Torsdag

Hej! Jag ligger i sängen hos pappa och har ont i hals och huvud... :( Men jag tar en alvedon, lyssnar på lite skön musik och hoppas att det går över så jag kan få somna ikväll. 
Ja min första dag som glada lyckliga positiva jenny gick väl sådär.. Ännu en natt med feber gjorde att jag fick stanna hemma från skolan ännu en dag. Men vi gör ett nytt försök imorgon och ser om det går! 
Annars har jag inte gjort ett piss idag. Haft superduuuper tråkigt :/ men vafan jag ler ändå! :D Imorgon är det en ny dag och den tänker jag inte kasta  bort även om jag är sjuk! Jag ska ner på stan och luncha med min fina matilda och gå på stan och inhandla lite saker som behövs. Sen efter det så ska jag hem till mamma och fixa med lite grejjer och ställa iordning inför kvällen innan vi åker och hämtar min snyggish boyfriend som jag saknat som bara den! Måste passa på att umgås med han nu eftersom att jag åker till munsvattnet på sportlovet, måndag-fredag, som vanligt. Men det ska bli roligt att få spendera lite tid ensam med min underbaraste elin också! <3
 
Godnatt, vi hörs imorgon! 
/Jenny

Nu jävlar!

Hej på er! 
Jag mår mycket bättre idag och imorgon ska jag ta en alvedon och testa att gå på skolan. Man hamnar efter så mycket då man är hemma satt.. :) 
 
Iallafall så tänkte jag berätta för er alla att jag ska ta tag i mitt liv nu. Försöka lösa alla problem och gå vidare. Jag har suttit på ett och samma ställe så länge nu och mått så j*vla dåligt så ni anar inte! Jag är så sjukt trött och less på att gråta mig till sömns på kvällarna och gå omkring och må dåligt och sprida dålig stämning bland mina vänner och familj.
Jag ska också börja ta hand om mig själv mera. Unna mig lite nya kläder, kanske nya gelénaglar,sola och gå på spa typ. Jag ska även börja tänka på vad jag stoppar i mig och börja träna flera gånger i veckan så att jag kan sluta må dåligt över min kropp. Jag ska även försöka börja acceptera mig själv för den jag är och försöka bygga upp mitt självförtroende, göra det jag vill och skita i vad alla andra tycker. Och viktigast av allt! Jag ska börja säga ifrån och inte låta andras åsikter,tankar och problem trycka ner mig!
Nu jävlar ska jag skärpa mig! Så det är bäst ni passar er! ;) 
 
Det var allt jag ville säga ikväll! Vi hörs imorgon! 
/Jenny
 
Snart kommer jag inte bara le utanpå, utan även innuti igen. Ska bli skönt att slippa fejka och gå omkring och må dåligt och låtsas som att allt är bra! 

Kiera Knightley

Så, nu är den äntligen färdig! Bättre sent än aldrig right? Inte riktigt toknöjd är jag, men helt ok tycker jag att den blev. Har Inte ritat så mycket på sistonde och känner att jag måste sätta igång nu så att jag blir bättre! 
 
 

Sjuk,sjuk,sjuk osv.......

Hej på er! Det är en sjuk jenny som skriver idag. Febrig,ont i halsen,hosta och massa snor! I love it! Eller inte... Fyfan för att vara sjuk!
Just nu sitter jag i köket med Danne, Isa och Adam och ska fika lite. Har tagit en alvedon så att jag ska orka vara uppe. 
Natten har varit hemsk. Frysit som jag vet inte vad!! Har sovit med en filt och dubbla täcken under bäddmadrassen :O   Varför har man aldrig sovsällskap då man verkligen behöver det? Hade ju inte skadat med en varm marcus som sovsällskap direkt... Men allt kan vi inte få här i livet. :) 
Nu ska jag dricka lite kaffe, hoppas ni mår bättre än vad jag gör! 
/Jenny
 

Har fått mig ett gott skratt nu på morgonen iaf, ätit frukost med lilla isa-fisa :')

Sjuk

Hej! Jag sitter hemma i köket nu och dricker kaffe och umgås med familjen,elin och thomas. 
Idag vaknade jag upp hos marcus vid halv 10 men vi låg kvar i sängen och myste och kolla på pippi på rymmen till typ 11 eller något sånt. Jätte mysigt att bli ompysslad då man är sjuk! Efter det så gick vi in och umgicks med robert och vid 4 så skjutsade de hem mig till kovland. Efter det så har jag varit med familjen, ätit,sovit och tagit det lugnt bara. Hatar att vara sjuk! Värsta som finns. Känns som att mitt huvud ska explodera.. :(
Nu ska jag gå och lägga mig och se på en serie, sen sova. Jättetrött.. 
Sov gott!
 
 

valpar till salu!

Hej! Jag sitter hos linda och lars nu och ska snart äta. Har varit här sen jag slutade skolan idag och druckit kaffe, ätit vaniljbulle,lyssnat på musik,gosat med valparna och umgåtts med linda :) Har även ridit min kusins häst bubblan! Va ett tag sen jag red sist och det var riktigt roligt faktiskt! 
Nu ska jag käka, skriver troligast mer senare annars hörs vi imorgon! :)
 
 
 
 
 

Vill ha helg!

Hej! Sitter på skolan nu och redigerar bilder till en fotouppgift. 
Jag var hemma igår för jag var seg,trött och mådde dåligt. Men idag mår jag bättre så jag gick på skolan. Fint väder ute är det också :) 
Nu är det bara 2 dagar kvar till det är helg igen. Ännu en lång skön helg eftersom att jag är ledig på måndag igen. På fredag kommer mina småsyskon upp också! Som jag har längtat! Så jag ska tillbringa början av helgen med pappa och massa folk och sen på söndag, måndag ska jag vara i kovland med marcus, mamma och småsyskonen! ÅHH vad jag längtar till helgen nu! 
Sen så har jag och min underbara vän erica bestämt att vi ska dra på tomorrowland då vi gått ur 3an! Så jävla amazing! Tänkte gå 2014 men väntar nog ett år extra :) Jävulskt roligt ska det bli! Peppar sönder redan nu!!!
Nu ska jag fortsätta med mina bilder, hejdå på er!
 

Hej ego!

Tjabba, ska sova nu snart men tänkte skriva några rader innan.
Jag ligger i sängen hos mor min och mår väl lite bättre.. Långt ifrån bra dock.. Men jag överlever nog ska ni se :)
Imorgon är det skola, Ingen lust att gå men lär ju få gå ändå..
Nu ska jag lägga mig, ni får lite snygga egobilder *host* till vi hörs nästa gång ;)

...

Hej påer! Jag är i stan hos pappa nu och gör absolut ingenting alls. Är ledig idag, men hade nästan helldre varit på skolan, och då är det illa! 
Jag har jätte tråkigt och är ensam. Trodde att marcus skulle komma men det blev inte så. Så nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig och slå på en film och tycka synd om mig själv i nån timme. 
Hatar sånna här dagar! Dagar då livet är så sjuukt jobbigt samtidigt som man är alldeles ensam och vet inte vad man ska ta sig till... 
 
 
Take me away from here
And all today's pain
You know I see it all so clear
The morning after the rain


Lördag

Hej. Jag sitter hemma hos Marcus syster nu och har precis druckit kaffe. Snart kommer pappa och hämtar oss för vi ska hem dit och äta middag, baconlindad kyckling med potatisgratäng och avokadohalvor med röra i till förrätt! Mums!
Sen ikväll ska vi tillbaka till söråker igen och se på film med Marcus syrra och hennes kille tror jag :)
Skriver mer senare, jobbigt att blogga via mobilen ;)

Slänger upp en bild sen jag fotade Fanny i studion i torsdags. Fler bilder kommer nog i veckan :)

Alla ♥ dag

Hej på er alla små hjärtan! Idag är det alla hjärtans dag, men jag och min pojkvän kan inte vara med varandra idag så vi får fira i helgen istället vilket suger :( men men jag firar med singlarna och kollar på deppkärleksfilmer istället, helt ok det också! 
 
Marcus, min kärlek! Jag älskar dig och toklängtar efter dig som bara attan! Men jag får ju vara med dig hela helgen så jag får försöka klara mig. Älskar dig mitt hjärta! 
 
Och till mina vänner och min familj, älskar er också! 
 
Hoppas ni alla får en toppendag fylld med kärlek! 
/Jenny
 

 
 

Hej på er! Jag sitter på skolan nu och har svenska. Vill bara hem.. Vill hem till min mamma och syster.
Idag är det en dålig dag. Säger inte mer än så. Och det är dagar som denna man är så fruktansvärt tacksam att man har nära och kära som kan ta hand om en. För efter en dag bland massor av människor, då man gått om kring och låtsas som ingenting så är det skönt att få komma hem och ta av sig masken. 
 
 

Sov gott!

Hej! Jag ligger i sängen och ska sova nu. Har varit en jobbig dag så det är inte så lätt men nu känns ögonlocken ganska tunga så ska passa på och lägga mig. 
Kom precis hem från linda där jag såg på film, drack kaffe, lyssnade på musik och hade jättetrevligt! Vi började se på Magic Mike, verkar jättebra och har börjat ladda hem den nu så jag kan se klart den nån dag :) 
Imorgon börjar jag tidigt, fy för det! Men det är ganska skön skoldag imorgon för vi har foto :) 
 
Nu ska jag sova! Godnatt på er!
 
When you're happy like a fool
Let it take you over
When everything is out
You gotta take it in

Måndag.

Hej! Jag sitter i biblioteket på skolan och kollar på vampirediaries nu. Jag har inte haft tid att kolla på förra veckans avsnitt men vi fick sluta efter att vi var klar med svenskaprovet så nu har jag tid att kolla på det. 
Nu är det bara en lektion kvar innan jag slutar, skönt med bara 2 lektioner idag! Sen ska jag hem till min älskling och umgås med honom innan han åker hem till sig. Vid 7/8 ikväll hämtar mamma min mig också. Ska bli skönt att få komma hem till kovland en sväng och slippa sova ensam. Trodde jag skulle behöva göra det men klarade mig. 
ska även fortsätta med sommarjobbs sökandet idag, gaaah hate it! Men det måste ju göras om man ska få nått sommarjobb right? 
 
Nu ska jag gå till skåpet och hämta matteböckerna, skriver mer ikväll! 
 

skoterdag!

Hej! Ligger i soffan med en sovande marcus nu. Toktrött är vi efter en hel dag på skotern! Ska snart gå och lägga oss.. 
Vi har somsagt varit ute med skotern hela dagen med trevligt sällskap(Kevin och sofia). Vi körde, grillade och hade allmänt mysigt! :) Efter det åkte vi till pappa och åt och nu har vi sett på tv.. Ögonlocken är sjukt tunga nu, så vet inte hur länge till jag klarar av att vara uppe! 
 
Imorgon har jag lång sovmorgon eftersom jag är klar med allt som skulle göras på engelskan så jag slipper gå på den :) Börjar 12.15 :D 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs imorgon! 
 

Älskade fredag!

Tjooooo! Ligger i sängen nu, har precis sprungit på mitt nya löpband i en halvtimme ungefär så ska hoppa in i duschen nu snart. Kom hem från en fest för nån timme sen. Kände typ ingen där och va astrött så jag gick hem istället. Kan dock inte lägga mig än för marcus är kvar och ska sova här efter. Min efterlängtade pojkvän! <3
Ego som jag,jossan och matilda va på idag va as bra! Riktigt bra svensk film! Och skådespelaren in my heart! <3 Den fick betyg 8 av10 av lilla mig för att själva "storrryn" va jätte bra, skådespelarna också, men den var lite dåligt inspelad ibland.. Men helt klart värd att se! 
 
Nu ska jag gå och duscha, sen kolla på trolltider som är en julkalender från 1979, men den är asbra! Ska även kolla på vampire diaries om jag hinner innan marcus kommer hem:) 
 
Annars har jag haft en trevlig dag/kväll med nära och kära. Riktig toppenfredag!
 

Lyckliga slut ♥

Hej! Jag ligger i sängen och torkar tårarna nu, har precis kollat klart på diselråttor och sjömannsmöss och slutet, åååh jag älskar det! Nog för att jag har lätt för att börja gråta till filmer osv, men hua vad den julkalendern är bra! Det är en av mina favoriter! Min absoluta favorit är Trolltider som jag börjat kolla på nu, första avsnittet. TOKBRA!!! 
Imorgon är det fredag, äntligen! Så efterlängtad! Men jag får inte träffa min marcus :'( Blir bio med tjejerna istället och det är ju nästintill lika bra :> hihi, vi ska se på ego. Slutar ju tidigt imorgon också! Skönt! Efter skolan ska pappa plocka upp mig på direkten och vi ska åka och köpa ett motionsband till mig så jag ska komma igång med träningen! Tack snälla pappa! 
Nu ska jag kolla på dethär avsnittet, sen sova. Natti på er!
 
 
 

Myskväll med mig själv.

Hej, jag ligger ensam i min säng och kollar på diselråttor och sjömannsmöss samtidigt som jag saknar marcus. :( <3
Jag har snart kollat klart på diselråttor och sjömannsmöss, Ikväll har jag nog sett 6 avsnitt tror jag. Så jävla bra! Har legat i sängen och myst med valpen våran, käkat ben&jerry's och kollat på det. Håller på att ladda hem trolltider nu som jag ska sätta igång med då jag kollat klart på dethär :)
Idag har jag varit på skolan och efter skolan så tog jag det bara lugnt och sen gick jag till linda och fotade valparna, drack kaffe och umgicks. 
Nu ska jag sova. Tidig morgon imorgon, en dag närmare helgen då jag ska få träffa marcus <3
 
kvällens instagrambilder! 
 
Instagram

Random studio

Hej på er! Jag sitter bredvid mina vänner, svenskan har precis slutat. 
Idag började jag vid 10 och hade foto. Första timmen satt jag bara och kollade på världens bästa julkalender everr, nämligen diselråttor och sjömannsmös ♥ Men sen gick jag och matilda och tokade oss i studion ett tag innan vi gick på donken och åt lunch. 
Nu börjar snart historian. Sista lektionen idag. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra... seeegt! 
Nu kommer lite bilder iaf, hope u like it! 
 

 

Just nu

Kvällsmys ensam i sängen. Mysigt men saknar Marcus <3
Hörs imorgon hurni!

Steady feet, don't fail me now

Hej! Jag sitter och har precis målat naglarna nu. Snart ska jag gå upp till linda och umgås lite. Skönt att vara hemma i kovland igen och slippa vara själv. 
Idag har jag varit på skolan och haft tråkigt, like always. Och det har inte hänt nått speciellt.
Kan ju meddela att det tar längre tid än jag trodde med ritvideon, men den kommer då jag har tid att rita klart det sista. Och håller även på med ett självporträtt :) 
 
Kanske skriver mer senare, annars hörs vi imorgon :) 
 
 

Måndag.

Hej påer! Nu är jag tillbaka. Senare än va det var tänkt, menmen :) 
Jag sitter på skolan nu och har engelska. Ganska segt.. Måndagar är somsagt inte min grej. Har tokmycket plugg nu också :( hua. 
Jag har iaf haft en toppenhelg med vänner, nära och kära. I fredags var jag hos marcus hela dagen. Eller ja, vi va hos hans syrra och hennes kille och umgicks. Riktigt trevlig var det! På lördag morog kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem och umgicks med dom, åkte ut med skotern och på kvällen åkte vi in till stan och körde lasemaxx med folk. Riktigt roligt! Igår blev det en slapp dag. Vaknade sent bredvid min trötta pojkvän och klev utt och gosade med lillsyster och umgicks med dom innan de åkte hem till stockholm igen. 5 dagar kvar till jag få träffa dom igen. Sen åkte jag och marcus ut med skotern en sväng innan pappa kom och hämtade oss. 
 
Nu ska jag gå och käka lunch, hungrig tjej! Hörs hej! 
 
 
 
Instagram
RSS 2.0