22.52

hejhej, jag är super trött nu för det har blivit sena kvällar nu i helgen.. så jag skriver och lägger in bilder sen midsommar imorgon:>
sov gott:)
/jenny

 

ja såhär såg man ut på kvällarna, as mycke mygg och knott..:(

15.07

Helló, idag vaknade jag halv 9 :O men jag somnade tidigt igår, sjukt skönt nu iaf för man är as pigg. idag har jag varit hundvakt till king. det va enkelt då han sov, men ja sen va han ju vaken också, hehe . snacka om en valp som kan springa hur länge som helst :O haha snart så kommer charlotta hem och då ska vi baka kladdkakor till imorgon :) mumsii. sen så ska jag väl hinna med att rida idag också, vi får se. är fundersam om man orkar dra ner till ånäsparken imorgon på förmiddagen och kolla på cowlands då dom spelar. men jag tror inte det,eller jag vet inte än..:) nuså ska jag packla till midsommar, vi sover ju över i stugan en natt efter så man måste packa en del, myggmedel är ett måste för annars blir man uppäten :O haha, och sen så ska jag ha med mig badkläder för jag ska doppa mig oavsett om det är varmt eller inte :) hihi ,

nu kommer bilder från hogdals cup:>



hoppas ni får en bra midsommar nu då,

/jenny

23.00

tjoho, idag vaknade jag vid kvart i 9 för att elin skulle komma till mig.. vi gjorde inte så mkt, tog det lungt bara. sen då elin åkte hem så stack jag ner till min älskade ponny och red med malin till svantes bana, vi red två varv i full galopp:D kid var ganska nöjd efter och tyckte att et var superhärligt att få duscha. då jag fixat klart med kid så åkte jag hem och åt middag, efter middagen åkte jag till mormor och morfar för dom har köpt en hundvalp som heter king. URSÖT! oh va jag blir sugen på en egen vovve, men det kommer jag väl få när jag har tid. just nu så är ju dagarna helbokade med träningar och hästar. men jag tycker att det är super skönt att ha massa att göra för annars blir det lätt att man bara sitter bort hen hel dag. imorgon ska jag åka till "Boan" där vi har stuga och vara där ett tag på förmiddagen och hjälpa till att fixa inför midsommar. men jag lä ju hålla på med king(hundvalpen) hela tiden istället. hihi. och efter det tror jag att jag ska rida med malin, eller tja det blir nog hon som får rida med mig för jag ska hoppträna:)
 Vi kommer somsagt fira midsommar där med folk. det kommer nog bli jätte roligt som alltid. kanske tar med mig lotta till ånäsparken på dagen och kolla lite där. Vad ska ni göra på midsommar?
Nu ska jag fixa lite grejs sen ska jag lägga mig för min mormor hämtar mig kl halv 11 imorgon så jag måste ju upp i tid. men det är bra att folk jagar upp mig på morgonen för annars sover jag ju bort halva dagen. hehe



Söta king:)

22.42

Idag vaknade jag halv 12 av att frida ringde vilket va tur för annars hade jag sovit bort hela dagen eftersom jag var ensam hemma... efter ungefär en timme stog frida här i mitt rum. Vi har inte gjort så mkt, softat mest och lagat världens goaste maträtt som vi döpte till jennys sallad special:) hahah snyggt, jo:> sen kl halv 7 kom mamma och krickan hem från skara där dom varit på skara sommarland och på hundutställning. det hade gått bra för bamse men han var lite förstor den här gången.. haha ja allt ändras hela tiden. men krickan kom in till mig med 5 stora rosetter så hon var ju nöjd iallafall. dom hade tydligen varit på nån bisonoxe safari och fjärlis museum också. och skara sommarland såklart:) Nu sitter jag här och kollar på korten dom knäppt med min kamera som dom fick låna av mig :)




/jenny

 

Hogdalscup

Har varit på fotbolls cup hela helgen i ytterhogdal:)
Gruppspel:
Kovland-Sveg: 5-0
Hammerdal-Kovland: 3-0
Kovland-Hede: 3-3

Semin:
Sveg-Kovland: 3-0

Matchen om tredjeplatsen:

Kovland-Hede: 4-0

haha ja det gick ju upp och ner som ni ser ;P hahaha
vi låg tvåa ända tills vi mötte sveg igen och förlorade, dom hade tagit in äldre spelare för att kunna ta sig till final vilket jag tyckte var lite orättvist.. men men..
Nu ska jag se på film sen sova för jag är trött och har ont i hela kroppen, :>
Imorgon ska jag rida <3 
söv gött:))))))))))))))
/jenny

-

tjohooooooo, idag har jag varit i stallet hela dagen. det är så himla skönt då man får allt gjort, har hunnit med att rida,smörja,plockat ihop alla grejer och massa mera:) nu så sitter jag här och kollar på videor på youtube från vår skolavslutning:)))






(det här var dom bästa klippen jag hitta)


jag tycker iaf att vi var bra, men ni får ju säga vad ni vill :) 
nu ska jag snart cyckla ner till stallet igen för jag har tråkigt och där finns det alltid något att göra:D

hoppas ni får en toppenkväll nu allihopa
/jenny

jobbig dag..:)

hejhej, igår så spelade vi match i regnet och blåsten ute i matfors, asså fyfan säger jag bara! efter det så kom frida till mig och sov här.. på morgone blev vi väckt vid kvart i åtta av min kusin, roligt eller inte...:P sen så skynda vi oss att äta och byta om, sen bar det av mot alnö och match med 98erna mot SDFF. matchen slutade 1-1 men vi spelade as bra och om vi inte slarvat vid deras mål så hade vi vunit, men men sånt händer:P efter det så skjutsade vi hem frida och jag drog hem och åt lunch. efter det drog jag till stallet och red med hon som har flyttat hit hästen. efter det vart det hem och äta middag(och göra en supergo kladdkaka,mums) sen följde jag med min kusin och tog kort då hon hoppträna:) nu är jag typ halvt död eftersom det varit så jävla mkt idag, men jag går nog och lägger mig snart för jag har bestämt ridning vid 12 imorgon satt.. men det är as skönt att det är sommarlov!!:D

haet gött
/jenny




kusin som hoppar marris på tävling:)

SOMMARLOV!!!!!!!!

tjohiooo!! NU ÄR DET SOMMARLOV!:D:D wihooooooooo! snacka om härligt. vaknade vid kl 6 och gick och duschade och klädde på mig klänningen sen så sminkade jag mig och fixade håret. efter det så åkte jag till jossan och åkte med henne till kyrkan. mamma och pappa kunde inte skjutsa eftersom att krickan hade avslutning kl 8:) det gick as bra i kyrkan iaf:P nu sitter jag och kollar på korten och äter glass med jordgubbar, MUMS!<3 imorgon blir det match mot matfors i matfors :)))) lycka till?
jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte varit inne på datorn på 100 år känns det som;P

nu kommer lite bilder från skolavslutningen och från ac/dc:))



för er som inte visste så var jag på deras konsert på stockholmstadion den 3 juni:))













hoppas att ni får ett toppen sommarlov nurå!
/jenny
RSS 2.0