sista april:)

tjosan, idag är det sista april och ikv blir det majbrasa:> trevlans! fasst det lä ju bli svårt att slå förra årets iaf:P haha, vad ska alla göra ikv då? jag vet faktist inte vad jag ska göra efter majbrasan.. men det lär ju fixa sig:P
nu så ska jag snygga till mina naglar lite bättre:>> just nu ser dom ut såhär:

slänger in en bild på hur det blev sen.

men nu så orkar jag inte skriva mera, vi får se om jag får lite tid senare så skriver jag mera:)

hejdåååååå

/jenny

borde gå och lägga mig nu...

tjo, jag borde gå och lägga mig nu men jag orkar inte hahahah. det var träning förut idag , det gick hyfsat bra men man va ju inte så jävla pepp direkt, det regnade ju! aja efter träningen åkte jag med mamma ner till stallet,släppte in kid och gav han mat, sen så skulle mamma stanna och prata som vanligt så då tog jag cyckeln hem och duscha. första cyckelturen på min cyckel för sesongen faktist:) då jag duschat la jag mig i soffan med en kopp te och såg på tv. nu ska jag faktist sova! jag ska sova ut riktigt imorgon bitti också eftersom att vi är lediga(gillart). har blivit as sena kvällar den här veckan vilket betyder :
huvudvärk och näsblod! asså jag har nå sån dår konstig grej så jag typ svimmar då jag ser en stor mängd av mitt eget blod men jag har faktist klarat mig den här veckan. nästa vecka blir det skärpning!för det är inte kul att svimma direkt. jag har även målat naglarna, det vart grönt idag,jävligt snyggt faktist. och det passar ju nu då det börjar grönska och allt:)
imorgon är det ju sista april och majbrasa. jag firar i tösta som vanligt sen efter blir det kanske något skoj. vad vet jag;)) men nu så måste jag faktist sova. oavsett om jag orkar eller inte.. haha
godnatt påer
/jenny

ont överallt!

Tjohoo, jag sitter framför tvn och ser på svenska hollywoodfruar:D
jag har ont överallt! jag har träningsvärk i benen. jag har ont i huvudet och har as ont i magen och ryggen..
hej då
/JENNY

wiihoooooo:D

hejhopp, håller på att packa nu till träningslägret imorgon. det kommer bli super kul:D och vi har träningsmatcher på söndag mot lag vi aldig mött så det blir lite spännande faktist:D wihoo:)
idag så har jag varit på skolan som vanligt. hade jour så jag missade bild lektionen. bajs för det! hade jour i matsalen och det va ju inte speciellt roligt men men:> nu så ska jag packa dom sista grejorna sen så ska jag se en film, efter filmen tror jag att jag går och lägger mig för jag är så jäkla trött. och dessutom så börjar lägret 8 imorgon, så himla tidigt!
aja, ni får ha det bra!
/jenny

:D

är med elin nu jaaaaaaaa:D

nostalgiska godingar:



jag och elin har hittat dom bästa filmerna:D
hej då
/älin o nennööö

 

vårshoww.

hejhej, idag har det varit en jobbig skoldag, jag hatar tisdagar. seriöst! JAG BLIR SÅ HIMLA LESS! tur att man får nytt schema i 8an, jag kan hela schemat utan till nu:P haha, aja ikväll tänkte jag och jossan gå på 6ornas vårshow,dels för att titta på den men också för att kanske träffa några gamla lärare:)
men nu ska jag till jossan, chiaooooo:D
/Jenny

jag var fotograf i söndags då maja och alex hoppade, bilden från då mamma löshoppa marris i söndags:))

In my head

tjohoo, har precis bytt om till stallkläder, packat ner kameran+objektiv,solisarna och en flaska ramlösa. kl.3 bär det av till gropen för hoppniong. tyvärr är det inte jag som sitter på min prins utan det kommer vara mamma, kid är så himla stressig och jobbig och jag känner inte att jag orkar med honom idag. så mamma rider ner honom och sen ska vi löshoppa honom,. kanske rider lite i padocen, vi får se...
igår va jag och mami på birsta och handlade kläder too meee:DD
det här handlade jag:
3 linnen
2 leggings
1 par skor
hårnålar
as snygg ring
och en ny skinnjacka för min hade gått sönder då jag tog fram den igår :((

och sen så fikade vi också
jag tyckte att det blev en lyckad shoppingtur iaf:)
och vet ni vad mer?? jo jag saknar elin! vi har inte sett varandra på en månad snart:O helt galet!
efter vi varit nere i gropen vet jag inte vad jag ska hitte på.

vi hörs, possposs:**
/jenny

bilder sen förra hoppningen:)) maja och zune äre som hoppar:D

.

hejhej, har försökt tvättat min spegel efter att johanna pussade på men det går inte. den är förstörd. tack!

idag var det en skön dag på skolan med bild sistatimmen.:> nu ska jag duscha sen ska jag och kolla på syster när hon sjunger. hejdå:)
/jenny

svenskahollywoodfruuuuuar:D

hoho, jag har inte bloggat på ett tag nu men nu kommer ett kort inlägg.
idag har det varit as härligt väder. har varit ute och solat hela dagen, nu så sitter jag och ser på svenskahollywood fruar:)
haett bra
/jenny

BLÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

HEJ! JAG ÄR ARG NU!!va nyss in på svt och kolla och gissa vad man fick se?
jo det här:

gissa om jag vart arg?:O
aja nu är jag med jossan:D vi ska nog ta lite kort:)
bloggar mer sen:)
pusshejs
/jenny

:)

jag kom på att jag faktist tagit en bild med min vanliga kamera som jag fixat i photoshop:D

FÖRE:



EFTER:

NY KAMERA!!!!!

tjohooooooooooooooo! jag är lycklig nu för jag har fått en systemkamera:D nu jävlar ska det fotas:D:D:D:D
aja dagen började med att man vakna vid halv 10. klev upp och sen vart man tvungen att vara barnvakt-.- då mamma kom hem så åkte vi och kolla på systemkameror. vi bestämde oss för att fundera, sen efter maten vart vi tvungen att fara oh köpa en spärr till en av boxdörrarna som hade gått sönder. så då åkte vi och köpte en kamera också:D wihoooo:) nu ska jag se på andraavenyn och dricka te:)
vi hörs:D
/jenny


wiihoo, nu är den min:D

tisdaag

tjohoo! jag sov hos mina kusiner inatt(eftersom att deras kusin johanna är där) vi gjorde inte ngt spc, bara såg på tv och sov. sen imorse så gick vi ut och körde häst. jag fick köra timber(y) men linda satt brevid såklart;) sen efter det gick vi in och åt lunch och sen hämade mami mig. påväg hem åkte vi och köpte nå grejs hos vetrinären sen så åkte vi hem. då jag kom hem satt jag mig och redigerade bilder:)) det ha jag gjort i nån timme nu;D jag lägger upp lite före/efter bilder här nedanför:)
hoppas ni får en härlig kväll.
/jenny




Före:



Efter:


Före:






Efter:

hemma,

hej, jag har ju inte bloggat på hela helgen men nuså kommer det..
jag åkte ju till sthlm i fredags och kom hem sent på lördah:P då vi va i sthlm var vi på hundutställning och efter den shoppade vi lite, det vart inte så mycket shoppande men aja ska ju dit snart igen på konsert:D på söndagen åkte vi till farmor och åt påsklunch=P sen idag så har jag varit på stan med johanna som är och hälsar på här i sundsvall nu:),mamma,farmor och lillkusin wanna. det var super kul. vi åt lunch på donken(y) och annars så yrade vi mest runt i affärer;D jag köpte lite mojs, bilden där nere. johanna köpte ett par chinos och några par strumpoor:D nu så har vi städat här på mitt rum lite(toppen att ha städhjälp!) nu så sitter johanna och målar naglarna och jag ska nog kolla på lite kläder på internet trorja;)

byebye,







nu har man bytt om:))





















/jenny


hej dåå;DD

kl är kvart 20.13 och nu ska jag sova. åker till sthlm inatt:D smsaa .

RSS 2.0