Vinterland del 2

Snö, Skoter, Lycka. 
 
 
 
 
 

What are you waiting for

Ligger i sängen och ska sova nu snart om jag kan. Så mycket tankar som snurrar runt, alltid jobbigt såhär på kvällen. Tänker tillbaka, tänker framåt, allt bara snurrar. Snart har jag iallafall tagit mig igenom skolan, tacka gudarna för det! Ska bli så skönt att börja om på ny kula. Har så mycket att se fram emot, massvis med planer uppsatta. Ska bland annat på en weekendresa framöver med världens bästa mongo vän, elin. FyTysan vad jag älskar den flickan! Sen är det massa andra små trevligheter som festligheter och annat skoj. Men trotts allt det så fattas det ju nått, har sagt det förr, säger det igen, jag suger på att vara ensam. Jag kom på för ett tag sen att i år är det första alla hjärtans dag på 5 år som jag är singel på. Ganska sjukt... Men den kommer spenderas med en av mina absolut bästa vänninor, Matilda, på bion, äntligen ska jag få se Fifty shades of gray! Som jag väntat asså! Har så stora förväntningar! Så min allahjärtansdag kommer nog vara på topp även fast jag inte har nån pöjk att spendera den med i år. Tackar vet jag mina älskade vänner, i ur och skur! <3 
 
Till helgen blir det festligheter ska ni veta! Middag på invito med fina vänner, fest sen krogen är det tänkt. Som jag behöver komma ut och ha lite kul! Sen på lördag är det skoterdragracing på sättna, så om inte bakfyllan slår för hårt så kommer jag nog dra dit å.
 
Ska ju komma ännu mer snö, inatt är det tydligen klass 1 varning för snöstorm! MER SNÖ ÅT FOLKET säger jag!
 
Nu ska jag ta och försöka somna. Godnatt! 
 
 

Vinterland del 1

Det har äntligen blivit riktig vinter! Och det finns nog få som är så lycklig som jag! Jag älskar vintern! Det är en av de bästa årstiderna enligt mig. 
 
Här kommer några bilder som jag tagit hittills i vinter!
 
 

Lyckligare nu

Jag har precis suttit och läst igenom lite gamla blogginlägg för skojs skull men märker så snabbt hur mycket jag har förändrats på bara några månader, jag känner att jag äntligen börjar bli den gamla vanliga Jenny igen, hon jag var innan skiljsmässan och allt tok. Jag är mycket starkare och gladare. Jag står stadigt på två ben utan att nån måste stå och hålla i mig så jag inte faller ner i mörkret igen. Jag har gått från tjejen som inte kunde va ensam, tjejen som var tillbakadragen och ledsen inombords, till tjejen som är glad och stojig, som klarar av och till och med tycker att det är jävligt skönt att vara ensam, tjejen som drar ut och har kul med sina vänner, tjejen som inte behöver en pojkvän att stötta sig emot. 

Jag har varit singel nu sen i juli, och den här tiden har varit den roligaste jag haft på riktigt länge. Jag har lärt mig att man inte behöver en kille för att klara sig, man ska definitivt inte rycka åt sig den första bästa bara för att slippa vara ensam. Jag klarar mig själv, står på egna ben och behöver jag nån så har jag mina vänner och min familj. Jag har inte massa jobbig, onödig drama. Ingen svartsjuka, ingen skit. Bara ren och skär lycka! "Yes im singel, and you're gonna have to be amazing to change that" 

Annars så är jag sjuk fortfarande. Life. Men nu i helgen ska jag vila upp mig ordentligt så jag blir frisk! Så less på det här nu, har varit sjuk sen innan jul nu men de kan inte göra nått på sjukan eftersom det är ett virus, jävla virus. 
Nu ska jag försöka sova, inte så lätt, mår inte bra. Värst på nätterna och på förmiddagen. Även på kvällarna. Vi får se om jag går till skolan imorgon, annars ska jag ut och gå på en ordentlig promenad för att få i mig frisk luft! 
Godnatt på er! 



Sjuk som vanligt

Ligger i sängen hos pappa och försöker sova men det går inte. Har så fruktansvärt ont i halsen och huvudet så allt bara snurrar + att jag tror att jag är lite febrig för jag kallsvettas som en gris... Har varit sjuk sen innan jul nu och det verkar aldrig gå över och nu verkar jag dessutom har åkt på halsfluss igen, Jippi! Jag förstår inte varför man ska vara sjuk så länge för? Gah..

Aja, jag kom till pappa igår efter att jag sagt hejdå till barnen. Alltid lika jobbigt, usch.  Men vi har iallafall haft ett gäng härliga dagar med dom trotts att jag varit hängig! Men det är så jobbigt att det är så länge man får vänta till nästa gång de kommer.. Och nu i början då de har åkt blir det så fruktansvärt tomt, ensamt och trist. 

På tal om jobbigt och trist, imorgon börjar helvettet igen. Sista terminen nu iallafall, tacka Gud för det! Fast vi får väl se hur pigg jag är, kanske inte kan gå.. Måste vilket fall som helst till vårdcentralen och kolla mig imorgon, less på att vara sjuk nu, kommer definitivt inte palla skolan om jag är såhär sjuk så därför måste jag bli frisk! Förhoppningsvis får jag väl kanske operera bort dom här satans halsmandlarna snart också, det blir alltid tok med dom, varje gång jag blir ordentligt genomförkyld... Vet inte hur många gånger jag har haft halsfluss under mitt liv... De sväller alltid upp som stora ballonger iallafall, oavsett halsfluss eller inte.. 

Aja, nu ska jag lägga mig och blunda igen, hoppas på att man kanske somnar. Men det är inte alls lätt... 
Godnatt! 

Nytt år, nya möjligheter

Hej på er och gott nytt år! 
 
Jag sitter hemma hos mamma i sängen nu och försöker sumera året som gått men det är fan i mig svårt. Jag har haft ett hyfsat bra 2014 med mycket ups and downs. Kan knappast påstå att hela året har varit bra, men de sista 4 månaderna har varit riktigt bra så tanken är att bara fortsätta flyta med i lyckoruset jag är inne i just nu. Det kommer bli hårt, men har en känsla av att 2015 kan bli ett riktigt grymt jävla år, händer så mycket roligt och jag har ett gäng helt underbara vänner och världens bästa familj att dela det med! 
Jag har inte satt några riktiga nyårslöften (gav upp det för 3 år sen då jag insåg att jag aldrig håller dem) men jag ska iallafall skärpa mig i skolan nu de sista månaderna innan studenten och även försöka hålla igång träningen så jag håller mig någolunda i form iallafall. Har gett upp det där med att man ska gå ner visst mycket blablabla, jag bara försöker hålla igång så mycket jag hinner med och orkar så får vi se vart det slutar. 
 
Iallafall så firade jag nyår hemma i år. Vi var först uppe i stugan och grillade, drack, körde tipsrunda och hade trevligt. Sen bar det av hem till kovland där vi fortsatte att fylla upp partyblåsan och även åt massa gott, sen blev det dans enda in i kaklet innan vi gick ut för att se alla raketer i himlen på tolvslaget. Kan ju säga att det var en hel del raketer i år, men det slår banne mig inte thailand! Ett av de mäktigaste tolvslagen jag någonsin kommer uppleva tror jag. Aja, hade riktigt trevligt iallafall! 
 
Jag har ju även hunnit med att fira jul, fyllt 18 år mm sen sist jag skrev. Jag har blivit så sjukt dålig på att uppdatera den här bloggen alltså... SKÄMS! Ja men för att försöka sumera allt som har hänt lite kortfattat så är det en jävla massa party, skratt, drinkar och även lite ångest inför att skolan börjar strax och för all jävla skit man måste fixa då man blivit 18.. Jisses, vet inte om jag riktigt diggar det här med att vara myndig.. haha
 
Nu ska jag avsluta med att gratulera min underbara vän Maja som fyller 19 i år! Grattis fina du! 
Godnatt och hoppas ni får ett fint 2015 mina vänner! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0