Stänger av

Jag vill bli frisk nu. Så jag ska stänga av mobilen och vila ut ordentligt utan koppling till omvärlden, skönt! Nu ska jag försöka somna igen.. Men tänkte så ni vet att jag inte kommer blogga eller finnas att få tag på. :) natti

Kärleksljus i jobbiga sjuklingstider

Hej! Jag ligger i soffan inlindad i mitt täcke med en kopp te i handen och ser på paradise hotel. Ska sova direkt efter för att försöka vila så mycket det går så att jag blir frisk! Sjukt jobbigt att bli sjuk såhär på slutet av terminen. 
Jag kan knappast säga att det har blivit bättre sen imorse, mina halsmandlar är fortfarande stora, mina lymfkörtlar är svällda, min tunga är full med blåsor och jag har feber. Jippijay.. :( 
Hoppas att jag blir frisk snabbt, för det är verkligen inte kul att må såhär. Har inte kunnat ätit nått på hela dagen, det har varit te,sova och serier. 
 
Nu ska jag snacka om lite trevliga saker istället! Har spenderat min helg med mitt hjärta. Vi har myst, varit på catching fire som förövrigt var jävligt bra, vi har även ätit massa gotta och kramats och pussats en hel del! Min älsklingsplupp! Så oerhört jobbigt att somna på kvällarna utan honom. Somna i hans famn skulle jag vilja göra varje kväll! <3
 
Nu ska jag snart sova, natti på er! 
 

Ge mig!

Hej! Sitter i soffan hos pappan och kollar nu på Alla är vi fotografer i väntan på Paradise Hotel. Sitter också och kollar runt på datorn, gud vad mycket sjuuuukt snygga kläder det finns nu asså, hittat massvis som jag bara måste ha! In på önskelistan med er! Synd att jag inte ska vara hemma på jul och att jag åker på min födelsedag, men sjukt pepp på thailand och det ska bli superskönt! 
 
Idag har jag varit på gladiatorerna! Va kul! Men har sjukt ont i händerna nu.. hahah klappat skiten ur dom. 
 
Jag pallar inte skriva mer nu, ska fortsätta bläddra runt bland alla dessa gosaker på internet, gaaaah vad jag önskar att jag var milionär ibland! 
 
Hare gött!
 
 

-

Hejhopp! Sitter på skolan nu och har kultur historia. Vi ska analysera och lyssna på låtar och jag har valt Iron maiden- Run to the hills. Så jävla skönt att bara sitta och lyssna på ett av sina favorit rockband några historialektioner framöver! Historian räddad! 
Slutar efter den här lektionen också, och hade sovmorgon till 12.05 idag så det har varit en superskön dag! 

Efter skolan ska jag hem till mamma och plugga lite innan vi ska ner till mormor och äta. Sen ska jag gå och lägga mig i tid ikväll! 
 
Imorgon ska jag till pappa efter skolan. Han kommer hem vid halv 8 och marcus kommer också och sover över. På fredag har jag bara en lektion, slutar 9.45. Så då går jag upp till marcus och pappa och antagligen somnar om nån timme. Sen på kvällen ska jag och marcus på Catching fire med hans storebror och hans tjej, om det blir nån fler vet jag inte. Sen åker vi antingen hem till stan igen eller stannar till dagen efter och åker tillbaka till pappa då. 
 
Nu ska jag lyssna vidare, sen åka hem!
 
Jag och matilda flummade runt i studion igår, hahah. Låter bilderna tala för sig själv.
 

Tisdag.

Hej! Jag ligger i min underbara dubbelsäng hos mamma och ska alldeles strax sova. Sjukt trött efter en skön men ändå ganska jobbig dag. På skolan har vi inte gjort ett piss på hela dagen typ. Vi har varit i studion och fotat hela dagen och fick sluta tidigare också. Efter skolan så tog jag det lugnt, följde med mamma in till stan igen för att lämna lite papper bla. Sen gick jag upp och drack kaffe med linda och börjde kolla på step up revolution. Efter det gick jag hem, sur och less var jag för jag trodde att jag inte skulle få se fotbollen. Så jag tappade upp ett bad och la mig i det och kollade på eragon. Men som tur är så har jag min underbara pojkvän som kom till min räddning och sa att jag kanske kunde låna jerrys inloggning på telia, och wollaa, jag fick se matchen! Och sverige gjorde en jävligt bra match, men ronaldo är tyvärr alldeles för grym och överlägsen! 
 
Nu ska jag sova, sovmorgon imorgon och hål sista timmen! Inte helt fel! 
 
 

Ännu en måndag.

Jag ligger i sängen nu, inlindad i mitt täcke bland mina kuddar och ska alldeles strax stänga pärskalen. Nu är denna måndag slut, äntligen! En dag närmare helg, en dag närmare Thailand, lov och få ta det lugnt och slippa tänka på skolan. 
Idag har jag varit på skolan, va även med min kära vän Matilda på stan efter att hon tvingat med mig, haha. Har även hunnit med att åka och hälsa på farfar. Älskar min farfar, och även fast det gör ont att se han sådär så mår jag också bra innerst inne för jag vet att han inte fattar nått och att han mår bra, och det är det som är viktigast i mina ögon. Får vara stark för hans skull och minnas han som den han var innan. Älskade farfar <3 

Imorgon är det bara media på skolan, jävligt skönt! Sen så är det fotboll imorgon kväll och jag kommer sitta bänkad framför tv:n! 
Åker kanske till mamma, men det beror på om det finns nån tv jag kan se fotbollen på för våran är paj där hemma och efter att ha missat ena matchen pga en jävligt roligt och trevligt homeparty med massa underbara flickor i fredags så vill jag inte missa denna! 

Nu ska jag sussa, natti! 




Sagan om ringen

Hej! Ligger i soffan inlindad i täcket och ser på sagan om ringen med pappa. Har planerat att vi ska se alla dom filmerna inklusive hobbit innan hobbit 2 kommer. Som jag längtar! 
Idag slutade jag skolan tidigt. Jag och matilda vankade hem till mig och jag gjorde naglar på henne samtidigt som vi såg på supernatural, white collar och höll på att dö då dom borrade i lägenheten bredvid. Vilket jävla oljud! Uscha! 
Sen så har dom lyckats pajja nått också tydligen så vattnet i köket funkar inte. Kändes lite dumt att stå och skölja sallad, gurka och tomat inne på toaletten... haha 
 
Imorgon tar jag bussen med elin direkt efter skolan hem till henne. Vi ska umgås lite, fixa oss innan vi drar på partajj. Efter partyt ska jag till marcus om det finns nån som kan skjutsa, annars åker jag med elin hem till pappa igen efter. Men vill till marcus så måste försöka lösa det på något sätt. Längtar efter han nu. Alldeles för länge sen som jag fick somna in till hans hjärtslag på hans bröstkorg, kyssa hans varma läppar och bara känna mig riktigt älskad! Gud vad jag älskar att vara kär. 
 
Nu ska jag se klart på det här innan jag ska sova. Natti på er! 
 
 

Plugg!

Hej, jag har lagt mig i sängen bland alla kuddar och tänt ljus. Dags för några timmars plugg innan det blir ett bubbelbad! Imorgon har jag sovmorgon! Riktigt skönt! 
Ha en skön kväll! 

Sista lektionen.

Hejsan hoppsan! Jag sitter på skolan och ska ha grafisk design nu. Sista timmen innan jag få åka hem. Åker till mamma idag, tråkigt att vara ensam. Får dock inte sova så länge men ändå.. 
Jag hoppas att jag får fixa klart mitt rum, men det beror helt på om mamma och danne har tid. Skulle vara skönt att bli klar med allt och få det överstökat. Bilder kommer då allt är helt klart. 
Jag har även nån uppgift jag måste göra klart men annars är det en lugn skolvecka dem här veckan, inte så mycket plugg, vilket är as skönt!
 
Nu ska jag se på supernatural. Kollade på det förut men jag har missat några säsonger så har börjat om igen :) 
 
Höres senare!
 
Why so serious?
 

Måndag

Hej på er! Jag ligger i sängen och ser på en film som heter Side Effect. Ganska knepig men ändå bra! 
Idag slutade jag kl 11. Men jag stannade kvar på skolan för att göra klart en gruppuppgift till imorgon. Sen då jag kom hem så la jag mig och vila ett tag för jag mådde piss dåligt. Såg på glee och sov en stund. Efter det så åt jag och pappa och sen åkte vi till mina kusiner en sväng, eller ja, min kusin. Viktor har flyttat. Efter det så åkte vi hem, jag gjorde te och tog en amerikansk muffin och bänkade mig framför fotbollsgalan. Men gav dock upp då jag hellre ville se filmen och va sjukt trött. 
 
Imorgon går jag länge.. Halv 4 tror jag. Uscha! Men det är bara media hela dagen vilket är skönt. Inge jävla svenska eller naturkundskap. Sen efter skolan ska jag nog till mamma tror jag. Har inte bestämt mig än men det lutar åt det hållet. Vill inte vara ensam i stan och marcus kan inte komma för han ska sälja massa beats och grejer hela veckan. Så det är lilla jag bara, enda till på fredag eller lördag. 
På fredag ska jag på partajj med elin! Saknar henne så mycket och har trott att vi skulle få mer tid med varandra. Men med allt plugg, familjen, pojkvän och andra saker så har vi inte fått det. Så det ska bli skönt att spendera kvällen med henne och massa andra trevliga flickor som jag ser fram emot att träffa också! 
 
Nu ska jag skriva lite på en skoluppgift innan jag ska sova, natti på er! 
 
 
 
 
 

No more drama.

Hej. Jag ligger hemma hos pappa i min säng och kollar på paradise hotel. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa och ta hand om mig själv. Behöver det. 
Känner att jag just nu mår bra, men ändå inte. Alla tankar bara åker omkring i huvudet och jag vill bara ta en lång varm dusch och sen ta en kopp te och krypa ner under täcket och se på en film innan jag sover. 
 
Helgen har jag spenderat med min pojkvän. Vi har haft det jätte mysigt och trevligt trotts all drama. Vi har varit hos honom och kollat på film mm. Vi har varit på laserhallen och vi har varit hemma hos mig här i stan, ätit, myst och umgåtts med min familj. Så helgen har varit bra trotts drama, lögner osv. Jag är bara så jävla less på vissa personer just nu. Folk som inte kan bete sig och folk som är falska. Men jag orkar inte bry mig längre, jag vet vilka människor i min närhet som jag kan lita på och som inte är falska, dom andra skiter jag i. Kan inte jag lita på dom och dom inte vill ha min hjälp så skiter jag i dom. Dom får helt enkelt visa att dom vill ha kvar mig som vän själv, för jag orkar inte lägga mer energi på det just nu. 
 
Nu ska jag ta en dusch, och påbörja min perfekta, drama-fria söndagskväll. Det enda som saknas nu är Marcus. Men man kan inte få allt här i livet. Bra skönt att jag bara har en lektion imorgon också! Jippijaaay
 
 
 

Majs Majs Majs

Hej. Jag sitter i lägenheten, lyssnar på musik och är allmänt uttråkad. Den här dagen är förstörd. Inget blev som det va planderat. Så jag ska bara chilla i nån timme till innan pappa och krickan kommer hem och vi ska göra hemmagjord pizza. God mat iaf :) 
 
Idag fick vi sluta tidigare på skolan. Jag och erica va nere i studion och tog bilder till ett projekt vi håller på med innan jag gick hem bara. Annars har det varit en ganska skön skoldag. 
 
Nu ska jag tråka vidare! Ta det lugnt ikväll alla partypeeps! 
 
 

....

Hej! Jag sitter på skolan och mår dåligt.. Hatar skolan och mår inte ett dugg jävla bra av att vara här. Men man måste ju bita ihop ibland, right? Som tur är så slutar vi tidigare, hade inte pallat sitta på skolan till halv 5 idag. Och dessutom så har jag ganska bråttom hem också. 
Har en del plugg till imorgon som jag måste göra ikväll, men ska försöka få tid att umgås med familjen också! Så otroligt less på skolan, uscha!
 
Imorgon ska jag iaf få vara med marcus tror jag. Blir det inte så så blir det en till dag hos mamma och träffa marcus på fredag. Sen så ska jag spendera helgen med honom och ska även vara hos pappa i helgen. Kanske åker ut nått till söråker på typ lördag, man vet ju aldrig :) 
 
Vad det gäller bloggdesignen så har jag börjat lite smått, inget som syns än. Men har inte riktigt bestämt mig helt hur jag ska ha och är hyfsat nöjd redan nu förutom att det ser så stelt ut så jag lär nog ha kvar denna som en liten grund :) 
 
Nu är det snart bara en lektion kvar, tack gode gud för det! Har verkligen kämpat mig igenom skolan idag, less på allt och alla. Men men, dåliga dagar kan alla ha!! 
 
 
Saknar mitt lilla hjärta så mycket! Min pussgurka <3
 

Nytt, snyggt och fräscht ska det bli!

Hej igen! Jag skriver ännu ett snabbt inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig! Det är nämligen så att jag ska ta och göra en total makeover här på bloggen hade jag tänkt, fixa och dona lite så allt blir som jag vill ha det! Tänkte även dra ner till studion och försöka få till en header bild! Så om det ser knepigt ut eller om nått inte funkar som det ska så är det för att bloggen är under renovering! 
Todiiiloooo :* 
 

Tisdag

Hej! Jag ligger nerbäddad i sängen och kollar på montazamis med vänner. Maria kan verkligen göra mig glad hur än nere jag är. Annars så har det varit en väldigt lång dag. Och en väldigt ensam dag. Hatar att bara ensam, men det har ändå varit ganska skönt! Imorgon åker jag till mamma så slipper jag vara ensam, och sen på torsdag ska jag antagligen vara med Marcus <3 
Nu ska jag sova! Natti 



Första videon!

Hellojs! Jag har inte bloggat på ett tag och har lovat er filmer från konserten. Men nu är det såhär att jag bara fått upp en av dom än så länge och det är på Mac Miller som förövrigt var sjukt jävla bra! Så här kommer den iaf! Lil wayne kommer senare. 
 
 
Annars då, jotack du jag mår väl bra! Har spenderat veckan med småsyskonen, familj och min älskling. Varit lite med pappa dock. Men nu är jag hos pappa och vi har räknat matte, och ja provet kommer gå åt helvette. Känns som att jag skulle ha valt nått annat, vill inte ha matte mer, ska kolla om det går att byta. Läraren suger, jag trodde jag kunde typ allt men efter att ha börjat räkna så känns det som att jag glömt bort hälften, saker som jag kunde som rinnande vatten innan. HATA MATTE! 
Jag har iaf gett upp just nu, sitter i soffan och lyssnar på musik och försöker lugna ner mig lite. Snart ska jag hem till mamma och spendera en sista kväll och middag med småsyskonen innan dom åker hem igen. Sen inatt kommer marcus och jerry och hämtar mig igen, marcus ska ut och dricka öl med nå kompisar undertiden. 
 
Imorgon ska jag vara med marcus. Men om jag inte kan matten alls så kanske jag måste dra mig in till pappa i stan igen för plugghjälp. Men vi får se. Söndagen ska iaf spenderas med marcus, vi firar nämnligen ett år tillsammans då! Tänk att tiden gått så oerhört fort, och va mycket vi gått igenom, både gott och ont. Ganska sjukt endå! 
 
 
RSS 2.0