Onsdag

 
Hej! Sitter i köket hos pappa nu och väntar på marcus :) Har världens kramp i vaderna efter att ha halvsprungit hem, hahah snacka om dålig kondision... 
Idag har det varit en riktigt dryg dag på skolan! Hua, glad att den är över och suuuperglad att det är sista dagen innan lovet imorgon! :) Ska bli så himla skönt att få slippa skolan ett tag, eller slipper gör jag ju inte, muntligt nationelltprov i svenska direkt efter lovet, men ändå. 
Imorgon åker pappa och syrran till fjällen och jag och marcus ska bo ensamma i lägenheten över helgen! Ska bli skönt att få vara ensam med bara marcus torsdag fredag och sen hänga och partajja med underbart sällskap på lördag! 
Nu ska jag gå och hjälpa marcus bära upp nått från bilen :) haha 
/Jenny
 
 
Världens sötaste tremänning, ottilia <3

Diamonds in the dark

Hej! Jag sitter på skolan nu och lyssnar på spotify. Bara några dagar kvarr nu innan det äntligen är påsklov! Hoppas att de här dagarna går superfort! Längtar så till på torsdag för då kommer marcus till mig och vi ska bo i pappas lägenhet ensam hela helgen eftersom att han och lillasyster har åkt till munsvattnet. 
På lördag blir det partajj också, ska bli trevligt! Var ett tag sen jag var ute nu och nu är jag riktigt sugen. 
Sen så kommer även mina underbara småsyskon också och stannar hela lovet, som jag saknat dom! 
 
I lördags var jag på birsta och såg på bästa robin stjernberg med matilda. Passade även på att shoppa och fynda lite eftersom det var rabatt i typ alla affärer eftersom att birstacity fyllde fem år :) Fick bla. med mig ett par nya svarta dr denim jeans hem, en stickad tröja och en ring. Ramlade ju med mina förra svarta jeans så dom gick sönder helt... Har pajjat typ 7 sånna jeans nu, good job jenny! 
 
Idag tänkte jag åka och sova ensam hos pappa en kväll men vi skulle antagligen åka och hälsa på min nya släkting ottilia som jag inte hunnit träffa ännu. Älskar små bebisar <3
/Jenny
 
 
Instagram

Mar. 23, 2013

Hej, skriver ett snabbt inlägg nu innan jag drar på 40-års fest :)
Igår va jag först på birsta efter skolan med mamma och träffade även min älskling där :D <3 sen åkte jag hem och var med Lotta hela kvällen! Myste, såg på magicmike och åt gosaker :))
Idag har jag varit ute med skotern, as härligt! Sen har jag fixat mig och nu ska jag till Lars . Kanske skriver mer senare!
/jenny

Mar. 21, 2013

Hej. Ska sova nu men tänkte att jag skulle berätta like kort om mina lediga dagar :)
De spenderades i söråker med min Marcus. Massa mys och jag behövde det verkligen. Hade behövt han nu också, men han stannade hemma istället.. Men som jag sagt många gånger innan, man kan inte få allt. Även om jag veeeerkligen hade behövt det den här gången.. Nån som förstår mig och som bara kan hålla om mig och som alltid får mig att le oavsett hur piss livet är, min älskling <3
Imorgon är det skola igen, men bara en lektion för vi har hål på idrotten :D och sen har jag utvecklingssamtal också..

Nu ska jag sova så jag inte får världens fulaste påsar under ögonen imorgon.. Har nämligen sminket hos mamma... Kul liv -.- haha
Godnatt /jenny

It's a good day to be alive

Hej! Jag sitter och har foto nu. har inget att göra eftersom att jag inte har hunnit fota uppgiften än... gaah! Jävla rapport pajjar allt... Men som tur är så gjorde det inget att jag inte var klar idag, men ändå.. segt att bara sitta och göra ingenting. 
Då jag kommer hem så ska jag äta nått, sen ska jag och mamma på birsta en sväng efter att hon ridit hem en av våra hästar. Sen skjutsar hon mig direkt från birsta till marcus. Ska bli såå mysigt att få vara med min älskling! 
Jag blir kvar där till på torsdag. Då plockar pappa upp mig iaf, kanske marcus när han landat med flyget. 
 
Nu ska jag ta och ladda hem en film och kolla på resten av lektionen, hejdå!
/Jenny
When it seems impossible
And you think that you might be lost
When you're feet start to run
And the shackles come off
Look around for the things you need
And you'll find them inside
It's a good day, it's a good day to be alive


 
Nu kan ni fråga mig saker på: http://ask.fm/jennyej 
(svarar inte på allt för personliga/sjuka saker)

Härlig måndag!

Hej! Jag ligger i sängen nu och ska sova så fort jag skrivit klart det här inlägget. 
Den här måndagen har varit riktigt najs! Så skönt att inte ha nå plugg osv. Jag har varit på birsta med bästa fanny och inhandlat en tröja och lite nagellack. Sen så gick jag upp till linda, målade hennes naglar, lyssnade på musik, drack kaffe och snackade lite skit. alltid lika trevligt! 
Imorgon är det tisdag och jag ska få träffa min älskade pojkvän! Jag åker dit på eftermiddan/Kvällen och sover där till onsdag iaf, kanske torsdag, det beror på lite andra saker. ska bli så mysigt att få sova och gosa med marcus! önskar att jag kunde få göra det varje dag! 
 
Nu ska jag avsluta detta inlägg med att hälsa alla godnatt och ja, sov gott hahah.. 
/Jenny
 

Rapporten klar!

Hej bloggen, tänkte bara meddela att från och med nu är det slut på mina klagomål på rapporter (åtminstone till nästa gång jag ska skriva en) för nu har jag lämnat in den! Åh ni anar inte hur najs det är assåå!!!
Nu ska jag duscha sen ta en nattmacka och gå och lägga mig i sängen och kolla på glee innan jag somnar. 
Natti igen på er! /Jenny

Söndag

Hej! Jag sitter proppmätt i soffan nu och samlar krafter till några timmars rapportskrivande. Nu är det snart klart. Jag har varit så otroligt stressad och frustrerad över den. Tror aldrig jag kännt mig så dum som när jag skrivit den här rapporten... så många svordommar.. hua!
 
Iaf så hämtade mamma mig hos marcus vid halv 11 imorse så att jag skulle hinna träffa småsyskonen mina innan de åkte tillbaka till stockholm. Tiden gick as fort men vi hade jätte trevligt och mysigt och jag är superglad att jag hann träffa dom! Nu är de påväg tillbaka till stockholm och jag sitter hos pappa. 
 
Jag har haft en toppenhärlig helg med min älskling och det kommer kännas fel att inte få somna i hans famn inatt. För då han ligger och håller om mig så känner jag mig som den lyckligaste tjejen i världen och sover som en prinsessa. Att vakna upp och det första man ser är den man älskar, det är så underbart bara! Vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt... Det är bara så tomt utan honom lixom... och jag längtar alltid efter honom då jag inte är med honom. Önskar jag kunde dela säng med honom varje natt! 
 
Nu ska jag skriva klar rapporten sen ska jag gå och lägga mig så tidigt som möjligt och ladda om för en ny vecka. 
Vi hörs /Jenny
 
Bilder från dagen med mina småsyskon <3 synd att inte krickan kunde vara med bara :(

Lördaag

Tjabbbaaaa! Jag är med jerry,emma,sofia,kevin,robban och älsklingen. Vi tjockar chips, dicka dicka och bara chillaar :) 
Idag har vi varit här hos marcus syrra i stort sett hela dagen. Mådde as dåligt på förmiddagen/mitt på dagen, mådde illa och det svartnade för ögonen på mig lite då och då :( Men nu mår jag bra igen.
Imorgon ska jag äntligen få träffa mina småsyskon! Som jag saknat och längtat efter dom! Synd att jag bara hinner träffa dom nån timme bara innan dom ska åka till stockholm igen :( Men jag får ju träffa dom iaf och det är ju det som är viktigast! 
Sen ska jag till pappa också och skriva klart den här jävla rapporten, ska bli så otroligt skööönt att slippa den! 
Sen ska jag även springa imorgon. Så himla skönt att springa, ta en lång dusch och sen lägga sig i sängen och sova! Man somnar på en gång och sover som en stock
Igår åkte jag och matilda till marcus vid 1 och var med han och robban. Vi åkte spark och bara umgicks och myste på. Riktigt trevlig fredag!
 
Nu ska jag, ja jag vet inte vad jag ska göra... Inte skriva mer iaf ;) 
vi hörs /Jenny
 
Instagram

Torsdag

Hej bloggas! Jag sitter och har lektion nu, ska jobba på en surrealismbild.. men eftersom att jag är så glömsk och har glömt min teckning hemma så har jag lixom inget att göra... pillar lite så rapporten, lyssnar på musik och tar det lugnt :) 
Längtar inte hem idag.. fyfan... Bara tanken på att jag ska skriva rapport gör mig spyfärdig. 
 
Imorgon ska jag åka till älsklingen direkt efter skolan, som jag längtat efter honom! Matilda och jossan ska med också tror jag så vi lär nog få trevligt! :) Ska sova där i två nätter och sen åker vi hem till mig på söndag. Ska bli skönt att få vara med honom och bli lite ompysslad! Det är aldrig fel efter en stressig och jobbig vecka som denna. Fyfan! Så nu då jag kommer hem så ska jag plugga satan så jag hinner klart innan helgen så att jag inte behöver skriva nått då. Så jag bara kan vara ledig och gosa med marcus! 
 
Nu slutar vi snart så jag ska börja plocka ihop :) 
/jenny
 

"Rock and roll ain't noise poll"

Hejsan hoppsan alla bloggläsare! Och till er som bara kikar in, välkommen till min oerhört vackra blogg *host* hahah. 
Jag sitter i köket nu och lyssnar på mina älsklingar ACDC! Ska snart packa ihop datorn och väskan, snöra på mig skona, sätta på mig skinnjackan och glajjorna och bege mig till skolan. Vi hade inge foto idag så det blev en lång skön sovmorgon, börjar 12.45 (Y)
 
Idag ska jag fortsätta skriva på rapportbajsjäveln, plugga spanska och göra surrealismbilden, love my life! NOT!!! Men först ska jag till skolan och ha tre hemska lektioner.. Svenska,Engelska och histora :( 
 
Nu ska jag sätta fart så jag är klar då min skjuts kommer. Lyx med mormor som kan skjutsa till skolan! Skriver antagligen mer ikväll och klagar på allt plugg.. Hahahaha. Ha en trevlig dag i solen hurni!
/Jenny
Instagram

Jobbiga rapport, kan du bara försvinna?

Hej igen! Slänger in ett blogginlägg till såhär på kvällskvisten för att få en paus i rapportskrivningen.. Jag ligger i sängen, dricker vatten, lyssnar på deppig musik och tycker synd om mig själv.. varför? Jo för att det är ensamt i sängen utan min marcus och för att jag måste sova ensam då jag drömmer sånna fruktansvärda mardrömmar,för att jag måste skriva den här rapporten om ett ämne som jag inte är ett dugg intresserad av, för att ja har ont i huvudet, för att jag måste även göra klart en surrealism bild till på torsdag som jag inte äns börjat med och samtidigt har massa saker att plugga in till ett läxförhör på spanskan... Har god lust att bara lägga mig ner och sova bort några skolveckor och sen slippa göra allt man missat, tänk om livet vore så enkelt? 
 
Nämen nu måste jag faktiskt ta och sätta igång så jag blir klar nån gång.. Vill vara klar innan helgen för att jag ska kunna vara helt ledig och umgås med min fina,underbara pojkvän som jag älskar så otroligt mycket! Puss marcus <3
 
Vi hörs imorgon igen! Sov gott och dröm sött!!! 
/Jenny
 
 
 
Instagram

Dålig tisdag.

Hej! Jag sitter på media nu och skriver ut lite bilder, ska snart gå till bussen. Dagen började piss.. sov över imorse eftersom jag var så trött efter att ha drömt världens hemskaste mardröm någonsin inatt!! Asså jag skämtar inte, jag var verkligen livrädd och kunde inte somna om. Som tur är så har jag världens bästa mamma och med henne vid min sida så somnade jag snabbt. 
 
Nu ska jag hem och börja med rapporten... vill verkligen inte men jag måste :( hoppas ni får en bättre tisdag än mig hurni! Hörs senare/imorgon 
/Jenny
 
 

Måndag.

Har myst ner mig i min säng ensam och kollar på hawaii five 0. Fryser och saknar min pojke.. Det är så tomt i sängen utan honom och att man blivit ganska van vid att ha nån som ligger och håller om än hela natten och pussar än godmorgon på morgonen gör ju inte det hela lättare.. Sover bättre och vaknar upp gladare med marcus vid min sida helt enkelt. Önskar att jag kunde få det varje dag.
 
Idag var det skola, och det var en riktigt najs dag! Så härligt att få träffa alla mina älsklingskompisar igen! ♥ Efter skolan har jag bara tagit det lugnt.. Börjat kolla runt lite på internet om konflikten mellan israel och palestina som jag ska ha skrivit en rapport om på söndag... YAAAYY! -.- 
 
Igår åkte marcus hem vid halv 1 vilket inte var så kul, men vid halv 2/2 nån gång så kom matilda och umgicks med mig så det gick ganska bra ändå även fast marcus hade åkt ;) heheh. Vi spelade sims, lyssnade på musik och umgicks iaf och det var riktigt trevligt! Har sånna toppen vänner! Älskar er allihopa! 
 
Nu ska jag se klart på det här avsnittet, ta en dusch, ringa till marus och sen sova tidigt. Jättetrött tjej! 
Godnatt /Jenny
 

Fjällen 2013

Några bilder från fjällen. Alla tagna med min Iphone 5 :) 

It's all because of youuuuuu!!!!

Hej! Jag är tillbaka och vill börja med att säga grattis till världens bästa Robin som vann melodifestivalen! Så jävla lycklig är jag!!!! 😍❤👍
Idag vaknade jag upp bredvid min älskling och vi började planera dagen. Vi har varit på stan och shoppat med lillasyster, myst en massa, varit med Kevin och Fia, bowlat med dom och syrran och sen ätit middag och kollat på melodifestivalen. Riktigt bra lördag om du frågar mig!
Igår kom jag hem sent och pappa hämtade mig hos mamma nästan på en gång. Då jag kom till pappa så var min prins redan på parkeringen och väntade på mig. Ni anar inte hur mycket jag saknat honom, känns som att det hade gått en månad sen vi träffades typ!

Imorgon ska jag plugga, vara med Marcus och Matilda och njuta av den sista lediga dagen innan skolan.

Slänger upp lite bilder sen dagen, outfit mm. Kär i mitt nya kandee linne som jag fått av pappa, tack snälla!!

Fjällen!

Hej! Jag skriver lite snabbt nu innan jag ska sätta igång med all packning osv. Idag åker jag till fjälls! :D Så jag kommer inte blogga nått mer nu förrän på typ fredag/Lördag nån gång :) 
Ha ett toppenlov nu allihopa! 
/Jenny

Lördaggggggggggggg

Hej! Jag sitter vid marcus köksbord nu och gör ingenting typ. Har druckit lite kaffe osv. 
Jag vaknade ganska tidigt imorse men marcus var trött så han sov nån timme till medans jag satt och spela spel på mobilen och kollade och gosade han medans han sov :) Så himla mycket skönare och mysigare med sovsällskap, speciellt när det är den man älskar. 
Jag blir kvar hos Marcus idag. Vi får se vad vi hittar på.
 
Jag trodde att vi skulle åka på måndag, eller trodde och trodde, det var bestämt att vi skulle åka då. Men nu har mamma tydligen ändrat sig så vi ska åka imorgon kväll/eftermiddag för att vi ska kunna ut och åka skoter på fredag. 
Längtar efter att få komma dit faktiskt. Ingen mobiltäckning, ingen el(om inte elverket är på) och inga grannar förrän flera mil därifrån, så sjukt skönt! Man lixom stänger allt ute och bara myser och har kul i några dagar. Riktigt mysigt! 
 

Underbara fredag!

Hej på er! Jag och Marcus ska sova nu efter att ha sett på step up 4. Satan vilken bra film! Eller ja, storyn va ju samma som på alla andra step up filmer, men danserna!!!!! 😍

Den här fredagen har varit toppen!! Började med att jag vaknade hos pappa och gick och lunchade och gick på stan med Matilda. Sen tog jag och Lotta bussen hem och hann umgås på den lite. Då jag kom hem gick jag direkt till linda och Johanna och spelade ett roligt sällskapsspel, lyssnade på musik och drack gokaffe! Sen hem, snabbdusch, byta om och åka till Marcus. Det va meningen att han skulle komma till mig men det blev lite ändrat:) vi har käkat pizza, varit hos hans syster och sett på step up typ. Men jag har haft en toppenkväll, verkligen! Med min prins
Nu ska vi sova somsagt, natti!
/jenny

 

snabbt inlägg

Hej! Jag sitter i köket nu och har sett på ett avsnitt av one tree hill. Började om på säsong 1 i måndags då jag kom hem och har sett väldigt många avsnitt undertiden jag varit sjuk. Man lessnar aldrig på den serien! Synd att den är slut nu :/ Har sett alla säsonger säkert 5 gånger.. hahaha 
 
Nu ska jag gå och byta om och sminka mig lite fort, sen ner på stan och luncha med matilda :) skriver mer sen! 
/jenny
RSS 2.0