Sjuk.

Hej! Ligger i soffan hos pappa inlindad i två täcken och ser på game of thrones. Har tänt ljus och gjort en kopp te i förhoppning på att jag ska bli lite bättre i halsen. Har varit hemma från skolan två daga i rad med feber. Hatar att va sjuk... Uscha :( 
 
Idag har jag försökt plugga lite så jag inte ska komma efter då jag är hemma. Har fått lite gjort iallafall vilket känns skönt, så nu belönar jag mig med lite game of thrones innan efterlyst börjar sen. Har precis börjat sett serien. Har inte kollat innan för då jag sett småsnuttar undertiden pappa kollat på det så har jag inte trott att det varit nått för mig, men det är faktiskt över mina förväntningar! 
 
Imorgon är det torsdag, förhoppningsvis är jag pigg nog att gå på skolan. Just nu är jag lite piggare, kan vara för alvedonen men jag känner mig piggare i övrigt också så jag hoppas att jag är pigg nog imorgon! Vill inte va borta från skolan för mycket och dessutom har vi en affärsplan som måste göras klar! Och sen måste jag bli pigg tills på fredag också för då är det klassfest som jag verkligen har sett fram emot! Ni anar inte hur grymt kul jag har med mina klasskompisar!! <3
 
Nu ska jag lägga mig här nån timme och ta det lite lugnt, sen ska jag sova i tid. 
 
 

Trevligheter

Sitter hemma i sängen och ser på film alldeles ensamen... Men men, mysigt har jag ändå! Har tänt massvis med vaniljdoftljus och ligger inbäddad i täcket så mig går det absolut ingen nöd på! 

Idag har jag tagit det lugnt. Har varit riktigt trött hela dagen eftersom att jag sovit dåligt natten till idag. Har iallafall varit hos pappa och vi har bland annat varit på birsta där det var rena rama kaoset idag alltså! Sen åkte jag hem och tog en liten powernap innan jag mötte upp Matilda för en middag på Donken och sen filmkväll hos henne! Myspys.

Igår va det party! Hade riktigt roligt och trevligt! Va sjukt roligt att träffa så många gamla vänner som man inte träffat på hur länge som helst känns det som! Vart iallafall en lyckad kväll! 

Avslutar med lite bilder från gårdagen! 
Puss och kram 












Onsdag

Sitter i rummet hos pappa nu och går igenom lite gamla blogginlägg, hahah så sjukt roligt att läsa och se hur mycket man faktiskt växt upp på bara några år! "A walk down memorylane" 
Annars så är jag ledig idag, ganska skönt men har sjukt mycket ångest över morgondagens prövning.. Känns ganska kört för min del... :( men som tur är har man en till chans till våren om denna skulle gå käpprätt åt skogen. 
 
Aja, nu ska jag fortsätta att plugga lite matte och sen ska jag hitta på nått med nå kåmpisar för att komma på andra tankar lite :) skönt! 
 
Bjuder på lite bilder på finaste isafisa som va här under lovet! Älskade unge <3
 
 

Lördag

Hej på er! Ligger i sängen nu och ska strax sova. Har precis följt med Charlotta en bit på vägen hem till henne eftersom hon inte vågade gå själv. Haha det är sjukt hur paranoid man blir efter att ha sett skräckfilm. Varenda jävla skugga förvandlas till en mördare.. Uscha :( 

Vi har iallafall haft super mysigt ikväll! Vi har bastat med gott dricka, kall honungsmelon och tjejsnack, sen såg vi the purge 2 och myste på. Kvällen slutade som vanligt med att min älskade lilla Lotta somnade, haha.. Aja, like old times! 

Igår va vi utspökade, jag körde på en lite enklare utklädnad iår! Var vampyr. 





RSS 2.0