jag har haft ont i huvudet,frysit,varit trött,ont i nacken mm. bara skit! Det ända bra med dagen var att jag fick veta att vi fick sluta tidigt imorgon.
Nu då jag har såhär tråkigt så har jag kollat runt lite på internet, kläder mm.

Linne från tiger of sweden. GE MIG!

Nu ska jag gå och ringa Björn(fotograf) igen och se om han svarar... :)
skriver troligast lite mer senare annars hörs vi imorgon:) see yaaa
kramjenny

jag och gosse bamse :) världens sötaste vovve

söndag

hej, ligger i min säng och ska sova snart tror jag.. mår inte specielltbra.. hoppas inte att jag håller på att bli sjuk.
jag och philip väcktes vid halv 10 imorse av pappa. vi klev upp,åtoch sen efter nån timmeså åkte jag på träning. Philip åkte med till bergsåker men han gick hem, det är inte speciellt långt och han ville ha lite luft satt.
efter träningen blev allt bara segt.... jag och mamma åkte och köpte glutenfri kladdkaka,grädde,formar mm. eftersom att hon ska ha med sig kladdkaka och bjuda barnen på skolan på imorgon. då vi kom hem satte jag igång att baka vanliga kladdkakor, gjorde tre stycken formar så vart ganska less efter. sen gick jag och la mig och kolla på film med mamma(bridget jones dagbok) och efter det såg vi på tvåan(på spaning med bridget jones). nu har vi precis varit nere i stallet och tagit in hästarna.
Igår åkte jag och philip till jossan, där klippte jossan philip(jag hjälpte till lite) och sen gjorde vi inte så mycket annat. jag och philip åkte hem vid 6 kanske och åt.
GUD vilken toppenhelg jag haft! synd att den måste sluta såhär. hoppas iaf att jag inte blir sjuk nu. för det skulle förstöra allt!

och förresten! vet inte om jag skrivit nått om det men jag har ritat av jessica alba. jag vart faktist riktigt nöjd med bilden!

Kram jenny

"för det är fredag hela månan"

hejhej, sitter och jobbar på min teckning av jessica alba :) just nu efter typ en timme så är skuggningen på ögonen klar iaf ;) hahah

idag ska jag vara hemma och mysa med min älskling. film,mat,snacks:) vi firar nämligen 7 månader idag:D

Jaha, har ni råkat ut för några roliga april-skämt idag då? Jag har faktist inte det... tror jag... isf så är det nog fotografen jag ska praoa hos som lurat mig, men det tror jag inte... hoppas inte iaf;)
Igårkväll så gick jag och charlotta till stallet för att ta lite kort på henne och hennes häst baron :) sitter och ska retuschera lite småsaker på bilden men den kommer nog ligga ute på http://jennyej.blogg.se/galleriet/ om en timma eller nått. Har även lagt upp den nya headern på den bloggen, ni får gå in och kika. det vart inte superbra men det vart lite bättre än den förra i alla fall :) den passade inte riktigt in där tycker jag . Kanse slänger upp den här ist, vem vet . nu ska jag sätta igång med bilden på charlotta och baron, skriver kanske mer senare

kram jenny




RSS 2.0