Lördag

Hejhopp! Har precis städat mitt rum och sminkat mig, snart kommer charlotta ner och umgås med mig :)
Gissa vad?!?!? Det är vitt ute :o eller nu håller det på att smälta bort men ändå , nu då det börjat blomma blåsippor och tussilago, och mitt i alltihopa kommer det snö ? :S hahah aja.. Ikväll så ska jag upp till charlotta och äta middag med henne och madde, sen kommer det några fler så det kommer nog bli trevligt! :)
Nu ska jag ta och skaffa mig ett liv och hitta på något annat än att sitta framför datorn :) hejdå!



Jag är såååå het asså :o

Valpisarna

Hej, sitter och kollar på hawaii 5-0 just nu jag. Elin har precis åkt hem.
Fotningen idag gick bra, men man får ha lite tålamod när man fotar dom där små liven, dom är sååå söta! Min bamsen har gjort ett bra jobb! :D och idag fick pappa bamsen träffa dom för första gången :')

Gosiga <3


Pappa träffar asterix för första gången, lite spännande


Min favvoo, Albert :') såå töööt! <3

Packar kameraväskan

Hej på er! Ännu en vecka avklarad och nu är det bara en halv kvar innan lovet! SKÖNT SOM F*N!
Just nu så sitter jag och packar ihop alla objectiv,stativet och kameran och snart åker även datorn ner i väskan. Fick nämnligen ett fint litet meddelande på facebook igår :

Skriver mer senare, hejdå :*

21:49

Ligger i min säng med charlotta, kollar på hawaii 5-o och är allmänt seg.. ja, vad mer kan man säga?
Jag fotade henne idag också. mycket trevligt!
Hejdå på er! ;)

God natt ,glöm inte att ställa om klockan ;)

Hej, ja nu är denna dag sut för mig.. Jag ska nämnligen upp kl 06.30 imorgon pluss att det blir sommartid så jag missar en timmes sömn till :( Men jag måste upp , för min tränare kommer och hämtar mig kl 07.50.. Jag ska vara med på lägret imorgon, kolla på träninsmatchen och bara umgås med laget, men jag får tyvärr inte spela:'(
Dagen har iaf bestått av städning, liet fysik plugg och sen har jag ritat resten.. haha nolife.com..
Nu ska jag sussa, nattis :*


Sötaste lilla bamsen fick stå för kvällens bild, jag har världens vackraste hund <3 (jag har tagit bilden också) ;)

Justin Bieber



2012-03-24

Bieber fever

Hellojs, efter att ha städat i typ 4 timmar så började mistletoe med justin bieber dunka i högtalarna och jag fick en snilleblixt så nu sitter jag och ritar av honom! :D
See ya later /jenny

Ni får se sen hur det blir! :)

Wake up, It's a beautiful morning!

Hej och god morgon på er allesammans! Idag är det en förkyld jenny som skriver till er, igen... GAAHH! om förkyldningen bara kunde försvinna någon gång!
Jag har iaf bestämt mig för att göra lite nytta nu då jag inte kan vara med på lägret, så det blir en rensning av garderoben, jippi! -.- Sen om jag får lite tid över så ska jag ta med mig kameran ut en sväng i det fina vårvädret och fota lite. Jag har inte fotat på hundra år känns det som :o
Nu ska jag sätta igång med garderoberna, ojojoj... har ett ton kläder som jag måsta gå igenom.. Aja, lika bra att sätta igång, för jag måste hinna med att plugga fysik också.. -.-

Snart är sommaren äntligen här igen! :)

Sent svar på fråga om min prao..

Hej igen! Jo jag kollade igenom lite gamla kommentarer och såg att det var en fråga jag inte svarat på.. och det handlar om min prao jag gjorde förra våren, så den kommer nu!

Jag praoade alltså i en vecka med Björn Lundberg, fotograf Blv-photography. Jag fick göra lite allt möjligt.. Fota, vara med då han fotade, hjälpa till mycket, redigera bilder osv. Och ja, det var en riktigt rolig och intressant vecka och jag lärde mig ganska mycke och fick massor av grymma ideer , och jag skulle helt klart kunna praoa där igen!

Ja, jag hoppas du fick svar på din fråga. nog för att det var lite sent svar men :) hihi



Heyy yaaa

Hejhoppsan alla glada personer! Jag är jätte trött och ligger halvdöd i min säng och gruvar mig för att gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna...
Idag var det back 2 school igen då, och ja det va ju lite småsegt sisådär, men jag överlevde! Däremot vad jag oroar mig för just nu är min hals som inte gillar mig, och om den inte blir bra så kommer jag inte få åka på träningslägret i helgen och det vill jag ju! :( Jag får fortsätta käka strepsils (eller vad dom nu heter) I förhoppning på att bli bättre!
Nu ska jag gå och borsta mina tänder, tjarååå :)



Känner att jag bombat bloggen med egobilder på sista tiden, men ja.. ni får några till i brist på annat. och gårdagens outfit jaaooo :D

Pappa Bamsen :)

Hellooojs, idag var det sista dagen på bigband turnén och den gick bra! Jag är lite små hes nu bara, inte riktigt van att sjunga så mycket ;)
Efter den så åkte jag med mamma hem( Vi var på hennes skola och spelade sist) och vi åkte och köpte glass. Sen åkte jag hem och pluggade och kollade på 90210:)
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och kollat på bamsens små valpar, dom är nästan lika söt som pappa sin :')

Nu ska jag lägga in bilderna och filmerna från idag, så nån kanske kommer upp snart, om jag orkar :)

Här var lilla Bamsen liten och söt, detta var någon vecka efter att vi hämtat honom :)

Nu är han en stor ståtlig papillon, min lilla sötpropp :')

Här har vi en av valparna, fotade dom idag, blev inte så bra men det blev så pass att man ser hur dom ser ut iaf, lite random fotning :)

För fler bilder på valparna så kan ni kolla in här :http://www.lavaalvenskennel.cybersite.nu/

Bergsåkers big band (:

hej, skriver ett inlägg lite snabbt innan jag slänger mig i duschen så jag kan lägga mig och sova nån gång...
I går började vår skolas turné, och ja, det har gått bra hit tills! :D Alla är såå sjukt duktiga, och sen så måste man ju bara älska småbarnen då dom ska klappa takten, nawwe säger jag bara :') Imorgon är det sista dagen, och då blir det först högom, sen sticksjö tror jag oh sist stige, där jobbar även min mami så förhoppningsvis får jag sluta och åka med henne hem efter.
Och jag kom på att jag måste ju lägga upp bilderna sen fjällen, så det kommer en nu som avslutnings bild i väntan på dom andra. Seee yaa

Hejdå!

Allt är packat och klart, myskläderna är på. Nu är det bara att vänta, för om en timme åker jag och hämtar fida och agnes sen bär det av mot åre med konfirmationen, och jag och agnes är 2 av dom grymma ledarna :D
It's gonna be awesome! :)
Och vet ni vad mer som är awesome? att på måndag då jag ska på skolan igen har vi turné med bandet och kören i tre dagar! :D AS NICE!
Hahaha, nu ska jag bara önska er en fortsatt trevligt slut på veckan, det kommer jag ha! ;)
See you on saturday! :*

Bjuder på en vårbild från förra året, dom två token åt höger ska jag tillbringa helgen med, agnes oo emmaa  <3:D


Åre pepp!

hallåhallå! Håller på att städa mitt rum och gör en packningslista nu jag :D för imorgon bär det av mot ÅREEEE! :D fett najjs assååå ;) Jag är as peppppp iaf!
Idag har det varit nationella i kemi på skolan, håller tummarna på att det gick bra säger jag bara... Sen åkte jag hem och åt och sen tog jag med mig frida till birsta och köpte lite saker som behövdes: Bikini överdel(för att inte det ska ske nån onödig olycka när jag åker rutschkana), RAMLÖSA, chokladkaka bla. sen köpte jag även det vakra linnet jag har på mig på bilderna nedan, men nu ska jag fortsätta städa så inte mamma får spunk;))
Och förresten bilderna ligger på datorn nu, men orken att lägga upp dom har inte funnits , och dom kommer nog inte innan jag sticker heller, :((







Hemma

Hej, nu är jag äntligen hemma efter en riktigt rolig vecka i fjällen! Men som man säger, borta bra men hemma bäst:)
Nu ska jag kolla på one tree hill sen lägga mig för jag är jätte trött.. :P
Bilder kommer troligast imorgon, :)

Sportlov=Munsvattnet

hej på er, Nu är det ÄNTLIGEN sportlov och jag avslutar fredagen med fredagsmys och massa dator, för imorgon åker jag till fjällen och får klara mig utan den en vecka. Även ni får klara er utan mig, ojojoj.. hur ska det här gå?
Men det ska faktist bli ganska skönt att slippa datorn en vecka också, det blir en vecka med bara skoter,slalom,fiske och sol.. Mums säger jag!
Munsvattnet=the computer-free paradise;)
Idag har det ju varit skola,like always. sen så har jag packat,lagt in ny musik på ipoden och sen har jag och syrran fotat lite, hon tar efter systern sin! ;) hahahh..
Nu säger jag tack och hej i en vecka.Hoppas ni får ett toppen sportlov! kram jenny

Fu*k off,im going to munsvattnet jaaaoo ;)

 

RSS 2.0