Tillbaka

Hej på er! Jag har varit väldigt frånvarande av olika orsaker. Jag har helt enkelt haft andra saker som varit viktigare, men nu tänkte jag att jag skulle göra en liten uppdatering. 

Jag börjar sakta men säkert ta mig ut från det mörka som jag länge varit fast i. Jag är långt ifrån där, men en bra bit påväg och det känns otroligt skönt. Jag har börjat hitta tillbaka till den jag en gång var, tjejen jag vill vara. 
Har hittat tillbaka till gamla vänner som jag under denna tid glidit ifrån, vänner som jag aldrig kan förstå hur fan jag klarade mig utan innan. Jag vaknar oftare upp med positiva tankar och ett hopp för framtiden. Jag har också tagit tag i saker som jag valt bort, saker som egentligen gör mig lycklig, som till exempel fotbollen och ridningen. 
Det kommer vara en lång resa tillbaka, men det är så otroligt skönt att jag äntligen känner att jag är påväg åt rätt håll! 

Jag är bara allmänt glad, känns bra. Och jag är evigt tacksam till er som inte gett upp på mig och som hjälpt mig tillbaka på rätt spår. Vet inte vart jag skulle ha varit idag om det inte vore för er. 

Så i och med detta, så tänkte jag även försöka ta tag i bloggandet igen, vi får se hur detta går.. Nått ska jag väl kunna hitta på att skriva om ;) 

Ha det gött! 
/Jenny 

Frostig höstmorgon

Det är kallt, löven börjar falla mot varken och frosten har lagt sig. Nu är det höst på riktigt! <3
 
RSS 2.0